Şimdi Ara

Son sene açık liseye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, son sene açığa geçmek çok kararsız kaldığım bir konu.MF öğrencisiyim 3 sene beklenen performansta çalıştığım söylenemez Okulum iyi sayılacak bir anadolu lisesi yani sınıfta çalışamama gibi bir durum yok aslında. Hatta rekabet çok çok fazla -rakip eleme muhabbetleri dahil- geçen sene bu kadar negatif enerjinin beni kötü etkilediğini farkettim şu an açığa geçme taraftarıyım.
    Dersanemin açık lise için özel programı yok normal 12.sınıf programında devam edeceğim eğer geçersem ki, bu biraz beni tedirgin ediyor aslında kafamda soru işaretleri var önerisi olan paylaşırsa çok sevinirim

• Hedef ilk 20 binse okulda kal.Fakat daha aşağılarsa açığa gecebilirsin bence
  • Turev integral limit tek basina ogrenirsin fakat cok zorlanirsin vaktini alir
  • teşekkürler hedef ilk 20bin. Okuldan daha önce o şekilde geçen ama derece yapan da çıktı neden böyle söylediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mermaids

Merhabalar, son sene açığa geçmek çok kararsız kaldığım bir konu.MF öğrencisiyim 3 sene beklenen performansta çalıştığım söylenemez Okulum iyi sayılacak bir anadolu lisesi yani sınıfta çalışamama gibi bir durum yok aslında. Hatta rekabet çok çok fazla -rakip eleme muhabbetleri dahil- geçen sene bu kadar negatif enerjinin beni kötü etkilediğini farkettim şu an açığa geçme taraftarıyım.
    Dersanemin açık lise için özel programı yok normal 12.sınıf programında devam edeceğim eğer geçersem ki, bu biraz beni tedirgin ediyor aslında kafamda soru işaretleri var önerisi olan paylaşırsa çok sevinirim

Dershabe ilw konuşursan seni hafta ici yani mezun grubuna alabilir bizim bir arkadas vardı senin düşündüğün gibi yapmıştı haftaici geliyordu derslere şu yönden zorlandı ing hiç yoktu sınavı gecmek icin ygs lys yi bırakıp 2 3hafta ing çalıştı mesela eger derslerden çok büyük problemin yoksa daha rahat olur ama sadece bir sınav için lise 4 gibi çok güzel anilarinin olacağı bir seneyi silip atmak hiç bana göre değil mesela lise 4 e gidip isimde 500 1000 tl az alamam benim için çok problem olmaz çünkü hersey yeri ve zamaninda güzel

• bigend B kullanıcısına yanıt
    özel ders ve dersane takviyesine güvenerek düşünüyodum aslında tek başına olduğum söylenmez
  • mermaids kullanıcısına yanıt
    Bence türev,integral gibi konular okuldan başka yerde adamakıllı öğrenilemiyor.Bunu benim bulunduğum şehir için söylüyorum.Yani dersaneler 3-4 derste anlatıp geçiyor.Özel ders desen saati 100 tl.Yani türev integrali okul aylarca anlatıyor.Ve hedef ilk 20 binse türev,integral,organik bunlar dışarıda biraz zor öğreniliyor.Fakat bunlar benim bulunduğum yer için öyle.Belki sizin oralarda dersaneler çok süperdir bu konuları çok iyi anlatıyordur o zaman geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zuhaha852 Z kullanıcısına yanıt
    mezun grubuna geçerim lakin onların konu eksiği olmaz direk test-deneme yardırırlar diye düşünüyorum? o şekilde büyük bir problemim de yok.
  • Hayatımda yaptıgım en mantıklı sey acik liseye gecmekti türev integrali fasiküllerden calisarak internetten izleyerek yaparsin organik full ezber
  • quote:

özel ders ve dersane takviyesine güvenerek düşünüyodum aslında tek başına olduğum söylenmez

Ozel dersi bilemem ama dersanedede ogrenemezsin genelde mantigini vermiolar ezbere kurallari veriolar hangi soruda nasi bi yol izlicegimi okuldaki hoca ogretti
  • quote:

mezun grubuna geçerim lakin onların konu eksiği olmaz direk test-deneme yardırırlar diye düşünüyorum? o şekilde büyük bir problemim de yok.

Gittiğin dershaneye bağlı hocam o biraz bizde öyle birsey olmadı yani rn bastan anlatmaya başladılar ki bircok dershanede böyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Hayatımda yaptıgım en mantıklı sey acik liseye gecmekti türev integrali fasiküllerden calisarak internetten izleyerek yaparsin organik full ezber
    tamamen öğrencide biten bi şey. gerçekten çalışacağına inanıyosan çok iyi , inanmıyosan ve yeterince de çalışmazsan çok kötü olur açık liseye geçmen
  • hedefinize ulaştınız mı yani?
  • zuhaha852 Z kullanıcısına yanıt
    bu sene feme geçtim geçmeye tamamen karar verdiğimde mezun grubuna geçme olayını da danışman hocamla konuşup öyle karar veririm
  • ilk on bindeyim sınavda türev+integral çözmedim 17 boşum vardı ve bana okul zaman kaybı gibi geliyor verimli ders çalışabileceğin saatleri okulda harcıyorsun akşam belli bir saatten sonra hormonlar vb. etkisiyle anlama kapasiten düşer ben buna çok dikkat ettim akşam çözdüğüm testlerde daha çok yanlışım çıkardı bence doğru yoldasın.
  • quote:

hedefinize ulaştınız mı yani?

sayılır yani daha iyi çalışabilirdim
  • tebrik ederim inşallah bana da kısmet olur dershanede mezun grubuna geçme hakkında ne düşünüyosunuz?
  • Okul bos ben gectim sende geç ama mezuniyet sknti diploma gec gelir
  • Asd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 22 Temmuz 2014; 14:23:20 >
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    diploma geç mi gelir? sınavda istediğim sonucu yapıp diploma alamazsam çıldırırım ben. siz diplomayı geç mi aldınız?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.