Şimdi Ara

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Lustral Kullansam Birşey olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 yılında son kullanma tarihi bitmiş lustral buldum kullanırsam birsey olurmu acaba ?? Birde zaman aralıkları nelerdir ? Suan 21:00 içsem yarın 21:00 damı icicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolerMasterM -- 16 Şubat 2010; 21:37:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Lustral Kullanımı

Son kullanma tarihi geçmiş ilaçların kullanımı genel olarak önerilmez, ancak tarihi geçmiş antidepresanların spesifik olarak kullanımına ilişkin sınırlı bilgi bulunmaktadır.

Tarihi Geçmiş Antidepresan İçilirse Ne Olur?

Son kullanma tarihi geçmiş lustral veya diğer antidepresanların kullanılması aşağıdaki riskleri beraberinde getirebilir:

• İlaç etkisizleşmiş olabilir ve istenen terapötik etkiyi sağlamayabilir.
    • İlaçta bozulma meydana gelmiş olabilir ve bu da yan etkilere veya sağlık sorunlarına yol açabilir.
    • İlacın bileşimi değişmiş olabilir ve bu da beklenmedik tepkilere neden olabilir.

Tarihi Geçmiş Antidepresan İçilir Mi?

Hayır. Tarihi geçmiş antidepresanların kullanılması önerilmez. İlaçların son kullanma tarihleri, ilacın güvenli ve etkili bir şekilde kullanılabileceği süreyi belirtmek için belirlenir. Son kullanma tarihi geçmiş ilaçları kullanmak, potansiyel sağlık risklerine yol açabilir.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Lustral Neden Kullanılmamalıdır?

Lustral (sertralin), yaygın olarak kullanılan bir antidepresandır. Son kullanma tarihi geçmiş lustral, yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı kullanılmamalıdır:

• Etkisiz hale gelebilir.
    • Yan etkilere veya sağlık sorunlarına neden olabilir.
    • Beklenmedik tepkilere yol açabilir.

Selectra Son Kullanma Tarihi

Selectra, lustralın jenerik bir sürümüdür. Selectra'nın da son kullanma tarihi vardır ve bu tarih geçtikten sonra kullanılmamalıdır.

Sonuç olarak, son kullanma tarihi geçmiş antidepresanları, özellikle de lustralı kullanmamak en iyisidir. İlaçların son kullanma tarihleri, güvenli ve etkili kullanım için belirlenmiştir. Son kullanma tarihi geçmiş ilaçları kullanmak, potansiyel sağlık risklerine yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • birşey olur.

Yenisini al/yazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

birşey olur.

Yenisini al/yazdır.
    dedeme selam söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

dedeme selam söyle

Alıntıları Göster
    lustral etkili bir antidepresandır. kullanma bence son kullanma tarihi geçmiş ürünü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

dedeme selam söyle

böyle bir lafa öyle bir kapak olur ki tam da konuya on numara gider ama forum kuralları el vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

dedeme selam söyle

böyle bir lafa öyle bir kapak olur ki tam da konuya on numara gider ama forum kuralları el vermez.

Alıntıları Göster
    @kaf_kaftr
    Yenisini yazdiramam baya zaman alir ilk defa kullanıcam doktor verirmi ki ?

@freezer80
    Dedenin yanına gidersem hemen selamını iletecem.Sonra hurilere goturmesini isticem

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrobid

@kaf_kaftr

@freezer80
    Dedenin yanına gidersem hemen selamını iletecem.Sonra hurilere goturmesini isticem

Bu tür ilaçları , doktora muayne olmadan, çekirdek çitler gibi içmeyin arkadaşlar...

Bu ilaçlar uzun tedavi süresince aksatmadan kullanılacak ilaçlardır.

Senden ricam,yarın sabah ilk iş aile hekimine/en yakın doktora gidip şikayetlerini belirtmen , gerekiyorsa bir doktora yönlendirmesini/ilaç vermesini beklemen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Kullanma Tarihi mi Geçmiş?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

@kaf_kaftr

@freezer80

Bu tür ilaçları , doktora muayne olmadan, çekirdek çitler gibi içmeyin arkadaşlar...

Bu ilaçlar uzun tedavi süresince aksatmadan kullanılacak ilaçlardır.

Senden ricam,yarın sabah ilk iş aile hekimine/en yakın doktora gidip şikayetlerini belirtmen , gerekiyorsa bir doktora yönlendirmesini/ilaç vermesini beklemen.

Alıntıları Göster
    @kaf_kaftr
    Cevabın için saol . Yarın gitmeye çalısacam da, gitmeye çekiniyorum.

• quote:

@kaf_kaftr

Niye canım?

Merak etme , sizin sorunlarınız hiiç öyle büyüttüğünüz gibi değil...Bulunduğun yerde aile hekimliği uygulaması başladıysa daha iyi...

Doktoruna git, herşeyini anlat.Hatta şu dakikadan sonra su haricinde birşey yiyip içme kan testi falan da yaptırırsın...

Doktor'dan korkmaya gerek yok.Bak lustral vb. ilaçlar asprin gibi değildir,bünyenizi altüst edebilir...En küçük şikayetinde bile doktordan çekinme
  • quote:

quote:

@kaf_kaftr

Niye canım?

Merak etme , sizin sorunlarınız hiiç öyle büyüttüğünüz gibi değil...Bulunduğun yerde aile hekimliği uygulaması başladıysa daha iyi...

Doktoruna git, herşeyini anlat.Hatta şu dakikadan sonra su haricinde birşey yiyip içme kan testi falan da yaptırırsın...

Doktor'dan korkmaya gerek yok.Bak lustral vb. ilaçlar asprin gibi değildir,bünyenizi altüst edebilir...En küçük şikayetinde bile doktordan çekinme

Alıntıları Göster
    @kaf_kaftr
    Peki canım yarın gidecem cevapların için çok saol çok yardımcı oldun bana yarın buraya ne oldugunu yazarım

• quote:

quote:

@kaf_kaftr

Niye canım?

Alıntıları Göster
    aspirinide küçümsemeyelim beyin kanamasın bile yol açabiliyor

• quote:

@kaf_kaftr
    Peki canım yarın gidecem cevapların için çok saol çok yardımcı oldun bana yarın buraya ne oldugunu yazarım

@fastrap450
    Asprin derken neyi kastettiğim açıktı gayet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

aspirinide küçümsemeyelim beyin kanamasın bile yol açabiliyor

Alıntıları Göster
    Son kullanma tarihi geçen ilaçların genelde sadece etkisi azalıyor, başka sorunu olmuyor. Yine de yenisini alman daha yararlı olacaktır, anti-depresanlar dikkat edilmesi gereken ilaçlar.
  • quote:

quote:

@kaf_kaftr

@fastrap450
    Asprin derken neyi kastettiğim açıktı gayet

Alıntıları Göster
    Bundan sonra doktorun tavsiye etmediği ilaçları kullanmıcam şu zamana kadarda kullanmamıstım zaten sadece bi soru sorim dedim yarın doktora gidip ne yapacağımı sorucam.

• quote:

Bundan sonra doktorun tavsiye etmediği ilaçları kullanmıcam şu zamana kadarda kullanmamıstım zaten sadece bi soru sorim dedim yarın doktora gidip ne yapacağımı sorucam.

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Lustral Kullansam Birşey olurmu ?

Aman iyisine git de
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolerMasterM

Alıntıları Göster
    @SHH
    Pmden biri kimyasallar bozulmustur 2 yıl geçti dedi . Aslında kutusu bile acilmamistida kafam karişti genede bi doktora gidim
  • quote:

@SHH
    Pmden biri kimyasallar bozulmustur 2 yıl geçti dedi . Aslında kutusu bile acilmamistida kafam karişti genede bi doktora gidim

En doğrusu doktora gitmen olacaktır, sonuçta kritik bir ilaç.
  • quote:

@SHH

Yahu iki senelik ekmeği/peyniri/dondurmayı yer misin allasen?

Üstelik bu bir antidepresan.
  • quote:

quote:

@SHH

Yahu iki senelik ekmeği/peyniri/dondurmayı yer misin allasen?

Üstelik bu bir antidepresan.

Alıntıları Göster
    @kaf_kaftr
    Yok yok yemicem doktora gidim dedim sonunda dikkat ettiysen

• quote:

@kaf_kaftr
    Yok yok yemicem doktora gidim dedim sonunda dikkat ettiysen

Şakaya gelmez arkadaşlar hiç bir kullanma tarihi geçmiş zamazingo...

Neyse iyi geceler, yarın mutlaka doktorun teşhisini ve verdiği ilacı/tedaviyi yaz buraya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.