Şimdi Ara

SON MALLAR ABİ BUNLAR KAÇIRMAYIN :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vallahi sanırım son dk'lar gibi görünüyor bakıldığı zaman creative muvo s200 fırsat yağmurunda NT mağazalarından son alınan bilgilere göre ;
    --------------------------------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    512 MB CREATİVE MUVO S200 = 65 YTL PEŞİN ÖDEMELERDE SADECE : 59 YTL (05-06-2007 TARİHİNDE KENDİM ALDIM :) )

1 GB CREATİVE MUVO S200 = 110 YTL PEŞİN ÖDEMELERDE 104 YTL
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<-------------------------------------------------------------------------
    buda endonezya firmwaresi : alttaki linkteki yeri tıklayın ve indirmeye başlayın indikten sonra usb girişiyle
    mp3 çalarınızı pc bağlayın ve dosyayı açın ilerleyin yönergeleri izleyerek daha sonra START butonuna basın ve yüklemeye başlayın arkadaşlar yükleme tamamlandıktan sonra cancel tuşuna basın ve çıkış yapın yalnız bu arada mp3 çalarınıza önceden kayıtlı olan tüm şarkılarınız silinebilir çünkü mp2 çalarınız kendisini otomatik olarak formatlamış oluyor bu yüzden önceden kayıtlı olan şarkılarınızn silinmemesi için isterseniz şarkılarınızın yedeklerini alın yoksa daha çok fazla uğraşmanız gerekebilir benden demesi (: daha sonra güvenle donanımızı kaldırı tıklayıp donanımı kaldırıyoruz ve hayırlı olsun arkadaşlar bu arada cihazınızın garantisi gitmiyor bunu şahsen ankarada bulunan yetkili servisi olan creativenin MULTİMEDYA servisine sordum garantisi gitmiyor devam ediyor...

http://asia.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=14828&dlcentric=9647&Product_Name=MuVo+S200&filetype=4&OSName=Windows+XP

BU ARADA YUKARIDAKİ FRİMWARE S200 DERNEĞİ KISMINDAN ALINTIDIR.......

• WALLA ZEN NEEON ALDIM ÇEKTİM ELİMİ AYAĞIMI BU İŞLERDEN...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.