Şimdi Ara

Son Osmanlı Yandım Ali (2007) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorumları okuyunca gitmeye karar verdim
  • uyduru gubbak TR Filmlerden çok çook ii.
    NOrmal zamanda tr filme gitmeme binde bir.. özellikle gitmem. niee tv gelsinde tvde keyfini çıkarayım diee

Kafa sahnelerine bayıldım.. güzel temalar var...
    valla dizisi olsa manyak tutar.... daha farklı içerik olabilirdi...
  • dizi değilde ikincisi çekilebilir bence.
  • bence seyirci sayılarıda baya iyi 2.bir devam filmini yaparlarsada çok iyi olur zaten sonu devam edecekmiş gibi bırakıldı.
  • film 1 milyonu aşan türk filmleri arasına girdi.
  • Gerçekten güzeldi...
    Özellikle osmanlı tokatları heyt bee...
    Breh breh breh
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Gerçekten güzeldi...
    Özellikle osmanlı tokatları heyt bee...
    Breh breh breh

Tokatlar kafalar uçusuyor.
  • tesekkürler
  • gerçekten hiç birşye benzemiyor.
    filmin içinde beni kuşatılmış boğazı anlatan çizgi film kareleriydi.
  • harika
  • dvd sini 4 gözle bekliyorum..
  • cok guzeldi
  • 9 sene sonra bu filmi de izledik. Pek bir beklenti içine girmeden filmi izledik ve beklentimize göre bizi boş vaktimizde sıkılmaktan kurtaracak kadar sürükleyici geldi. Filmde hiç ummadığım kadar cinsel sahneler vardı. Yani şahsen beklemiyordum, aile içinde izleyince hoş olmuyor. (Keşke öyle Fransızca hocam olsa, bana bakan hatunum olsa dedirten dişilere ev sahipliği yapmış bir film. ) Film aynı adlı çizgi romanından uyarlanmış. Çizgi romanının olduğunu filmin başındaki -veya sonundaki neyse- yazıda belirene kadar bilmiyordum şahsen. Uyarlama başarılı mıdır değil midir bilemem. Ancak filmdeki bazı şeyler insanın gözüne batıyor maalesef. Bir filmde Fransızca diyalog içine girecek olan Fransız rolünde biri yer alacaksa gerçek bir Fransız getireceksin hacı. İngiliz'i mi canlandırıyor İngiliz getireceksin. Yoksa o yapmacık aksanlarla o iş yürümüyor, her yerinden yapmacıklık fışkırıyor. Aynı hatayı Russel Crowe The Water Diviner (2014) filminde yapmıştı. Etkin diyaloglar içinde bir Türk'ü canlandıracak kişi için sen niye bir Rus oyuncuyla anlaşırsın ki arkadaş. Saçma. Hadi bizim Türk işi neyse de Russell abimizin yaptığı hata daha çok göze batıyor. Dünyanın tandığı koskoca oyuncu, yönetmen, yapımcı adamsın yapmaman gerekirdi. Neyse biz yine filme gelelim. Atatürk'ü canlandıran Alican Yücesoy'un yüzü de biraz fazla çocuksu kalmış. Yüzü biraz daha sert biri olsa daha iyi olurdu veya makyajla bu sağlanabilirdi, yine de fena olmamış. Filmin son sahnesi absürd olmuştu.
    Çukurçeşmeli Osman, sen o yaralı halinle yerde çaresiz dururken yanında onlarca askeri olan bir İngiliz komutanın kafasına sıkacaksın ve eli silahlı İngiliz askerlerinden bir tanesi seni orada öldürmeyecek, hepsi de Yandım Ali'nin peşine takılacak. Oldu mu, olmadı.
    Senaryo, kurgu biraz zayıf kalsa da yine de 2007 yılında adamlar bir şeyler yapmaya çalışmış. Kötü değil, izlenebilir.
  • Ayla filmi gibi çok saçmalık ve klişe vardı bunuda yarıda kapattım dayanamayıp.

Zaman kaybı bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.