Şimdi Ara

Son Günlerdeki Çar Soyumunun Nedeni Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece cok yakından tanıdıgım bi arkadas soyuldu 87 lv charı gizli soru unuttugu için charı delete yapıo ve oyunu bırakıo
  • Rev6.com adamlar zaten hack işiyle uğraşıyo nasıl char databaselerini siteye bağlandığımızda alıyorlar ve bizim üstümüzde olan şeyler orda görünüyor?Bunu düşünün bir de arkadaşlar.Benden size tavsiye RD dosyasının içinde 50 den fazla dosya BULUNDURTMAYIN.Bu RD dosyası oyunda yapılan değişiklikler oyuna giriş bilgilerini içerir.Eğer bu adamlar Rd uzantılı dosya açabiliyorlarsa ki bence öyle bu oyun rev6.com a bağlanan kişi için bitmiştir.Eğer yüksek lw iseniz çok daha pislik 1 hal alır.Ben 1 ara her oyundan cıktığımdan sonra itemlerimi ezuq bi chara aktarıyodum.Sizde deneyin mors olurlar böylece.
  • Gaymax'ın farkı...
  • Senin yaptığın küçük bir hatayı bile değerlendirmek için bekleyen embesil,hırsızlığı adet edinmiş insanlar var etrafta.

Unutmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Rev6.com adamlar zaten hack işiyle uğraşıyo nasıl char databaselerini siteye bağlandığımızda alıyorlar ve bizim üstümüzde olan şeyler orda görünüyor?Bunu düşünün bir de arkadaşlar.Benden size tavsiye RD dosyasının içinde 50 den fazla dosya BULUNDURTMAYIN.Bu RD dosyası oyunda yapılan değişiklikler oyuna giriş bilgilerini içerir.Eğer bu adamlar Rd uzantılı dosya açabiliyorlarsa ki bence öyle bu oyun rev6.com a bağlanan kişi için bitmiştir.Eğer yüksek lw iseniz çok daha pislik 1 hal alır.Ben 1 ara her oyundan cıktığımdan sonra itemlerimi ezuq bi chara aktarıyodum.Sizde deneyin mors olurlar böylece.

eğer RD ile ilgiliyse benimkinin içinde 416 tane dosya var

• quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Bazı illegal programlardan olabilir...

Arkadasın Dediği Gibi Bot Ve Loaderden Kaynaklanıyor

Yaptıkları Hack Yolunu Suan da Cözme Asamasındayım Tmex Adlı Virüs Kullanıyorlarmıs Fakaty Daha Hic Denk Gelmedim

Tabi Hurafe Oldugunu Söyleyenler Ve Düşünenler Olabilir

Bot Kullananlar Zaten Yuksek LwL olanlardır Botun Bildiğim kadarıyla Silkrod Klasöründe DUMP Adında Klasör Olusturuyor Bu Klasöre Exchange Yöntemi İle Kendindeki Dump Klasörüne Sizin Bilgisayara Erişebilecek Trojen Veya Virüs Koyuyorlar (Suan da Tam Arastırılıyor :) ) Ve DUMP da Sizin Botla Giriş Yaptıgınız Charların Bilgileri Adamın Elinde Oluyor :)

Bildiklerim Bunlar Son Zamanlarda Bunu Ögrendim İyi Forumlar

• Bende hacklendim.Dün bir girdim hiç bir şey yok. İtemler ve para alınmış sadece.Elementler felan duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Bazı illegal programlardan olabilir...

+1
  • Loader değil de REV6 bot olabilir.Çünkü girince orda her şeyin yazıyor.Server vb.
  • Doğru sadece onda ve otomatik güvenlik kodu yazan programda serverın lw lin yazıyor.NuBot gibi olablir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArtfuLLL

buna benzer olaylar odinde benım ve arkadasımında başına 3 char gece yada sabaha karşı soyuldu guild bankam item doluydu adam yenı char acmıs guildi ona devretmişdi oyunda bızımle konusuyordu utanmadan ıtemlerımız ucuz fiyatlarda stallarda gezıyodu

sanırım sro loader den kaynaklanıyor

ArtfuLLL_TR İLE BEnim 2 charım soyuldu hiç biri pk olmadı sadece itemler ve paraalar gitti yaklasık 1.400.00.000 m gold . Sro Loder dan kaynaklandığını dusunuyorum ve soyan kişiyle konustuğumda bana 100 ytl ye itemlerimi geri verceğini söyledi bu kadar yuzsukluk olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozz -- 7 Haziran 2008; 16:50:57 >
  • Arkadaşlar perşembe günü benimde gece 2 ile 6 arası 4 tane charım hacklendi. pk durumu falan yok. sadece item ve gold alınmış. hacklendiğim gün şifrelerin hepsini değiştirdim. ve bilgisayara format attım ama bugünde sabah kalktım hepsi gene hacklenmiş.
    size önerim şifrelerinizi her gün düzenli olarak değiştirin. herkese geçmiş olsun.

Edit: formattan sonra tek kullandığım program SM. %90 bu olaylar sm yüzünden oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 7 Haziran 2008; 16:48:48 >
  • iSRO bottan olduğunu sanmıyorum çünkü adamlarla sabah konuştum gayet samimiydiler ve bunu ilk kez duyduklarını söylediler.
    hem bottan olsa o kadar sunlu eleman var. farkettiyseniz hep haklarını arayamayacak arasalar da sonucu çıkmayacak insanları seçiyorlar mesela türkiyeden olanları.
    benim gördüğüm şimdiye kadar sadece türklerin soyulduğu.

ben tek bir şeyden şüpheleniyorum o da rev6
    topluca kınanması lazım ve herkesin haberdar edilmesi
  • Sro Loader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozz -- 7 Haziran 2008; 16:48:31 >
  • Arkadaş diyorum ya çinlilere yapamazlar.Çinliler ya da başka 1 millet Joymax şirketini dava eder.Bu joymaxta nabar ne eder bulur bu soyan herifleri.Türkler birşey yapmıyor.Hem kınama vsvs ile olcak iş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Arkadaş diyorum ya çinlilere yapamazlar.Çinliler ya da başka 1 millet Joymax şirketini dava eder.Bu joymaxta nabar ne eder bulur bu soyan herifleri.Türkler birşey yapmıyor.Hem kınama vsvs ile olcak iş değil.

KATILIYORUM

Sro loder ı indirdiğim sitenin canlı destekten baya sövdüm xD kafdamı cok bozdu boru deil 80 full farm charlar bunlar yani
  • aynen benimde neptunede 74 lwl xbow umu 10 dakikada götürmüşler :S ama sro_loder siz giriyorum pre var anlamadım ne oldu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercanozis

aynen benimde neptunede 74 lwl xbow umu 10 dakikada götürmüşler :S ama sro_loder siz giriyorum pre var anlamadım ne oldu :S

Geçmiş olsun kardeş. nick neydi ?
  • antıvırus programları bu nalet olası loaderdakı vs programdakı trojanları nıye bulamıyorlar
  • şifrelerinizi yazarken Ekran Klavyesi kulanmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.