Yarin sabah 5 de kalkcam brazdan yatip ilk olarak turkce yazim yanlislari matdan saat yonunde dondurme sorulari noktanin dogruya simetrigi baginti fonksiyon islem ozelliklerine goz gezdoiricem 1 saatimi alir bunlar sonra 6-9 arasi sosyal bilimler genel tekrar sonra kahvalti edip sinav yerime gidicem ve orda bi deneme sinavi cozucem oglen 1 gibi eve donup ders defterini kapaticam dinlenicem hayirlisi olssun herkes ins emeklerinin karsiligini alir.
Bu cocuk okur.
Güzelinden bir tekrar yapın. Ben de bu dalgalar ve hayatımızda kimya konularına bakacağım.
Benim özetin özeti şeklinde aldığım notlar var, türkçe, coğrafya ve tarih 3er 5 er sayfa lar halinde. Sene başından beri hazırladığım şeyler, son zamanlarda insan öğrendiği ilk konuları unutur diye hazırlamıştım, kendime anımsama konusunda cok iyi olur diye.Bu gün defalarca ona bakıcam ve yarın sınava gitmeden önce bile bakıcam. Birde tarihten bi kac konu eksiğim vardı yarısını dün hallettim diğer yarısınada bu gün sindire sindire bakıyorum. Acele yok calışmaya devam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme