Şimdi Ara

Son Gün Ders Çalışılır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 ve 2011 de çıkmış sorulara daha çalışmadım . yani son gün ders çalışılır mı ? denir ya hani son gün çalışılmaz falan diye bir sorayım dedim

• Göz gezdir sadece, bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok.
  • Hocam bu sana bağlı durumun nasıl bilmiyorum eğer tüm konuları yerine oturttuysan son bi tekrar yapabilirsin veya son bi deneme çözebilirsin veya eksik , zayıf olduğun bi konuya bakabilirsin . Yok ben hazırım dersende dışarı çıkıp kafanı dinleyebilirsin . Ben son bi tekrar ve deneme çözmeyi düşünüyorum
  • Çalışılmaz diyenler çalışıyo sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfine kalmış a kişisi çalışmaz eksik konusu yoktur konuları oturtmuştur ya da kendini strese sokmak istemez b kişisi son bir göz gezdireyim der belki atladığım ufak bir yer vardır der çalışabilir.
  • Sanki her deneme sınavından 1 gün önce çalışmıyım kafamı dinlendiriyim diyorsunuz.
  • Eksik olduğun konulara çalış en azından ben öyle yapacağım daha sonra bütün konulara göz gezdir zaten bunlar 4-5 saat sürer daha sonra dinlen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun Tarih ve Matematiği baştan sona göz gezdirdim.Ne yalan söylüyüm bayagı unutmuşum ya.İyi oldu baktıgım sınavda aklıma gelmeyecek yerler varmış.Unutuyor insan.

Yarın da fen ve coğrafya derslerini bir gözden geçiririm.
  • elimde 20 tane deneme kaldı :S sadece soru tiplerine bakacağım.zaten herşeyi son saatte yapan insanım.ama insan çözemeyince acayip moral bozuyo.
  • Fizikçimiz "son gün test pratiğinizi kaybetmemek icin son gün soru çözün, cevabına bile bakmanıza gerek yok" dedi.
  • mat den problem çözcem bi de ufaktan tekrarlar o kadar :) hayırlısıyla yarın olsun da :))
  • Yarin sabah 5 de kalkcam brazdan yatip ilk olarak turkce yazim yanlislari matdan saat yonunde dondurme sorulari noktanin dogruya simetrigi baginti fonksiyon islem ozelliklerine goz gezdoiricem 1 saatimi alir bunlar sonra 6-9 arasi sosyal bilimler genel tekrar sonra kahvalti edip sinav yerime gidicem ve orda bi deneme sinavi cozucem oglen 1 gibi eve donup ders defterini kapaticam dinlenicem hayirlisi olssun herkes ins emeklerinin karsiligini alir.

• bence okul sınavına nasıl calısılıyosa bunada calısılır
  • Sabahtan eksik birkaç konular son tekrarlar öğleden sonra akış yatış
  • Hayatimizda kimya ve optigin uzaklik sorularini yarin caliscam bugunde analitigi calistim sebebi ise bu konular cok hizli unutulan konu mecbur son gun caliscam, hatta sinava gitmeden once bidaha bakicam gider gitmez siraya veya kagida yazicam unutuyorum yoksa
  • bende konu anlatımlı kitaplara göz gezdiricem
  • geometri ve matematikten birkac konu tekrarı yapacagım
  • çalışılır ama aklına geldikçe takıldığın şeylere bakma şeklinde. hem içiniz rahat eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Çalışılmaz diyenler çalışıyo sanki

türkçe de dikkat et kardeş
  • Şimdi başlayıp yarın öğlene kadar ders çalışıcam, sonra sınav salonuna gidip gelicem, akşama kadar tekrar çalışıcam. Bi 50 puan arttırmam lazım. Kaybedicek bi şeyim yok nasıl olsa. 1 sene daha beklememek için her türlü riski alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.