Şimdi Ara

son haber :multiler tamamen açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multiler eskiye döndü, eski emu ile dahi çözülüyor. şuan tamamı bütün cihazlarda açık, silenlere yada arkaya atanlara duyurulur.

• dogrumu kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayyasar

dogrumu kardes
    eve gidip bi bakalım
  • NASI YANİ YA ŞU AN BU KANALLAR AÇILDIMI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK..!!! İZLEYEN VARMI ARKADAŞLAR.???

quote:

Orjinalden alıntı: anthony

multiler eskiye döndü, eski emu ile dahi çözülüyor. şuan tamamı bütün cihazlarda açık, silenlere yada arkaya atanlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_L_O

NASI YANİ YA ŞU AN BU KANALLAR AÇILDIMI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK..!!! İZLEYEN VARMI ARKADAŞLAR.???

quote:

multiler eskiye döndü, eski emu ile dahi çözülüyor. şuan tamamı bütün cihazlarda açık, silenlere yada arkaya atanlara duyurulur.
    slm,

eski sisteme döndü arkadaşlar açıldığı falan yok mesela 1 mb cihazlarda tps yazılımı olmadığı için keyi yazmadan oto açar.

sevgiler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega44

slm,

eski sisteme döndü arkadaşlar açıldığı falan yok mesela 1 mb cihazlarda tps yazılımı olmadığı için keyi yazmadan oto açar.

sevgiler....

Alıntıları Göster
    Aynı zamanda Premier lig maçlarınıda almış ve 8 i açmış arkadaşlar....
  • Selam arkadaşlar multiler açılmış galiba elimde goldmaster sat 8200 model receiver var eğer multiler açıldı ise bu model için emuları bilen varmı????teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terakki

Selam arkadaşlar multiler açılmış galiba elimde goldmaster sat 8200 model receiver var eğer multiler açıldı ise bu model için emuları bilen varmı????teşekkürler
    Burada yapilan muhabbete en güzel uyan smiley
    Acilali yillar oluyo siz bu dünyadan oldugunuza eminmisiniz arkadaslar???

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexoy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dexoy

arkadaşım mulitler ,8.12.2004 tarihinde eski emu ile açılır hale geldi !

sen hangi yıldan bahsediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: anthony

quote:

arkadaşım mulitler ,8.12.2004 tarihinde eski emu ile açılır hale geldi !

sen hangi yıldan bahsediyorsun?

Alıntıları Göster
    Eski şifreler aynen geçerli ve çalışıyor. program yükletip para verenlere oldu olan. Topfieldim 5200 CI var ve son2 aydane cine5,ne polsat,ne absat gitti. multilerde kendi geri geldi. 2 aydan öncesini sorarsanız bilemem, ben alalı o kadar oldu. 8. kanalı nasıl bulacaz yanlız, yeni keyi varmı. kanal aratmadım, aratınca buluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sofix

Eski şifreler aynen geçerli ve çalışıyor. program yükletip para verenlere oldu olan. Topfieldim 5200 CI var ve son2 aydane cine5,ne polsat,ne absat gitti. multilerde kendi geri geldi. 2 aydan öncesini sorarsanız bilemem, ben alalı o kadar oldu. 8. kanalı nasıl bulacaz yanlız, yeni keyi varmı. kanal aratmadım, aratınca buluyormu?

Alıntıları Göster
    Yıllar oluyo demekle birkac yıl oldugunu kastetmedim onu mecazi anlamda kullandım.Ayrıca 2-3 aydır acık bi ara gitti o da sadece eski emuyla degil yeni emuyla(2.00)da cozuldu...Ayrıca 8.12.2004 tarihinde acılmadı ben 1.5 haftadır seyrediyorum.Bilmiyosanız böyle tarih vererek kendinden cok eminmis gibi konusmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_O_L_O

NASI YANİ YA ŞU AN BU KANALLAR AÇILDIMI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK..!!! İZLEYEN VARMI ARKADAŞLAR.???

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S_O_L_O

quote:

ewet şu anda TPS paketindeki bütün kanallar izleniyor eski emularda açıyor keyleri girin yazılmı falan yüklemeye gerek yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sofix

sofix 8. kanal hangisi oluyor onu yazsana bende hepsi çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexoy

Yıllar oluyo demekle birkac yıl oldugunu kastetmedim onu mecazi anlamda kullandım.Ayrıca 2-3 aydır acık bi ara gitti o da sadece eski emuyla degil yeni emuyla(2.00)da cozuldu...Ayrıca 8.12.2004 tarihinde acılmadı ben 1.5 haftadır seyrediyorum.Bilmiyosanız böyle tarih vererek kendinden cok eminmis gibi konusmayın.

Alıntıları Göster
    quote:

dexoy arkadaşım ben sana doğru tarihi verdim multiler , 8.12.2004 tarihinden itibaren eski emu dahi çözülür konumda.

sen 1.5 haftadır seyrediyor olabilirsin ,bunun da tek sebebi olur yeni yazılım yükletmen .

önce dikkatli oku ondan sonra bana bilip bilmeden konuşuyorsun de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthony -- 12 Aralık 2004, 0:21:53 >

• arkadaşlar dijital tv kartları için hangisini önerirsiniz? mümkünse model ve fiyat listesi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist

arkadaşlar dijital tv kartları için hangisini önerirsiniz? mümkünse model ve fiyat listesi verebilirmisiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: seboist

arkadaşlar dijital tv kartları için hangisini önerirsiniz? mümkünse model ve fiyat listesi verebilirmisiniz.

yanlış topictesin seboist.

forumu biraz daha incelersen, yanıtını bulabiliceğin topicler karşına çıkacaktır.

bulamaz isen yeni başlık açmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthony -- 12 Aralık 2004, 0:25:06 >
  • yaa arkadaşlar bende Gold Master 9400 CI var bu key ,emula felan nasıl oluyo bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin

yaa arkadaşlar bende Gold Master 9400 CI var bu key ,emula felan nasıl oluyo bi yardım edin
    next 8000xcam 27 kasım yazılımını yükleyin otomatik açarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyinar

next 8000xcam 27 kasım yazılımını yükleyin otomatik açarsınız.

Alıntıları Göster
    dostum yyinar 27 kasim yazilimmindan sonra polsatlar kapandi
    multilerde o yazilimda yoktu zaten
  • quote:

Alıntıları Göster
    bede de 5200 dcı var ama kanallar gelmedi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.