Şimdi Ara

Son Osmanlı Yandım Ali (2007) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence ama şu boksör kartındaki resmi komedi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: rockyemre

dün sinemada izledim

fazla güzel bir film değildi
    bu film için sinemaya gidecek olan kişile gitmesin

Oldu..

• şu anda sinemalarda oynayan bi çok salak saçma yerli filmden daha iyi denebilir.
    maskeli beşler yada amerikalılar karadenizde gibi size hiçbişey vermeyen sabun köpüğü filmler
    yerine tarihimizden bi kesit sunan bu filme gitmek daha akıllıca.
    bana mantıklı geliyo..
  • Benin su ana kadar izlediğm en nadide sinema eselerinden bir filmdi. elbette eksileri var ama o kadar duygusal bir bag olusturuyorki film hiç eleştirmek gelmiyor insanın içinden. gidin arkadaslar sinemamıza türkiyemize sahip çıkın.
  • film güzel özellikle soundtrac ları süper acaba nerden bulabilirm
  • Filmi nihayet bugün izledim.

Çok güzel olmuş herkesin eline sağlık böyle güzel tarihi konular varken niye bunlar filme çekilmemiş şimdiye kadar işin kolayına kaçıp sulu selli komediler vardı hep,
    onların yerine bu filme gidin
    hem tarihimizi görün,hem müthiş bi aksiyon izleyin ki özel efektler bir türk filmine göre müthiş,
    hemde dolu dolu 2 saat geçirin.

mutlaka izlemeniz tavsiye olunur.

Ama filmde gözüme batan tek hata Mustafa Kemal rolündeki oyuncunun niye alt dudağında hafif bi sarı sakal vardı gölge gibi orda....
  • Film eksiklikleri olmasına rağmen güzeldi.

bana kalırsa böyle bir konudan çok güzel dizi olur. Konu çok geniş ve detay isteyen bir konu, çoğu sahne direk atlanmış.

----spoiler----

Adamın hain cıkması kızın öldürülmesi cok cabuk oldu. Aynı şekilde silah tüccarını ne zaman öldürdüler arabada gitti garibim. O adam da ikinci defa görünmedi. Yine Ali Çukurçeşmelinin mekanına yaralı olarak nasıl gidiyor?

-----spoiler----

Bunun yanında Cansu Dere çok kötü bir oyunculuk çıkarmış. Bir kere Emrahvari gözleri yetiyor. Bu role uygun kişi değildi. Kenan İmirzalioğlu ise çok güzel oyunculuk çıkarmış Miroğlundan itibaren büyük gelişim gösterdi. Fakat bu filmde tek dezavantaj ingilizce konustuğu sahnede () keşke kendi sesini kullansaydı. (O ses galiba Tamer Karadağ'ın sesiydi). İstemi Betil ve Ragıp Savaş gibi oyuncular zaten işini yapmış. Bunun yanında eski yeşilçam ustalarını da bu filmde görmek beni sevindirdi.
    Atatürk'ü oynayan Alican Yücesoy ise gerçekten Atatürk'e çok benzetilmiş. Fakat Atatürk rolünü çok kastırmışlar. Çok ciddi göstermişler. Biraz daha Mustafa Kemal sahnelerinde daha az resmi olabilinirdi.
    Konuşulan sahnelere gelnce belki gereksiz olsa bile Suat Yalaz'ı okuyanlar olması gerektiğini kabul ederler. Ve Ali sonucta bir kabadayı

Vizyondaki filmlerle kıyaslandırdığınız filme gidilir mi sorusunun cevabını bulabilrisiniz. Amerikan Pastası özentisi Dersane mi Peker Açıkalının Gaffur şöhretinden yararlanmak isteyen Amerikalılar Karadenizde mi yoksa Maskeli Beşler mi? Karar sizin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_monster2

film güzel
    bence ama şu boksör kartındaki resmi komedi yaa

Ona ben de çok güldüm.
  • flim süper olmuş izlenmeye deger bi flim en çok etkilendigim bölüm sonu anadoluya gitmesi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockyemre

dün sinemada izledim

fazla güzel bir film değildi
    bu film için sinemaya gidecek olan kişile gitmesin

Saçmalama. Gayet güzel bir film arkadaşlar bence mutlaka izlesin herkes.
  • Arkadaşlar ben bu filme gittim. Türkiyede bir çizgi romanın sinemaya uyarlanışı açısından önemli fakat amerikadaki örneklerine göre geride kalmış bir film.kurgu açısından problemleri var kendi içerisinde gerçekçiliğini zaman zaman kaybediyo.Çoğu zaman televizyon dizisi tadı veriyo fakat bu gibi uyarlamaların türkiye de dahada gelişmesi için ve türk sinemasına katkı için gidilmesi gereken bir film.
  • Bi türk filmi olarak bence gayet başarılı bi çizgi roman uyarlaması o çizgi romandan film sahnesine geçişlerde gayet başarılı hazırlanmış.zaten efektler çok güzel sinemada izlemek gerek bu filmi...bi de sonuçta bu adam bi kahraman ve kahramanlar ne olursa olsun hep kazanmalıdır bu amerikan filmlerindede böle dimi.

izleyin destek olun.böle yeni filmlerde yapılsın...
  • filme gitmeyi düşünüyorum belki giderim belli olmaz
    ama şu ünlü sahneyi youtube dan izledimde kenan imirzalioğlu sahnenin tekrar tekrar çekilmesi için elinden geleni yapmış
  • bu akşam arkadaşlar gittik sinemaya.. ben filmi çok beğendim, özellikle milli duygularla seyrederseniz gerçekten güzel..
    sonuçta böyle filmler ne kadar çok yapılırsa kurtuluş savaşında ne çok çile çekildiğini ancak anlatabiliriz yeni nesile..
    kitaplarda okumakla olmuyor yani, filmlerle daha etkili oluyor diye düşünüyorum..

ayrıca sevişme sahnesini özellikle reklam olsun diye basına vermişler
    çünkü öyle herkesin düşündüğü gibi bir sevişme sahnesi felan yok orada, sadece küçük bir hile sözkonusu..
    bu küçük sahne filmden daha çok konuşuldu ya hayret ettim walla..

mustafa kemal çok benzemiş ama çok fazla makyaj yapmışlar göz altlarına, çok belli oluyordu
    genel olarak güzel bir filmdi, memleketin ne kadar zor kurtarıldığını nihayet filmin sonlarına doğru biraz daha iyi vurgulamışlar..

gerçekten tek beğenmediğim şey; cansu dere'Nin oyunculuğu, hiç hiç hiç olmamış, ruh yok kadında, oynayamıyor resmen, çok sırıtmış onun beceriksizliği, bir de arçelik reklamında oynayan eleman da hiç gitmemiş o role diye düşünüyorum

sonuçta ben beğendim, herkese tavsiye ederim
  • Film fena değildi ama neden Mustafa Kemal'in çenesinde sakal vardı onu anlayamadım.

Ayrıca filmin isminin ingilizce çevirisine çok güldüm: The Last Ottoman: Knock Out Ali
  • film süperdi heleki Anna Babkova

Yani liv tyler dan sonra aşık olduğum 2. kız oldu
  • Box Office Türkiye ( 26 - 28 Ocak 2007 )
    Sıra Film Şirket Hafta Salon Seyirci Toplam
    1 Son Osmanlı: Yandım Ali Özen Film 2 197 141.081 444.060
    2 Çılgın Dersane Warner Bros. 1 149 129.070 129.070
    3 Maskeli Beşler: Irak Özen Film 3 219 104.078 858.540
    4 Amerikalılar Karadeniz'de 2 KenDa 1 175 103.026 108.882
    5 Neşeli Ayaklar Warner Bros. 1 136 78.647 78.647
    6 Beynelmilel KenDa 5 54 27.060 346.493
    7 Emret Komutanım: Şah Mat UIP 2 151 19.659 95.434
    8 Deja Vu UIP 4 50 17.836 299.824
    9 Tutku Oyunları 35 Milim 3 26 6.944 60.160
    10 Çılgın Dostlar Warner Bros. 5 29 5.091 180.075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgtr -- 2 Şubat 2007; 21:40:54 >
  • kesinlikle sahip çıkılması gereken film.özellikle bu günlerde güzel bir tepki açısından.oyunculuklar,çekimler ve senaryo da gayet kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

İyi güzel de cansu dere berbat bir oyuncu bence...

neden berbat diyorsun ki
    cansu dere oyuncu deil ki zaten
    onun icinde berbat bi oyuncu demenin manasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 3 Şubat 2007; 17:49:53 >
  • Sonunda gördüm filmi..Eksiklikler var tabiki ama genel olarak beğenerek izledim...Hatta film bittiği an dedimki okulu bırak askere git ama neyse..... BU arada Yandım Ali'nin resmi hakikaten cok komık olms...Yalnız BEnce bıyıkları ve heybetiyle Serdar Gökhan'ı andırmıs.Cansu DEre olmams olmams olmams....Atatürk rolunde oynayan oyuncu biraz tedirgin gibi geldi bna...Rolunun agırlıgını kaldıramama korkusu var gıbı geldı bana....HErseye ragmen Su anda vizyonda olan aptal türk filmlerinden çok daha kaliteli olduguna eminim...İZlenmesini tavsıye ederm..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.