Şimdi Ara

SON GÜN - AKBANK KAYIT OL 400 TL NAKİT AL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davet Kodumla Akbank ve Juzdan uygulamalarına ilk defa benim referansım ile kayıt olan kullanıcılara ;

AKBANK için 300 ₺
    JUZDAN için 100 ₺

Peşin ve nakit olarak, hesabımda chip parayı görüntülediğim anda göndereceğim.

Referans kodumu Özel mesajdan iletip konu altına etiketleyeceğim. Kodu kullanmamış birisi kullanmış gibi para istemesin diye böyle daha sağlıklı olur.

* Juzdan kazanımları kampanya sayfasında belirtildiği üzere “takip eden ayın ilk 15 günü yatacağı” şeklinde bir ibare var. Bu sebepten ötürü karşılıklı mağduriyet oluşmaması açısından, benim kodumu girerken alacağınız ekran kaydı eşliğinde 100 ₺ tutarı chip para yansıması BEKLEMEDEN göndereceğim.

* Bankanın aynı zamanda kayıt olup yeni çıkartacağı kredi kartı ile ilk kez harcama yapmanız koşulunda bana 1000 TL chip para veriyor. Yeni yıla girdiğimiz ve kampanyanın koşullarının 1-31 Aralık şeklinde yazması dolayısıyla bu kısım için herhangi bir taahhütte bulunmuyorum. Şayet olur da üye olduktan sonra kredi kartı limitiniz onaylanırsa ve harcama yapmaya başlarsanız, tarafıma yansıması hakkında emin olmadığım bu bedelin yarısını ( şuan için 500 TL) size bildirerek gönderimini sağlayacağım.

* Daha önce yaşamamış olsamda herhangi bir şekilde chip paranın tarafıma yansımaması halinde herhangi bir ödemeyi doğal olarak YAPAMAM.

Nasıl Yapılır ?

Akbank’ta müşteri olma esnasında “Referans Kodu” kısmına (HENÜZ MÜŞTERİ OLMA EKRANINDAYKEN) vereceğim kodun girilmesinden en geç 5-6 saat sonra chip bana yüklenmiş oluyor.

Juzdan’da ise Akbank üye olma şartı olması ile beraber daha önce Juzdan kullanmamış halihazırdaki Akbank müşterileri de bundan faydalanabilir. Kampanya kazanımı için Juzdan’a yeni üye olup girdikten sonra; Profilim, Davet et Kazan, Davet Kodu gir kısmından yine vereceğim kodun girilmesi gerekli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.