< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7. dönemimin son günü
-
-
bitti.
-
Hocam pandalar mı kediler mi daha çok uyur?
Bu dönem çok rahat ettiniz mi?
-
Bilgim yok.
Bu dönem en yoğun olduğum dönemdi. Sanarsın sabah 8 akşam 18 mesai yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki final dediğinizde rahat sanmıştım.
Peki iş mi okul mu daha zor?
İşe gitmek okul başarısını etkiledi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 3 Ocak 2025; 18:2:44 > -
Finaller kolay olacak ama dönem yoğundu.
İkisinin de artısı eksisi var.
Okulda derse gitme zorunluluğu olmaması, "mesai" olmaması iyi bir avantaj ama ders saatleri dışında zaman ayırıp çalışman gerekiyor.
Hafta sonu dinlenemediğim oldu, ödev-proje-sınav vb. çalışmak ile zaman geçti.
İş tarafında çalışma koşulları önemli.
Benden beklentileri düşük, mezun olunca Junior çalışırken de yine pek olmayacak o yüzden görece rahat geçiyor.
Karşılığında para alıyor olmak iyi ve "mesai" dışında iş ile uğraşmıyorum, hafta sonu benim. (ama tam zamanlı olunca hafta içi vakit kalmıyor -staj yaparken deneyimledim- o kötü...)
vb vb
Akademik başarıyı kayda değer şekilde etkilediğini düşünmüyorum. Boş zamanım oluyordu, bu dönem olmadı, olay o.
İşe vakit ayırabilmek için bir zorunlu derse hiç gitmedim ama Youtube videoları kurtardı.
Bir teknik seçmeli derse az gittim, zaten beğenmedim, geçiniz.
diğerleri için bir sıkıntı olmadı, programa iş-ders sığdırdım.
Bir kayıp oluyor elbette, hiç etkilemedi de demeyeyim, %100 okul odağını devam ettiremiyorsun ama zaten CENGaver staj-part timeda pişmeli, işte öğrendiklerim üniversitede yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 3 Ocak 2025; 18:57:28 >
-
Güzel cevap olmuş teşekkürler, eminim okuyan tüm CENGaverleri aydınlatacaktır. Çalışacak iyi/öğretici ve saatleri esnek yer bulabilmek kilit nokta sanırım bu konuda maddi tatmin de motivasyonu arttıracaktır stajlarda 0 lira ve max 1/3 asgari arasında veriyor olmaları biraz üzücü.
-
Staj+para deyince aklıma bu konu geldi, meraklısına paylaşayım,
redditFrom the CodingTR community on Reddithttps://www.reddit.com/r/CodingTR/comments/1d5vnlx/staj_arayanlar_i%c3%a7in_asgari_ve_alt%c4%b1_veren_baz%c4%b1 -
Teşekkürler önemli bilgi bu, 0 TL yerine asgari ücret almak çok daha iyi olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X