Şimdi Ara

Son güncellemelerde sorun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık birkaç gün önce son çıkan güncellemeleri yükledim yalnız güncellemeleri yükledikten sonra internet bağlantısında sorun çıkmaya başladı. Acaba aynı sorunu yaşayanlar var mı? Açılışta internet bağlantısı çok geç geliyor. Bir süre sonra sınırlı erişim diyor. Ardından bağlantı geliyor ama çok yavaş. Servis sağlayıcı hatta sorun yok diyor. Başka cihazların bağlanmasında sorun yok. Hatta kablosuz bağlantının yeni sürücüsünü de indirdim. Sorun devam ediyor. Eğer güncellemelerden kaynaklanıyorsa Microsoft bunun farkında değil mi? Yorumlarınız nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

• Selam bu konuda bende sıkıntıdayım ki bu ciddi bir sorun olmasa da can sıkıcı. Özellikle yeniden başlatmalar da ağ bağlantısı geç gelmesi sıkıcı ama sonuçta geliyor ve bu sorun olarak görmedim.

Windows 8.1 geçelim diye mi yapıyorlar diyerekten hafiften paranoyayla şaka yollu göndermemi de yapayım. Gerçekten windows 9 bekleyeyim bari

Birde bende NIS 2014 var. Sende? Çünkü ağ kullanım sınırlaması olayı var ya o da geç aktif olmasını sağlayabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.