Şimdi Ara

Son kararımı veriyorum benim için çok önemli BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasipse boğaziçi kimya muh. gidicem tabi gelmeme ihtimalide var etrafınızda boğaziçinden kimya muhendisi varmıdır ? bilgi verebilirmisiniz ? şimdi sakın secme ,yok düşük yok bulunmuyo tarzı şeyler diyecekler de vardır fakat sonuçta boğaziçi .kendimi geliştirip mba yapmayıda düşünüyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar

• up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden mba yi tercih ettiniz meslekte uzmanlasmak varken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

neden mba yi tercih ettiniz meslekte uzmanlasmak varken ?

Arastirdim bir çok yonetici, genel mudur bogazicinden cikmis belki hayal ama bunun icin mba yapmak gerekmiyormu ?

• Benimde çok fazla bilgim yok ondan sormuştum.

• Ludakris kullanıcısına yanıt
    kimya mühendisi iş alanları kısıtlı. Daha geniş bi mesleği başka okulda yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ludakris kullanıcısına yanıt
    biliyorum tamam çevrenden duydun iş imkanları felan yok diye ama bak söyliyceğimi iyi dinle puanını harcama...kız arkadaşımın ablası odtü kimya müh. 3000bin küsür ile girdi çoğu tıp geliyorken odtü diye yazdı bayaada idealist birisi bu arada 2 sene önce bitirdi not ortalaması 3.40 larda felandı 1 sene işsiz dolaştı kimseye anlatamıyo derdinin tamam bisürü iş teklifi geliyo ama sen beğenmiyosun kıytırık bi şehirde okumuş adamla benim alacağım para bir olamaz diyosun ama kimse dinlemiyo şuan ankarada özel şirkette 2.500e çalışıyor +bide araba verdiler iş için hayat bu kardeşim tıp yaz kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saarbrücken -- 7 Temmuz 2015; 9:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saarbrücken

biliyorum tamam çevrenden duydun iş imkanları felan yok diye ama bak söyliyceğimi iyi dinle puanını harcama...kız arkadaşımın ablası odtü kimya müh. 3000bin küsür ile girdi çoğu tıp geliyorken odtü diye yazdı bayaada idealist birisi bu arada 2 sene önce bitirdi not ortalaması 3.40 larda felandı 1 sene işsiz dolaştı kimseye anlatamıyo derdinin tamam bisürü iş teklifi geliyo ama sen beğenmiyosun kıytırık bi şehirde okumuş adamla benim alacağım para bir olamaz diyosun ama kimse dinlemiyo şuan ankarada özel şirkette 2.500e çalışıyor +bide araba verdiler iş için hayat bu kardeşim tıp yaz kurtul

Nede odtuyu tercih etmis ki hocam. Evet olabilir ama sonucta boun la odtu farkli universiteler yani boun dan mezun olmak ayricaliktir

• Saarbrücken kullanıcısına yanıt
    3000 küsür sıralamayla Odtü kimyaya mı girdi? yanlış bilgi olmasın? pek mümkün gelmedi bana birinin onu yapacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheldoncooper -- 7 Temmuz 2015; 17:12:51 >
  • sheldoncooper S kullanıcısına yanıt
    hocam ankarada yaşadğı için bide kimyaya karşı ilgim var felan diye 2007 veya 2008 di galiba yanılmıyorsam girdiği sene...suan tıp yazmadığına acayip pişman daha gecen konuştum..keşke kampsü havuzu yemekhanesi olan okulda muhteşem 5 sene geçirceğime dagın basında bi yerde okusaydımda şimdi 5-6 bin maaş alsaydım diyor

not: beyler 5000. olmuş sordum yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saarbrücken -- 7 Temmuz 2015; 17:48:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.