Şimdi Ara

Son Günlerdeki Çar Soyumunun Nedeni Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde charların birisi boyle gitti sro loader yüzünden
    quote:

Orjinalden alıntı: mozz

Sro Loader
  • http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=20689713&cat=403&mem=223270

Topici açtığım yeri bulamadım. Zamanımda bloguma kaydettiğim için blogumdan link veriyorum. Bir çok arkadaşa bi zaman öncesine kadar mailler geliyordu.Yanılmıyorsam bu topici açtıktan 2 hafta sonra Joymax açıklama yaptı böyle böyle bi site var mail atıyor kanmayın diye. Aman dikkat
  • Arkadaşlar bu böyle olmaz.Ekran klavyesiyle felan olmaz.Arkadaşlar RD dosyasına dikkat çekmek istiyorum.Bu adamlar .rd uzantılı dosyaları açıcak programları bulmuşlar ki sizin en son oluşan dosyayı alıyorlar ve açıyorlar.Sonra charınızı patlatıyorlar.Olay budur işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

Arkadaşlar bu böyle olmaz.Ekran klavyesiyle felan olmaz.Arkadaşlar RD dosyasına dikkat çekmek istiyorum.Bu adamlar .rd uzantılı dosyaları açıcak programları bulmuşlar ki sizin en son oluşan dosyayı alıyorlar ve açıyorlar.Sonra charınızı patlatıyorlar.Olay budur işte.

her cıktığımızda r.d dosyasını bosaltsak :?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=20689713&cat=403&mem=223270

Topici açtığım yeri bulamadım. Zamanımda bloguma kaydettiğim için blogumdan link veriyorum. Bir çok arkadaşa bi zaman öncesine kadar mailler geliyordu.Yanılmıyorsam bu topici açtıktan 2 hafta sonra Joymax açıklama yaptı böyle böyle bi site var mail atıyor kanmayın diye. Aman dikkat

Bundanda olacağını sanmıyorum. 2 kere şifre değiştirip 2 kere hacklenmek garip bişey.

• Olabilir.O dosyadaki .rd uzantılı dosyaları 50 nin altında tutun yeter.İnternet cafe var 1 tane yavuzlar diye adam .rd dosyasından ahmetli61 diye char aldı.
  • Dikkat edin trojenli loader var !!!!
  • Belkide gold siteleri gold kazanmak için direk soyuyorlardır.Sox larıda stalla ucuzundan koyup direk para yapıyorlardır.
  • benimde 69 lvl warlock-cleric vardı üstü full +3 full blue ama soyuldu neden anlamadım
  • Demek herkes hacklendi.Dün toplu bir hack oldu.Geçmiş olsun.Benimde hacklendi.İyi ki hacklendi.
  • bana biri exchange atıp 300 k verdi güle güle harca dedi sora başka bi chardan global atılıp bu charı soyanın ... denildi söylediği nickte bana parayı veren nickti
  • quote:

Olabilir.O dosyadaki .rd uzantılı dosyaları 50 nin altında tutun yeter.İnternet cafe var 1 tane yavuzlar diye adam .rd dosyasından ahmetli61 diye char aldı.

Birincisi *.rd uzantıının ne olduğunu biliyormusun.
    Ne biliyorsan aynıl biliyorsun.

Rd uzantısı açamk istiyorsan , bunu yapıcak program çok basit open de paint ioalrk aç ve ne göreeksin bakalım.

RD uzantısı oyundaki uion guild amplemlerini hafızasında tutar ve böylece oyuna girdiğinizde birdaha yükleme gereği duymaz.

RD uzantılı dosyadan hek eden kim se sana ylan söylemiş. Guild amplemiyle heck edilenide ilk defa duyuyorum :)))

Bu arada hack olayına gelince. Eskiden exc ile bir açık vardı ama şimdi yok ve okadar sun seti olan arkadaşımla exc yapıyorum olmuyanla yapıyorum ve bir kere bile hack lenmedim.

Nedenmi şifremi benden başkası bilmiyor cafe de oynamıyorum. yaklaşık 1 sene oldu onlarca hack lenen arkadaş oldu. ve her sorduğumda şifrenizi bilen varmıydı evet ama o yapmaz dediler. Sonuçta kimseye şifrenizi vbermeyin. Cafe lerde oynadığınız zamanda güzvenli olup olmadığını kontrol ediniz.

Kısaca haytında bot kullansın kullanmasın. İllegeal program kullansın kullanmasın. Size ait olan bir şifreyi başka sına verdiğinizde olağan iş belli. Arkadaşınız kötü niyetli olmaz yanındaki olur. Bir char sadece bir kişinindir ikinci kişi olaya girdimi o char tehlikeye girer. Tabi charınıza önem veriyorsanız kimseye şifrenizi vermeyin. Tek alacağınız önlem bu dur.

Birde sizin pc nizi tarayamaz sadece ona gelen bilgileri tara buda inventory sayısı silahlarınız takılar hariç. Kullandığınız skiller gibi...

Siz siz olun şifrenizi kimseye vermeyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

quote:

Olabilir.O dosyadaki .rd uzantılı dosyaları 50 nin altında tutun yeter.İnternet cafe var 1 tane yavuzlar diye adam .rd dosyasından ahmetli61 diye char aldı.

Birincisi *.rd uzantıının ne olduğunu biliyormusun.
    Ne biliyorsan yanlış biliyorsun.

Rd uzantısı açmak istiyorsan , bunu yapıcak program çok basit open de paint olarak aç ve ne göreceksin bakalım.

RD uzantısı oyundaki uion guild amplemlerini hafızasında tutar ve böylece oyuna girdiğinizde birdaha yükleme gereği duymaz.

RD uzantılı dosyadan hek eden kim se sana yalan söylemiş. Guild amplemiyle heck edilenide ilk defa duyuyorum :)))

Bu arada hack olayına gelince. Eskiden exc ile bir açık vardı ama şimdi yok ve okadar sun seti olan arkadaşımla exc yapıyorum sun seti olmuyanla yapıyorum ve bir kere bile hack lenmedim.

Nedenmi şifremi benden başkası bilmiyor cafe de oynamıyorum. yaklaşık 1 sene oldu onlarca hack lenen arkadaş oldu. ve her sorduğumda şifrenizi bilen varmıydı evet ama o yapmaz dediler. Sonuçta kimseye şifrenizi vermeyin. Cafe lerde oynadığınız zamanda güvenli olup olmadığını kontrol ediniz.

Kısaca hayatında bot kullansın kullanmasın. İllegeal program kullansın kullanmasın. Size ait olan bir şifreyi başka sına verdiğinizde olağan iş belli. Arkadaşınız kötü niyetli olmaz yanındaki olur. Bir char sadece bir kişinindir ikinci kişi olaya girdimi o char tehlikeye girer. Tabi charınıza önem veriyorsanız kimseye şifrenizi vermeyin. Tek alacağınız önlem bu dur.

Birde Rev6 sizin pc nizi tarayamaz sadece ona gelen bilgileri tarar buda inventory sayısı silahlarınız , takılar hariç. Kullandığınız skiller gibi...

Siz siz olun şifrenizi kimseye vermeyin.

imla hatalarımı düzelteyim derken alıntı yapmışım pardon .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 8 Haziran 2008; 11:11:40 >

• Sro loader,beleş bot v.b programlara Dayıyolar virüsü Sorna chara güle güle.GEçmiş Olsun arkadaşlar.Bıraktım kurtuldum ben.OH.
  • Kısaca hacklenen herkese geçmiş olsun Allah sabır versin ag bot
  • Biz guildçe kullanıyoruz Sro loader.Fakat bir tek ben agbot kullanıyordum.Ve tek hacklenen ben oldum. 47 lvl ve 33 lvl char vardı.1 yılda kasmama rağmen çok üzüldüm.Baya parası ve SOS vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Orjinalden alıntı: sercanozis

aynen benimde neptunede 74 lwl xbow umu 10 dakikada götürmüşler :S ama sro_loder siz giriyorum pre var anlamadım ne oldu :S

Geçmiş olsun kardeş. nick neydi ?

saol kardeş _ultrAzMaN_ dı nickim
  • arkadaşlar soygunlar devam ediyor haberiniz olsun
    ben tarattım makinemde 23 tane trojan çıktı.
    bir kaç tanesi rev6 ile alakalı
    dikkatli olun
  • rev6 char bilgilerini serverdaki charlarından alıor aynen uniqe bilgilerini aldığı gibi serverdan alıor, rev6nın sizin pc lerinize girip char bilgilerini almak gibi büyük çaplı bi hack yapması imkansız, büyük ihtimal loader gibi illegal programlarda bulunan trojanlar yüzünden olduğunu düşünüorm.
  • rev6 ile alakası olduğunu dusunmuyorum loader
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.