Şimdi Ara

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Kimse yanlış anlamasın ama doğu türkistandan tutta osmanlı zAmanında ve kurtuluş savaşı zamanında bize yapılmayan muamele kalmadı..Yok şu unutulmaz,bu unutulmayacak.Bırakın artık bunları..Senin bunların hesabını sorman için öncelikle ekonomini düzeltmen,halkını eğitmen ve bilimsel olarak gelişmen lazım.Şuanda böyle bişey olmuor ve aksine geriye gidiyoruz...Hesap sormayı bırak sömürülüyoruz.Bugün dünya kanunu olan daha doğrusu hayatın kanunu olan bişey vardır:Geri kalmış ülkeler gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmeye,ezilmeye mahkumdur..Sakın yanlış anlamayın bunu desteklediğim için söylemiyorum ama durum böyle..Filistinde yaşayan insanlar inançsız oldukları için mi hergün delik deşik ediliyorlar..7 milyon nüfüsu olan israil 200 milyonluk arap devletlerini döviyor.Sizce bu nasıl oluyor..Bugün arap devletleri din kurallarını uygulamaya çalışıp kadının şurası gözükmesin,şu bize aykırı diyeceğine hayır olmaz bizim için önemli olan toplum eğitimi olarak gelişmek ve ekonomik olarak kalkınmakdeseydi israili bugün onlar dövüyor olacaktı..Mesela arkadaş oraya israilli kadın bir polisle resim çektirmiş..Arap ülkeleeri ise kadından polis mi olurmuş diyip bunlarla tartışıyor..Onun için bunların hesabı sorulacaktır derken kendimize bakmalıyız..Herhangibir alanda gelişimimiz yok.Askeriyemize güvniyoruz ama helikopterleri fransadan,füzeleri abdden ve f-16 nın beynini ise düşmanımız dediğiniz israilden alıyoruz...Bunları bilerek yorum yapmalıyız..

• quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Kimse yanlış anlamasın ama doğu türkistandan tutta osmanlı zAmanında ve kurtuluş savaşı zamanında bize yapılmayan muamele kalmadı..Yok şu unutulmaz,bu unutulmayacak.Bırakın artık bunları..Senin bunların hesabını sorman için öncelikle ekonomini düzeltmen,halkını eğitmen ve bilimsel olarak gelişmen lazım.Şuanda böyle bişey olmuor ve aksine geriye gidiyoruz...Hesap sormayı bırak sömürülüyoruz.Bugün dünya kanunu olan daha doğrusu hayatın kanunu olan bişey vardır:Geri kalmış ülkeler gelişmiş ülkeler tarafından sömürülmeye,ezilmeye mahkumdur..Sakın yanlış anlamayın bunu desteklediğim için söylemiyorum ama durum böyle..Filistinde yaşayan insanlar inançsız oldukları için mi hergün delik deşik ediliyorlar..7 milyon nüfüsu olan israil 200 milyonluk arap devletlerini döviyor.Sizce bu nasıl oluyor..Bugün arap devletleri din kurallarını uygulamaya çalışıp kadının şurası gözükmesin,şu bize aykırı diyeceğine hayır olmaz bizim için önemli olan toplum eğitimi olarak gelişmek ve ekonomik olarak kalkınmakdeseydi israili bugün onlar dövüyor olacaktı..Mesela arkadaş oraya israilli kadın bir polisle resim çektirmiş..Arap ülkeleeri ise kadından polis mi olurmuş diyip bunlarla tartışıyor..Onun için bunların hesabı sorulacaktır derken kendimize bakmalıyız..Herhangibir alanda gelişimimiz yok.Askeriyemize güvniyoruz ama helikopterleri fransadan,füzeleri abdden ve f-16 nın beynini ise düşmanımız dediğiniz israilden alıyoruz...Bunları bilerek yorum yapmalıyız..

M.Kemal Atatürk: Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır ; çalışkan olmak.

Atatürk'ün bir çok sözünde üzerinde durduğu konu olan millet olarak çalışkan olmaya önem vermeliyiz.

Bende ondan bahsediyorumm..Ama şans oyunlarına rağbeti zaten görüyorsunuz..Artık yeni bir meslek çıktı..İddacılık..Adam çalışmayı bırakıp sabah 8 den gece 12 ye kadar iddaa dükkanında duruyor ve bunlara kafa yoruyor.Özelliklede gençler iddaa salonlarından ayrılmıyor..İddanın önünden geçiyorum içerde en az 30 kişi var..Sabahtan aksama kadar kafa patlatıyorlar...Şimdi habrde okudum bilkentli bir öğrenci bu ülke için çok güzel bir buuş yapmış..http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Science&id=X1211538882218&date=23Mayis2008 Haber burada..Bu adamdaki zeka ile o idda bayisinde duranların zekası aynı..Onlarda şimdi adam akıllı derslerine çalışıp üniye gitselerdi onlarda bu tarz buluşlar yapabilirlerdi..Ama bizim insanımız ise kolay yoldan köşeyi dönmek istiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 23 Mayıs 2008; 17:41:47 >

• Abi ben poliste kaldım ya nasıl bişey o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtarsaykoo -- 23 Mayıs 2008; 17:40:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: milaket

Cin'in uyguladıgı politikalar baskı ve zulumler yuzunden cın halkını neden haın olarak tanıtıyorsunuz anlayamadım. Fotograflardan anlasıldıgı kadar gayet sevecen ınsanlar. Ne yiyip ictikleri sadece onları ılgılendıren bir problem.

Boz arkadasım gece gece turan fılan dedın ya Allah da seni guldursun emi kafatascı seni

kafatascı olduğumu nereme bakarak söyledin birader.. nolmuş turana? neyi komik istersen ekle beni imzamda msnim yazıyo orda konuşabiliriz komik olan şeyi

merak etme ben yattığım yerden elimde bira ve fıstıkla "Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin.. Yaşasın Turan.." diye ahkam kesen ve anlamını bilmediği halde Kızıl Elma'dan bahseden tembel tenekelerden değilim.. bi hedefe ulaşmak için çalışmak gerektiğinin ve görevini en iyi şekilde yerine getirmek gerektiğinin farkındayım..

hem neden nefret ediyosunuz dediğin çinlilerin tarih boyunca yaptığı siyasal ve askeri kancıklıkları okurken kanım dondu.. onun için nefret ediyorum

@Genç Gök Türk

şakamı değilmi bilmiyorum gayet ciddi konuşmalardı ve ciddi ciddi müttefik olarak görülüyodu.. herneyse uzatmanın manası yok ben benim bildiğime inanmaya dvm ederim.. hayırlı işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 23 Mayıs 2008; 17:52:16 >

• Hoş geldin.
  • læ lordsoth sen aldığın cezalardan bıktığın için forumu bırakmamışmıydın?

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

læ lordsoth sen aldığın cezalardan bıktığın için forumu bırakmamışmıydın?

Esas sen forum yönetimi tarafından nick'in sabote edilerek forumdan uzaklaştırılmamışmıydın ??

• senin gibi adama Valla yatakli trende cok ayip etmislerr

Hadi resim koymaya devam ya arkadaslar hep gök tür resim koyuyo baska yerleri gidip gezen varsa onlarda koysun yaw ne güzel oralari görüyoz

• Hoşgeldin Abi.. Biraz daha resim eklersen güzel olur, 1-2 anıda fena olmaz
  • SON GÖK TÜRK olarak ÇİN e gitmek nasıl bir duygu..
    hep merak etmişimdir...
  • Bu resimler de Kore'den arkadaşlar:

Incheon'da Ortaklarımla eğlenirken(Alem)

Son Gök Türk Olarak Çin'den Geri Döndüm! Resimler ve Anılar!

Bu restoranda ayakkabılarınızı çıkarıp öyle oturuyorsunuz! Koreliler çok temiz insanlar Çinlilere göre. Zaten onlar da Turan kökenli olduğuna inanıyorlar.

• Bu da Seoul/Güney Kore'de bir Pagoda önünde

Saray Girişi:

Unutulmaz Barbekü:

• merhaba
  • Bu arada ben de Son Mohican
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

merhaba

Oo siz de mi buradasınız Ceylan Hanım,uzun süre oldu görüşmeyeli.
  • evet burdayım beyefendi ,nasılsınız
  • Bu resimler de Filistin'den arkadaşlar:

Hacı olurken:

Kubbet-üs Sahra:

Mescid-i Aksa:

Bu da Tataristan'ın başkenti Kazan'ın merkezi(Orada pek resim çekemedim,her resimde yanımda eski kız arkadaşım varmış o yüzden yayınlamıyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: .ceylan.

evet burdayım beyefendi ,nasılsınız

İyi kız senden?

Evet Çin'e geri dönüyoruz:

Tam kavga öncesi bir resim. 3 Yuen(0,5 YTL)'ye 2 dakikalık yola götüreceklerini söyleyen iki çek-çek çi daha sonrasında 300 Yuen(60 YTL) istediler. İkisinin de yakasına yapıştım,Hun'um ben dediğim an 3 Yuen'e korkudan razı oldular.

Budist Tapınağı burası da:

• Abi göktürk soyundan olup olmadığımızı anlamanın yolu var mıYoksa sizde ailenin kökünden beri belirtilen bişey mi?Neyse lafı uzatmayayım.Tam hatırlamıyorum ama gene dhde 1 yıl önce o koyduğun solucana benzeyen şeyler söylenmişti iyi hatırlıyorum.Galiba adları "deniz penisi" idiŞaka değil gerçekYani inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama dhde öyle bişey çıktığına eminim.Hatta çoğu arkadaş ben bunları gördükten sonra sahillere gelmem demişlerdiBunlar kumsal altlarında yaşıyorlarmış

• iyiyim Allah'a şükür

quote:

Tam kavga öncesi bir resim. 3 Yuen(0,5 YTL)'ye 2 dakikalık yola götüreceklerini söyleyen iki çek-çek çi daha sonrasında 300 Yuen(60 YTL) istediler. İkisinin de yakasına yapıştım,Hun'um ben dediğim an 3 Yuen'e korkudan razı oldular.

niye Hunları barbar tanıtıyon ki

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.