Şimdi Ara

Son Rötuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda bulunan sistemi uzun süre beni götürmesi ve online oyun oynamak için topluyorum.Görüş ve önerilerinizi almak için konuyu açtım.Benim göremediğim ayrıntılar varsa belki sizler görebilirsiniz.

Kasa:Cooler Master Haf 912 Advance

Anakart: MSI Z68A-GD80 G3

İşlemci:i5 2500k

Ekran Kartı:Msı GTX560 Ti Hawk

Hdd:WD Caviar Black Sata III 32MB 500Gb (WD5002AALX)

Güç kaynağı:Silverstone Strider Plus 750W 80+ Silver veya Silverstone Strider Plus 80+ Gold (kararsızım)

Bellek:GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

• Sürekli o.c ve bench kasmayacaksanız anakarta çok para vermeyin derim, aynı işi yapacak daha ucuza kaliteli ürünler mevcut...

Asus P8Z68-V modeline bakabilirsiniz, yine rahat o.c yapar ve yeni özelliklerden de yararlanabilirsiniz, aradaki fark ile de işlemciye soğutucu alırsınız rahatlıkla.

Psu'lar arasındaki fiyat farkına göre seçim yaparsınız.
  • haf 912 advance güzel fakat öndeki usb 3 leri kullanmak için anakartta girişi olması gerekiyor.
    p8z68-v de bu giriş mevcut.

psu olarakhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-b12s-serisi-750w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html
    High Power B12S öneririm.hem ucuzdur hem de sessizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sürekli o.c ve bench kasmayacaksanız anakarta çok para vermeyin derim, aynı işi yapacak daha ucuza kaliteli ürünler mevcut...

Asus P8Z68-V modeline bakabilirsiniz, yine rahat o.c yapar ve yeni özelliklerden de yararlanabilirsiniz, aradaki fark ile de işlemciye soğutucu alırsınız rahatlıkla.

Bench ile hiç işim yok.Belki işlemciden darboğaz yaşarsa sistem, yeni bir işlemci yerine o/c ile bir süre daha idare ederim niyetindeyim.Ancak benim bilgisayarım 7/24 açık ve neredeyse sürekli yük altında.Bu yüzden bana uzun yıllar dayanabilecek malzemelerden oluşan bir sistem aradım.Anakartın ve ekran kartının da daha uzun ömürlü olmaları benim tercih sebeplerim arasında.Tavsiye ettiğiniz anakart ile benim düşündüğüm kart arasındaki farklar hakkında bilgim yok bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.

Akasa Venom Voodo stoklara girdiğinde zaten listeye eklenicek.Şuan için listenin kabası bu denebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Sürekli o.c ve bench kasmayacaksanız anakarta çok para vermeyin derim, aynı işi yapacak daha ucuza kaliteli ürünler mevcut...

Bench ile hiç işim yok.Belki işlemciden darboğaz yaşarsa sistem, yeni bir işlemci yerine o/c ile bir süre daha idare ederim niyetindeyim.Ancak benim bilgisayarım 7/24 açık ve neredeyse sürekli yük altında.Bu yüzden bana uzun yıllar dayanabilecek malzemelerden oluşan bir sistem aradım.Anakartın ve ekran kartının da daha uzun ömürlü olmaları benim tercih sebeplerim arasında.Tavsiye ettiğiniz anakart ile benim düşündüğüm kart arasındaki farklar hakkında bilgim yok bu konuda da yardım ederseniz sevinirim.

Akasa Venom Voodo stoklara girdiğinde zaten listeye eklenicek.Şuan için listenin kabası bu denebilir

iki anakart arasındaki farklar;

msi model pci 3.0 destekli yeni çıkan AMD 7000 ve Geforce 600 serisi için.

onun dışında iki model arasında ufak tefek farklar ve markaya ait özellikler var.

• O zaman GD80 daha pahalı olmasına rağmen ekonomik ömrü daha uzun ve kullanışlı olacaktır.
  • PSU konusunda tedarik sıkıntısı oluştu.Alternatif kaliteli psu önerisi olan var mı?
  • quote:

PSU konusunda tedarik sıkıntısı oluştu.Alternatif kaliteli psu önerisi olan var mı?

PSU olarak Cooler Master GX 750W modelini yada Highpower B12S 750W modellerine bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

quote:

PSU konusunda tedarik sıkıntısı oluştu.Alternatif kaliteli psu önerisi olan var mı?

PSU olarak Cooler Master GX 750W modelini yada Highpower B12S 750W modellerine bakın.

PSU olarak dün yanıt alamayınca.Tercihimi Cooler Master Silent Pro M850RS-850 den yana kullandım.Umarım kaliteli bir psudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.