Şimdi Ara

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatimi ceken kimse resimleresedat abi yapmamiş bu iyi bişey sanirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

Dikkatimi ceken kimse resimleresedat abi yapmamiş bu iyi bişey sanirim

bu laftan sonra başlarlar artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

Böyle polise can kurban deyim

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar!

bizde de tüm polisler böyle olsa keşke

• İstek üzerine kardeşlerime yeni resimler:

Çin Seddi'nde Annemle Beraber(Çok yoruldu ama iyi ki geldik buraya dedi) ve Çinli kızlar klasik pozlarını verirken:

Trende yine rahat bırakmıyorlar,devamlı ilgi ama güzel :)

Her yerde resim çekilmeye devam insanlarla,erkekler de çektiriyor.

Pekin'de Eski İmparatoriçe'nin Eski Yazlık Sarayı:

İkinci bindiğim yataklı tren tam bir kabustu,en üst ranzayı da bana vermişler.

• Şu klasik işaret dediğin çok komik bişey Foto çektirdinde zafere mi erdin.
  • Kandaşım, hoşgelmişsin öz yurduna.
  • quote:

Bunlar sünnetsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Kandaşım, hoşgelmişsin öz yurduna.

Hoşbulduk kandaşım.

Tanrı Türk'ü Korusun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

quote:

Hoşbulduk kandaşım.

Tanrı Türk'ü Korusun!

Fotoğraflar çok güzel kardeş.Ama Göktürk olduğundan nasıl bu kadar eminsin ve bence Türk - Göktürk diye ayırman yanlış , hepimiz Türküz hepimiz Göktürküz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lperen -- 23 Mayıs 2008; 15:54:18 >
  • quote:

quote:

Hoşbulduk kandaşım.

Tanrı Türk'ü Korusun!

• Çinde böçeklerin soyun tükenmek üzeredir herhalde 1 milyar çinli böcek yese çinde haşere kalmaz
    Türkiyeden böçekmi ihraç etsek ne,bizim burda kene,karafatma,fare,sıçan bol çine ihraç edelim para kazanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçarturk -- 23 Mayıs 2008; 15:59:46 >
  • Resimlerle de olsa soydaşlarımızı görmek o kadar mutluluk verici ki.Umarım bir gün bana da gitmek nasip olur.Ayrıca Doğu Türkistandaki soydaşlarımıza yapılan alçaklıklara karşı elimden bir şeyler gelmiyor olması da kanıma dokunuyor.Ama yapılan hiçbir şeyi unutmayız.Geçmişte olduğu gibi Türk milletlerinin tek bayrak altında toplanağına inancım tam.Bu birlik sağlandığında yapılan alçaklıkların hesabı sorulacaktır.

M.Kemal Atatürk: ''Türk Birliği'nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Tıpkı Uhud şehidi Said gibi... Said, Uhud''da şehit olurken, baş ucunda bulunanlara demiş ki, ''Gidiniz, Peygamberimize deyin, onun şehitlerle müjdelediği cennetleri görüyorum ve şimdi oraya gitmek üzereyim.'' Said, Müslümanlığa bu kadar inanmıştı. Ben de Türk Birliği''ne bundan fazla inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacaktır. Dünya, sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Kaşgarlı Mahmut''un dediği gibi, Tanrı, Türk''ü, insanlık, şerirlerinden, şakilerinden kurtulsun diye yarattı.''

• quote:

Orjinalden alıntı: @lperen

quote:

quote:

Hoşbulduk kandaşım.

Tanrı Türk'ü Korusun!

Fotoğraflar çok güzel kardeş.Ama Göktürk olduğundan nasıl bu kadar eminsin ve bence Türk - Göktürk diye ayırman yanlış , hepimiz Türküz hepimiz Göktürküz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoşbulduk kandaşım.

Tanrı Türk'ü Korusun!

Hayırdır niye ağlıyosun

• quote:

Hayırdır niye ağlıyosun

Attığın mesaja ancak ağlanır kardeşim. Çok saçmaydı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Gök Türk -- 23 Mayıs 2008; 17:11:01 >
  •  Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar!

Yüce Tanrı Gök-Türk soyunu korusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Yüce Tanrı Gök-Türk soyunu korusun.

aminnnn

sonunda doğru düzgün adam bulduk forumda

• Kimse yanlış anlamasın ama doğu türkistandan tutta osmanlı zAmanında ve kurtuluş savaşı zamanında bize yapılmayan muamele kalmadı..Yok şu unutulmaz,bu unutulmayacak.Bırakın artık bunları..Senin bunların hesabını sorman için öncelikle ekonomini düzeltmen,halkını eğitmen ve bilimsel olarak gelişmen lazım.Şuanda böyle bişey olmuor ve aksine geriye gidiyoruz...Hesap sormayı bırak sömürülüyoruz.Bugün dünya kanunu olan daha doğrusu hayatın kanunu olan bişey vardır:Geri kalmış ülkeler gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmeye,ezilmeye mahkumdur..Sakın yanlış anlamayın bunu desteklediğim için söylemiyorum ama durum böyle..Filistinde yaşayan insanlar inançsız oldukları için mi hergün delik deşik ediliyorlar..7 milyon nüfüsu olan israil 200 milyonluk arap devletlerini döviyor.Sizce bu nasıl oluyor..Bugün arap devletleri din kurallarını uygulamaya çalışıp kadının şurası gözükmesin,şu bize aykırı diyeceğine hayır olmaz bizim için önemli olan toplum eğitimi olarak gelişmek ve ekonomik olarak kalkınmakdeseydi israili bugün onlar dövüyor olacaktı..Mesela arkadaş oraya israilli kadın bir polisle resim çektirmiş..Arap ülkeleeri ise kadından polis mi olurmuş diyip bunlarla tartışıyor..Onun için bunların hesabı sorulacaktır derken kendimize bakmalıyız..Herhangibir alanda gelişimimiz yok.Askeriyemize güvniyoruz ama helikopterleri fransadan,füzeleri abdden ve f-16 nın beynini ise düşmanımız dediğiniz israilden alıyoruz...Bunları bilerek yorum yapmalıyız..

• quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Kimse yanlış anlamasın ama doğu türkistandan tutta osmanlı zAmanında ve kurtuluş savaşı zamanında bize yapılmayan muamele kalmadı..Yok şu unutulmaz,bu unutulmayacak.Bırakın artık bunları..Senin bunların hesabını sorman için öncelikle ekonomini düzeltmen,halkını eğitmen ve bilimsel olarak gelişmen lazım.Şuanda böyle bişey olmuor ve aksine geriye gidiyoruz...Hesap sormayı bırak sömürülüyoruz.Bugün dünya kanunu olan daha doğrusu hayatın kanunu olan bişey vardır:Geri kalmış ülkeler gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmeye,ezilmeye mahkumdur..Sakın yanlış anlamayın bunu desteklediğim için söylemiyorum ama durum böyle..Filistinde yaşayan insanlar inançsız oldukları için mi hergün delik deşik ediliyorlar..7 milyon nüfüsu olan israil 200 milyonluk arap devletlerini döviyor.Sizce bu nasıl oluyor..Bugün arap devletleri din kurallarını uygulamaya çalışıp kadının şurası gözükmesin,şu bize aykırı diyeceğine hayır olmaz bizim için önemli olan toplum eğitimi olarak gelişmek ve ekonomik olarak kalkınmakdeseydi israili bugün onlar dövüyor olacaktı..Mesela arkadaş oraya israilli kadın bir polisle resim çektirmiş..Arap ülkeleeri ise kadından polis mi olurmuş diyip bunlarla tartışıyor..Onun için bunların hesabı sorulacaktır derken kendimize bakmalıyız..Herhangibir alanda gelişimimiz yok.Askeriyemize güvniyoruz ama helikopterleri fransadan,füzeleri abdden ve f-16 nın beynini ise düşmanımız dediğiniz israilden alıyoruz...Bunları bilerek yorum yapmalıyız..

Helal olsun kardeşim. Aynen katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Kimse yanlış anlamasın ama doğu türkistandan tutta osmanlı zAmanında ve kurtuluş savaşı zamanında bize yapılmayan muamele kalmadı..Yok şu unutulmaz,bu unutulmayacak.Bırakın artık bunları..Senin bunların hesabını sorman için öncelikle ekonomini düzeltmen,halkını eğitmen ve bilimsel olarak gelişmen lazım.Şuanda böyle bişey olmuor ve aksine geriye gidiyoruz...Hesap sormayı bırak sömürülüyoruz.Bugün dünya kanunu olan daha doğrusu hayatın kanunu olan bişey vardır:Geri kalmış ülkeler gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmeye,ezilmeye mahkumdur..Sakın yanlış anlamayın bunu desteklediğim için söylemiyorum ama durum böyle..Filistinde yaşayan insanlar inançsız oldukları için mi hergün delik deşik ediliyorlar..7 milyon nüfüsu olan israil 200 milyonluk arap devletlerini döviyor.Sizce bu nasıl oluyor..Bugün arap devletleri din kurallarını uygulamaya çalışıp kadının şurası gözükmesin,şu bize aykırı diyeceğine hayır olmaz bizim için önemli olan toplum eğitimi olarak gelişmek ve ekonomik olarak kalkınmakdeseydi israili bugün onlar dövüyor olacaktı..Mesela arkadaş oraya israilli kadın bir polisle resim çektirmiş..Arap ülkeleeri ise kadından polis mi olurmuş diyip bunlarla tartışıyor..Onun için bunların hesabı sorulacaktır derken kendimize bakmalıyız..Herhangibir alanda gelişimimiz yok.Askeriyemize güvniyoruz ama helikopterleri fransadan,füzeleri abdden ve f-16 nın beynini ise düşmanımız dediğiniz israilden alıyoruz...Bunları bilerek yorum yapmalıyız..

M.Kemal Atatürk: Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır ; çalışkan olmak.

Atatürk'ün bir çok sözünde üzerinde durduğu konu olan millet olarak çalışkan olmaya önem vermeliyiz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.