Bildirim
Son sene açık liseye geçmek (3. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maşallah hocam tebrik ederim. Arada rahatsız edersem senı kusura bakma tecrübenden faydalanmak isterim bende açık liseye gecmeyi düşünüyorum, 12yim bu sene -
quote:
Orijinalden alıntı: kofulpasa
Maşallah hocam tebrik ederim. Arada rahatsız edersem senı kusura bakma tecrübenden faydalanmak isterim bende açık liseye gecmeyi düşünüyorum, 12yim bu sene
Yok sorun değil aklına birşey takılırsa sor yardimci olabilirsem mutlu olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: netmaster1903
quote:
Maşallah hocam tebrik ederim. Arada rahatsız edersem senı kusura bakma tecrübenden faydalanmak isterim bende açık liseye gecmeyi düşünüyorum, 12yim bu sene
Burdan sorayım o zaman başka arkadaslarda faydalansın,
Mesela kredimiz geçmeye yakın, sadece ortak dersleri verip geçmemiz mümkün mü yoksa 30kredilik ders secimi yapıp hepsinden geçmem mi lazım. birde ortalama nasıl hesaplanıyor bir bilgin var mı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: netmaster1903
quote:
Burdan sorayım o zaman başka arkadaslarda faydalansın,
Mesela kredimiz geçmeye yakın, sadece ortak dersleri verip geçmemiz mümkün mü yoksa 30kredilik ders secimi yapıp hepsinden geçmem mi lazım. birde ortalama nasıl hesaplanıyor bir bilgin var mı
Kredin yakinsa veya fazlasaysa ortakları vermen yeterli. Ortalama nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki dershanede mezun grubuna mı kaydolmalı yoksa 12.sınıfa mı
Teşekkür ederim -
quote:
Peki dershanede mezun grubuna mı kaydolmalı yoksa 12.sınıfa mı
Teşekkür ederim
Evde calisirim diosan 12 lere yazil. Dershanede olayim dersen mezun çünkü bizim dershanede mezunlar her gün ders görüyor sen bilirsin yinede dershaneye ve sana bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mermaids
teşekkürler hedef ilk 20bin. Okuldan daha önce o şekilde geçen ama derece yapan da çıktı neden böyle söylediniz?
Ben de açık liseye geçmeyi düşünüyorum fakat kime söylesem karşı çıkıyor sakın yapma okulsuz olmaz vs gibi ama dediğin gibi açık liseye geçip derece yapanlar da oluyor bence bu kişisel yani iş öğrencide bitiyor.Ben bu durumu iyi değerlendireceğimi düşünüyorum ama açık lise konusunda fazla bir bilgim de yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X