Şimdi Ara

son hafta 207 - corsa - megane hb - i30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. yakıt oyüzden dizel ilk tercihim buna göre fiyat değerlendirelim
    2. 32.000 ytl yi aşmaması gerektiği
    3. sıfır olmamaıs gerektiği, kesinlikle 2.el düşünmüyorum

şimdi 207 corsa megane hb veya i30 dan hangisini almalıyım yada daha baska ne olabilir ? (biliyorum 4.ü aynı sınıf geğil). aynı fiyata 207 ve corsa nın i30 ve megane a göre daha donanımlısını alabiliyorum ama megane ve i30 da daha geniş tabi işin içinden cıkamadım?

not: daha önce benzer bir soru sormustum ama henuz karar veremedim o yüzden yeni konu için özür diliyorum

• CORSA
  • i30
  • O fiyata Megane dCi biraz zor görünyüyor. Corsa ve 207 İ30'a göre alt segmentte yer aldıklarından bence İ30. Elindeki parayla Hyundai İ30 1.6 CRDİ-VGT 90PS Select modelini halen sürmekte olan yıl sonu kampanyalarıyla alabilirsin. Ben en son İ30 1.6 CRDi-VGT 115PS Select için 35.000 YTL fiyat aldım. Dolayısıyla 90PS'i daha düşük bir fiyata alabilirsin.
  • i30
  • Bak aşağıdaki ilanda daha 500 km'de (Resmen sıfır gibi) en üst donanımlı (Style Plus) i30 var:

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1206289

2.el istemiyorum diyorsun ama bu sıfır sayılır. Daha 500 km'de.
    32.600'e 0 ayarında ve bu kadar donanımlı başka bir araç bulmazsın.
    Eğer bir sakatlığı yoksa kaçırma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

O fiyata Megane dCi biraz zor görünyüyor. Corsa ve 207 İ30'a göre alt segmentte yer aldıklarından bence İ30. Elindeki parayla Hyundai İ30 1.6 CRDİ-VGT 90PS Select modelini halen sürmekte olan yıl sonu kampanyalarıyla alabilirsin. Ben en son İ30 1.6 CRDi-VGT 115PS Select için 35.000 YTL fiyat aldım. Dolayısıyla 90PS'i daha düşük bir fiyata alabilirsin.

pazar günü demekki bir daha ugrıcaz bayiye bakalım kaca anlasabiliriz...
    en son 34.000 e bırakmıslardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 - civic
    10 yıl önce açıldı
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    6 ay önce açıldı
    focus 3, mazda 3, egea HB
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Bak aşağıdaki ilanda daha 500 km'de (Resmen sıfır gibi) en üst donanımlı (Style Plus) i30 var:

ama dizel istiyorum :(
  • İlla o araçlardan olacaksa İ30 en mantıklısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelegend1907

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Bak aşağıdaki ilanda daha 500 km'de (Resmen sıfır gibi) en üst donanımlı (Style Plus) i30 var:

ama dizel istiyorum :(

Dizel istiyorsun ama i30 dizel alırsan bazını alabilirsin ancak elindeki para ile. i30'un baz modeli bile bir çok markanın dolu üst versiyonları kadar donanıma sahip olsa da full donanımlı bir i30'a bu fiyata sahip olmak üç-beş kuruş fazla benzin parası vermeye değer gibi düşünüyorum.

Yani bu arabanın içi full deri koltuklar, esp var, 17"alaminyum alaşım jantlar var, ısıtmalı ön koltuklar var, lastik basınç uyarı sistemi var, Sunroof var, elektrikli katlanan aynalar var, yağmur sensörü var... USB girişi, soğutmalı torpido, yan hava yastıkları, dijital klima, Park sensörü, otomatik farlar, CD/MP3 çalar, 6 hoparlör vs standart zaten.

Şimdi dizel kullanıp yılda 300-500 lira tasrruf edeceğim diye bu kadar donanımdan vaz geçmezdim ben doğrusu.

Ama dediğim gibi arabanın temiz olup olmadığını bilmiyorum.
    Sonuçta ben de ilandan biliyorum.
    Servise gösterip bir sakatlığı yoksa biraz daha pazarlıkla kaçırlımayacak bir fırsat bence.

Araba 500 km'de yahu!
    Direk bayiiden sıfır almış gibi olur insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 28 Kasım 2007; 21:09:09 >

• arac istanbuldan satılıkmıs izmirdeyim istanbula gidipta raca bakma ihtimalim yok bastan dikkat etmemişim.. yinede bilgi için sağol
  • 34.000 YTL'ye 90PS mi yoksa 115 PS'imi bırakmışlardı?
    quote:

Orjinalden alıntı: thelegend1907

quote:

O fiyata Megane dCi biraz zor görünyüyor. Corsa ve 207 İ30'a göre alt segmentte yer aldıklarından bence İ30. Elindeki parayla Hyundai İ30 1.6 CRDİ-VGT 90PS Select modelini halen sürmekte olan yıl sonu kampanyalarıyla alabilirsin. Ben en son İ30 1.6 CRDi-VGT 115PS Select için 35.000 YTL fiyat aldım. Dolayısıyla 90PS'i daha düşük bir fiyata alabilirsin.

pazar günü demekki bir daha ugrıcaz bayiye bakalım kaca anlasabiliriz...
    en son 34.000 e bırakmıslardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 28 Kasım 2007; 21:52:24 >
  • quote:

34.000 YTL'ye 90PS mi yoksa 115 PS'imi bırakmışlardı?

90 PS i
  • 90hp lik canavar gibi gidiyor fenerli kardeşim
    ilerde yazılım güncellemesiyle 115 e çıkarıcam tabii
    2sini de dene tabi almadan, ama volkanın dediğine göre 35000 e 115hp liği bırakıyorlarmış, benim aldığım zaman arada baya fark vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.