Ben fragmani fazla begenmedim cok somut durmus.Film hakkinda bi sey diyemem tabi
bu rus hatun güzel :D
quote:
Orjinalden alıntı: Zaris
bu rus hatun güzel :D
Abi aklin nerde senin
...
Anna Babkova’nın sevişme sahnesi hikayenin önüne geçti gibi...
M.Ş.Doğan: O kareler bizden çıkmadı... O sahne, Yandım Ali’yi bir tehlikeden kurtarma planıdır. Bu sürprizi filmi seyrederken görecekler...
- K.İmirzalıoğlu: Bu duruma karşı yapacak bir şeyimiz yok. Tabii ki bu kareler verilir, tabii ki bu görüntülerin bir haber değeri vardır. Ama bunun bir bütün içinde sunulması gerekir. 118 dakikalık bir film, 10 saniyelik görüntü için heba edilmemeli. O sahne aslında bizim en başından itibaren gizli tutmaya çalıştığımız bir sahneydi.
- A.Babkova: Ben de bu sahnelerin ortaya çıkmasından dolayı çok üzüldüm.
resimde de görüldüğü gibi anna babkova hikayenin önüne geçmiş...
bugun izledim bence cok gusel bi film kenan yine dokturmus adam her rolu oynuo be
paniğe gerek yok arada yastık var
Yastığı bırak sen actiona bak :D
Tay gibi maşallah hatun
Bu arada rus değilmiş Ukranyalımı nese hepsi aynı onların.
Anna babKova zaten Kovayı gördünmü çakıcaksın rusa :D
fılm guzel olmus her nekadar bu acık sahnelerı elestırsenızde ve soundtrack lerını de begendım ben fılmın
geçen gün beyaz show dalardı güzel program oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
filmin afişi çok güzel. kenan imirzalıoğluna yakışıyor avantur filmler.
sen okadar eskiyi anlatan, içinde atatürkün olduğu acılarımızı ve kayıplarımızı anlatan film yap sonra bide bu afişi koy valla yürekten tebrik ederim.. bir filme ancak bukadar berbat bir film afişi hazırlanır herhalde.. sirk tanıtımı gibi sanki miroğluda kadir inanır bakışı yapıcağını sırıtıyo bide töbe töbeee
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
filmin afişi çok güzel. kenan imirzalıoğluna yakışıyor avantur filmler.
sen okadar eskiyi anlatan, içinde atatürkün olduğu acılarımızı ve kayıplarımızı anlatan film yap sonra bide bu afişi koy valla yürekten tebrik ederim.. bir filme ancak bukadar berbat bir film afişi hazırlanır herhalde.. sirk tanıtımı gibi sanki miroğluda kadir inanır bakışı yapıcağını sırıtıyo bide töbe töbeee
valla ben sevdim. unutmayalım bu film belgesel değil bir çizgi roman uyarlaması.
Film güzel bence.
arkadaşlar bu çizgi roman uyarlamasıdır.ona göre seyretmek gerekir. güzel filmdi. zaten daha destanlarımızla ilgil kaç film yaptık şimdiye kadar doğru düzgün. anca mehmet ali denen gereksizlerin filmlerini çekiyorlar. gerçi artık onlarada giden kalmadı ya artık kurtuluş destanımızla ilgili filmlere ihtiyacımız var
Güzeldi
bugün izledim. tahmin ettiğim gibi gereğinden fazla öpüşme - sevişme vardı. hatta abartı olduğunu düşünüyorum. hiçbir sevişme sahnesi koymasalar bu film bin kat güzel olurdu bence. hiç böyle şeylere ihtiyacı yok bu filmin. şahane bir film olmuş. kostümleriyle oyuncularıyla (cansu dere hariç, bence ne oyunculuk ne rol olmamış) dekorlarıyla, animasyonuyla çok güzel. Atatürk de benzemiş epey tebrik ediyorum. özellikle filmin başı çok güzeldi. cidden insan etkileniyor. harika bir film kesin izleyin
Afiş bence de güzel zaten bu bir çizgi roman uyarlaması ve ona uygun olmuş ayrıca dikkatinizi çekerim ingiliz gazetesini yırtıp çıkıyo ......
dün sinemada izledim
fazla güzel bir film değildi bu film için sinemaya gidecek olan kişile gitmesin
quote:
Orjinalden alıntı: rockyemre
dün sinemada izledim
fazla güzel bir film değildi bu film için sinemaya gidecek olan kişile gitmesin
Oldu..
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
quote:
Orjinalden alıntı: rockyemre
dün sinemada izledim