Merhaba arkadaşlar size birkaç durumdan bahsedicem lütfedip okursanız memnun olurum.
Not 1: Konu dısına acardım eskiden konularımı saolsun cevap verirlerrdi ama biraz daha ciddi muhabbet istediğim için size içimi dökmek istedim.
Konuya girelim artık. Yaş 21 İstanbulda bir üniversitede makine mühendisliği okuyorum . Suana kadar hiç sevglim olmadı. (istedim de olmadı 3 4 kıza ciddi açıldım lisede ilköğretimde falan olmadı işte.) Üniversitede kız ortamım falan yoktu . Bir şekilde bir ortamın içine girdim.(malum makinede kız yok.) Ordan bir kız beğendim . p.clige vurup yazıcam ama hoslanmıcam dedim. Kız konularında acemi oldugum için kızdan hoslanmaya basladım. Kızla 3 4 hafta takıldık sohbet ettik, sinemaya gittik. Beni anladı bende onu anladım. kıza yazdım olmadı arkadaş kalalım dedi, bende tamam dedim.(uzun bu muhabbete girmicem konu uzun baya ben nasıl bu kadar geniş olabildim onu hala anlamıyorum!) Sonra onla normal arkadaş gibi takılmaya basladım. aynı ortamdan baska kız var simdi ama bunlar o benim yazdıgım kızla samimi deiller ikisiyle ayrı takılıyorum. yeni kızla 3 haftadır falan haftada 2 gün en az takılıyoruz. güzel geciyor zaman çok para gitti ama hala pişman deilim. arada bir girip birşey anlatıcam size: arkadaşlar ne zaman böyle bir kızla takılsam kız elimi tutuyor böyle kafasını göğsüme koyuyor ya ben sanırım orda bitiyorum yada sarılmada. böyle içimden birşey gidiyor . diyordum ki daha önce sadece işin p.cliğinde yapıcam bu işi sonra oluyor böyle. neyse konuya dönelim dediğim olaylar böyle kafasını omzuma koyma falan bunda da oldu benim kafa yine karıstı. Diğer kıza yazdıgımı bu da bilmiyor bilen 2 kişi falan var o konuda da rahatım ama bunada yazar ret alırsam o zaman kendimi falan yakıcam ya artık! Yani arkadaşlar benim durumum içler acısı kıza ne yazabiliyorum (sadece yeniden ret edilme korkusundan) nede yazamadan durabiliyorum. Kıız bana düzenli olarak en kötü 2 günde snap veua mesaj atıyor yada ben atıyorum. benden birşey bekliyor gibi geliyor ama yapacak takatim kursunum kalmadı nabayım arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme