Şimdi Ara

Son Günlerdeki Çar Soyumunun Nedeni Nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mozz

rev6 ile alakası olduğunu dusunmuyorum loader

Biz guildce aynı loaderı kullanıyorduk ! Tek ben hacklendim ! Fakat ben Agbot kullanıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engse

rev6 char bilgilerini serverdaki charlarından alıor aynen uniqe bilgilerini aldığı gibi serverdan alıor, rev6nın sizin pc lerinize girip char bilgilerini almak gibi büyük çaplı bi hack yapması imkansız, büyük ihtimal loader gibi illegal programlarda bulunan trojanlar yüzünden olduğunu düşünüorm.

Dün format attım. Rev6 falan hiç girmedim. Gece dc yemişim. Ve charı gene soyunuk biçimde buldum
    Şu an için en büyük şüphe sm üstünde.

• walla b,lmiyorum ama hergun 1 arkadas soyuluyor
  • arkadaşlar
    soyulan çarlar farkettiyseniz hep premiumu olan çarlar
    bu da şu anlama gelir preli olan adam loader kullanmaz.
    joymax yaptığı açıklamada rev6 nın serverlerinden bilgi almadığını kişi bilgisayarlarından bilgi çektiğini bildirdi, serverde çarları olsa bile itemlerin bilgilerini alması imkansız.hatta farkettiyseniz yazdıklarımızı bile gösterir hale geldi.
    şahsen ben loader kullanmadım.
    iSRO bot yapımcılarıyla da yaptığım konuşmalardan da aldığım cevap kendileri üzerinden herhangi bir soygunun imkansız olduğunu bildirdiler.
    benim tek şüphem rev6
  • up :)
  • ekonomik kriz'in insan pskolojisine etkileri D:
  • @Yokistant

Sadece sen mi kullanıyodun?
  • rev6 nin sitesi uzerinden (bi ara activex ile sakat sayilabilecek bi hadiseleri vardi ama kaldirildi) yani siteyi ziyaret etmeniz ile bu tur bi hack olayini yapabilmesi mumkun degil ...
    isrobot ve sm icin ise soyleyebilecegim full sun set bircok insan biliyorum sm ve isrobot kullanan soyacak olsalar onlari soyarlardi ...
    hack olaylarinda emin olun ya sifrenizi paylastiginiz "yok canim yapmaz bilmemkac yillik arkadasim, kankam" dediginiz kisiler, ya da abizittin.com silkroad paylasim sitesi her tur program bizde, gel vatandas diyen sitelerden indirdiginiz, loader, nodc, multiclient, pt formlayici yok o yok bu programi diye indirilen dosyalar, ozellikle turklerin basina geliyor niye ? cunku ecnebiler uyanik sayilir bu konularda bu turden bi yardimci prg ciktiginda anlayan birileri ya tariyor ya decompile edip inceliyor vs prg sakatsa birileri hemen uyaariyor kimse kullanmiyor, ki bu programlari yapanlar genelde ecnebiler ve orjinal halleri genellikle temiz bu dosyalarin, turkiye de ise oyuncularin buyuk kismi yabanci siteleri degil takip etmek haberdar bile degil, hali ile uyanik! turkler bu programlari turkcelestirme ayagi ile alibabanin loader i, husonun pt formlayicisi, ayyildiz multiclient vs tarzinda trojanlayip veriyor millette baliklama atliyor ...

ek olarak birde cafe olayi var turkiyede, cafe de kimseye gostermedim, sifrem cok karisik baksalarda anlayamazlar diyorsunuz ama olay oyle degil cafelerde oyle cafe sahipleri ve calisanlari ya da oranin gediklileri var ki biliyorsunuz 1m para icin yapmayacaklari sey yok, bu adamlarin makinelere arkaplanda calisan bir keylogger koymalari 2dk lik is ... siz makina basindan ayrildiktan sonra tum oyuncularin id pw lerini toplamis olmalari, agactan meyve toplamaktan daha kolay ...

• adam akıllı virüs ve antispyware kullanmassanız bunlar daha çok başınıza gelecek. hacklenen kişilerin bilgisayarları keylogger kaynıyordur. bu olduktan sonra hacke gerek yok.

Bide ID ve PASS'ınızı kimseye vermeyin. Kardeşiniz bile olsa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.