Arkadaşlar 12.sınıf tmyim ve hukuk istiyorum.YGS de istediğim yere girebilmem için 400+ puan almam gerekiyor ama o kadar uğraşmama rağmen bi kaç kolay deneme(star denemeleri gibi) hariç 380 in üstüne çıkamıyorum heleki son özdebir denemesiylede umutlarım iyice kırıldı.Bu son 16-17 günde iyi kasarsam 400ü bulabilme şansım varmı ve nasıl bir program izlemeliyim?Yoksa bu saatten buraya kadar diyip denemeler dışında boşuna çalışmıyayım mı?
dert etme 1 sene 16 gün var
quote:
Orijinalden alıntı: Hurts
dert etme 1 sene 16 gün var
Ne yapiyim güliyim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: k.altın
Arkadaşlar 12.sınıf tmyim ve hukuk istiyorum.YGS de istediğim yere girebilmem için 400+ puan almam gerekiyor ama o kadar uğraşmama rağmen bi kaç kolay deneme(star denemeleri gibi) hariç 380 in üstüne çıkamıyorum heleki son özdebir denemesiylede umutlarım iyice kırıldı.Bu son 16-17 günde iyi kasarsam 400ü bulabilme şansım varmı ve nasıl bir program izlemeliyim?Yoksa bu saatten buraya kadar diyip denemeler dışında boşuna çalışmıyayım mı?
Gerçekten hakkını vererek çalışmana rağmen 400 üstüne çıkamadıysan bence o açığı herkes ygs kasarken lys çalışıp lysde insanları geçmeyi denemek değişik bir taktik olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme