Şimdi Ara

son haftalar kalar konsantrasyon ve hafıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sizden aldığım bir program hakkında bahsetmek istiyorum. Programın adı HighİqPro .http://www.highiqpro.com/credentials göreceğiniz gibi Cambridge brain sciences ve Stanford University of Michigan gibi pek çok yerden gelen araştırmacılar sayesinde dual n back hakkında bir makale yayınlandı.Şöyleki programı aldığınızda 5 tane mensa iq tesine bedava ulaşımıbız oluyor.(mensa türkiyehttp://www.mensa.org.tr/) Programa başlamadan önce mensadan bir iq testi yapıp screenshot almanız ve foruma yüklemeniz gerekiyor.Çalışma programı 20 gün sürüyor ve günde sadece 15-20 dk harcıyor.Sonra 20 günün sonunda biq test daha yapıyorsunuz ve 15 puanlık bir artışın garantisi size veriliyor eğer yoksa gönderdiğiniz ss ler sayesinde paranız geri iade ediliyor.Ben şahsen bu sayede mensaya katıldım 2 ayın sonunda.Program biraz pahalı fakat her üye normalde 40 dolar olan şeyi bir arkadaşına 10 dolara hediye yollayabiliyor.İlgilenen arkadaş olursa gönderebilirim.İyi çalışmalar

• İq puanı artışı mı garanti ediyorlar hemde 15 puan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-20 puan arası.Daha önemli working memory denen şey.Bu arada ben kendim 115 iq civarındaydım ama şu an mensanın üyesi oldumki 130+ istiyor fakat benim üye olabilmem 2+ ayımı aldı.Dahada önemlisi mensa üniversite öğrencilerine burs veriyor. http://www.mensa.org.tr/nasil-uye-olabilirim/?_s2member_vars=page..level..3..page..11..L3V5ZWxlcg%3D%3D&_s2member_sig=1399663089-8030299c2dfc8f396cf4c2f47c7cdd07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Feynman1 -- 9 Mayıs 2014; 22:23:15 >

• Burs ne kadar?
    Program sonunda iqm yukselmedi diyelim..buna harcadigim zamani lysde puan olarak vercekler mi?
    Bize iq degil puan lazim suan...bos seylerle ugrasmayin yav.

• gerçekten günde 15 dk boş zamanın yoksa ilgilenmeyebilirsin.Burs miktarı biraz fazla özelden söyleyebilirimki ben daha yazın başlayacağım almaya.Tabiki lys çalışalım fakat günde 20 dk gerçekten çok değil ama sen bilirsin yinede tabi hayatı sadece lys olarak görüyorsan :)
  • Teknofemdekihoca kullanıcısına yanıt
    bencede yok fakat problem solving denen bir şey varki özellikle tricky sorularda çok zaman kazandırıyor.Ayrıca konsantrasyon ve short term memoryi geliştriyorki puanların ve başka etmenleri toplamı ''iq'' olarak adlandırılıyor
  • Arkadaşlar bu kampanya yarın bitiyor eğer ilgilenen arkadaş varsa mesaj atsın.
  • Benimki IQ 150 gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch3Rr

Benimki IQ 150 gerek yok.

hayır yani neden dalga geçmek amacındasınız anlamadım.Amacım bir arkadaşın 45 dolar yerine 10 dolara programa sahip olmasını sağlamak.
  • Benim yorumumu yazmam başkalarının almasını engellemez ki. Hatta up yapmış bile sayılabilirim :)
  • tamamda dalga geçme amacın nedir çok merak ettim
  • Iqm tavn yptıı kenkss coq sgol xd

• bu ne yav

• IQ testinin geçerli olmadığı 1960'lı yıllarda kanıtlandı. Şuan çoklu zeka kuramı geçerli günümüzde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.