Şimdi Ara

SON GÜN LÜTFEN BİR FİKİR VERİN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese merhaba arkadaşlar, ben Matematik bölümü okumak istiyorum da ama yaşadığım yerde Gaziantep Üniversitesin de mi yoksa Ege Üniversitesi 2.Öğretim %30 İngilizce olan Matematik mi okuyayım bir türlü karar veremiyorum çünkü her ikisinin de kendilerine göre avantajları var. Mesala evimde kalsam kendi odamda evimde keyfime bakarım, yemiz-temizlik ve başka insanlarla yaşama sorunu yok. Sonra maddi açıdan daha az masraflı tamam belki okul felan biraz kötü yada gelen tipler ama böyle avantajlar var. Ege ye gitsem ingilizce hazırlık ile 1 yıl uğraş o var sonra yurtta tanımadığım belki de anlaşamadığın biri ile yaşamak zorunda kal, maddi açıdan daha masraflı ve ağır, yemek-temizlik-harçlık olayı vs vs bir sürü dezavantajı var yani Ege nin tek avantajı iyi bir okul biraz bide biraz daha belki iyi eğitim veriyordu ki eğitim bile o kadar fark ediyor mu bilmiyorum yani o yüzden evimde mi kalsam yoksa Ege ye bu dezavantajlarına rağmen gitsem mi yani bir türlü karar veremiyorum ve son gün, sürem de bitti o yüzden lütfen bir fikir verin ya tek karar veremiyorum. Şimdiden yardımcı olucak herkese çok teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.