Şimdi Ara

Son Gün Konu Tekrarı Yapılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü oturup da konu tekrarı yapmak mantıklı mıdır sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye olmasın?
    Tek dikkat etmen gereken tekrar ettiğin bilgileri karıştırmamak yalnız, karıştırırım dersen hiç girişme.

• Yapılır son gün yazılıya çalışmak gibi 2-3 konuya eğilirsen iyi olur ama çok konu kafanı karıştırır

• Valla fizik formulleri ve organik kimya oyle bir yapilir ki

• sınav sabahı bile yapılır, ygs ile karıştırmayın bence lys'yi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir gün sonra sınav diye yan gelip yatalımmı ? ben cumartesi 23:24 arası bile tekrar ettim ne karıştırdım ne de başka bir şey yaptım abartmayın Allah aşkına dershane denemelerinde veya okul sınavında son dk ye kadar bakıyordukta karışmıyordu lys günü neden karışsın bu sadece sınavı abartanlar der hayatındanki sınavlardan sadece biri bu sınav
  • Geçen zor deneme çözdükten sonra ondan daha az zorlukta bir denemenin kolay çözülebileceğini anladım ve sınav günü sabah kalkıp 3 5 tane apoteminin integral sorularına bakmıştım. Sınavda da bayağı rahat geldi, noluyoruz len oldum.
    Özet: Sınavdan birkaç saat önce şahsen biyoloji notlarımı tarayacağım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 30 gün S kullanıcısına yanıt
    Cuma gününü boş geçirmek büyük gaflettir.Mutlaka konu tekrarı yap özellikle biyolojide notlarını okusan.Fizikte formül kağıtlarına baksan.Ya da bir Organiği tekrar etsen. Bunlardan herhangi birini yapsan sana +3 +4 net kazandırır. Sakın o günü boş geçirme.Sabah 10 da başla çalışmaya aralıklarla akşam 9 a kadar çalış.
  • Kardeşim ben YGS'den bir gün önce lambalara çalıştım ve YGS'deki soruyu doğru yaptım

Birde Geometrideki cevabı 24 olan çember sorusunu da önceki gün formüle bakarak yaptım
  • Selamlar,

Üniversitede hayatınız son gece çalışmakla geçecek Sınava 5 dakika kala bile çalışabilir, hiçbir sakıncası da yoktur. Tabii bütün sene çalışmayıp son güne bel bağlayanların işi zor :)

• Sağolun arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.