Şimdi Ara

son saniye şut cektim ... pes6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son saniye . orta sahada topu kaptım şut cektim . ve gol oldu
    buraya kadar hersey tamam

ama sure bitmiş skora yansımadı

ve tabiki video da alamadım replay yoktu.

ilk kez boyle bişey geldi başıma . sizede oldu mu hiç ?

• top havadayken mi süre bitti? Süre bittiyse top kalecinin üstüne bile gelse kurtarmaz, büyük ihtimalle öyle olmuştur.
  • top havada iken bitti . gol sayılmadı
  • Fifa2000 de olurdu bu, zart diye maç biterdi

Peste atak bitince bitiriyorlar maçı..

Video olsa iyi olurdu bana inandırıcı gelmedi bi arkadaşın dediği gibi maç bittiğinden kaleci tutmamış olabilir ofsaytlardada böyle oluyor
  • 1997 sega master system var bende fifa 97 oynuyorus arkadasımla mac 1-1 buyuk heyecan var ama son saniyede bir penaltı kazandım macın uzatma dakkalarında.gerildim bi hışımla koşeye gonderdim ve gol oldu ben sevincten ucarken bi baktım gol sayılmadı topa vurdugum anda top kaleye girmeden hakem macı bitirmişti hemde penaltıda ben üzülsemmi aglasammı anlamadım ama ardındanda baya bi gulme krizlerine girdim halada unutmam

• bir kez bana da oldu ama gol sayildi daha da hic olmadi boyle birsey
  • quote:

Orjinalden alıntı: eblek

top havadayken mi süre bitti? Süre bittiyse top kalecinin üstüne bile gelse kurtarmaz, büyük ihtimalle öyle olmuştur.

Evet hakem son düdüğü çaldığı anda futbolcular etkisiz kalıyor yani kaleci üstüne gelen topu kurtarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eblek

top havadayken mi süre bitti? Süre bittiyse top kalecinin üstüne bile gelse kurtarmaz, büyük ihtimalle öyle olmuştur.

katılıyorum
  • oyunun dandikliğinden kaynaklnıyo kanımca bide fifa ya laf ederler(fifa08de böle bişinin olması imkansız..)
  • Yuh be böyle saçma sapan olaylar için oyunları kötülemeye çalışmayın.. Sende erken gol atsaydın kardeşim, neden son saniyeye bırakıyorsun diye adama sorarlar..

PES'te FIFA'da güzel oyunlar.. Ben ikisinide oynıyan, ikisinide seven birisi olarak PESin oynanış ve gerçekciliğini daha başarılı buluyorum.. Bunun ikiside oyun tabiiki hataları olacaktır.. Ne yani havada gol olmadı diye bu oyunu bırakalım mı şimdi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 29 Mayıs 2007; 21:31:49 >
  • harbiden maç 90 dk hakeme nie güvenion kardeş
  • Eskiden tsubasa adlı çizgi filmde de böyle bir şey olmuştu .. Çocuk şut çekiyo orta sahadan top açılan kaleciyi geçiyor tam gol olcakken hakem maçı bitiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: walex666

Eskiden tsubasa adlı çizgi filmde de böyle bir şey olmuştu .. Çocuk şut çekiyo orta sahadan top açılan kaleciyi geçiyor tam gol olcakken hakem maçı bitiriyor

o değilde mariolu aterilerde tusubasa oyunu vardı japonca bak geldi aklıma çocukluğumun oyunu be save ne zordu japanese cem gelişmişti walla
  • bende tam şut çekerken faul yaptılar gol oldu ama hakem golümü vermedi faul verdi:)frikik kullandım.
  • top havadayken süre bitince gol olması normal kaleci topa müdahale etmiyor çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukkk25

son saniye . orta sahada topu kaptım şut cektim . ve gol oldu

Basketbolu bu yuzden seviyorum.

• maç bittikten sonra gol olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

• YA JKARDEŞİM SENDE HAKEME KIYAK YAPSAYDIN ODA SANA YAP*ĞARDI MAÇTAN ÖNCE ANLAŞSANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: walex666

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

bu arada oyunu kotuluyor olsam ilk kendim bırakırım
    bir olay oldu :) allah tan arkadasın penaltısı gıbı olmadı cıldırırdım geralde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.