Şimdi Ara

Son sene açık liseye geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netmaster1903

Okul bos ben gectim sende geç ama mezuniyet sknti diploma gec gelir

diploma yerine geçen belge veriyolar geçici olarak. üniversiteye onla kayıt yaptırıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mermaids kullanıcısına yanıt
    ben fen lisesi mezunuyum keşke son sene açık liseye geçseymişim dedim okul benim 1 senemi yedi şuan mezuna kaldım ne yazık ki okul demek zaman kaybı demek ders işlenmiyor son sene sınıfta ders falan da çalışılmıyor biri bir şey diyor bir dalıyorsun sohbete 15-20dk sonra yazılılar ayrı bir dert salak salak derslerin hocaları bile zorlayabiliyor uyuz ediyorlar insanı(okul politikasına bağlı) performans ödevi falan salak salak şeyler yani tabi bu konuyu enine boyuna ailenle ve dersane hocalarınla konuşmalısın hayırlı olsun
  • Almadım daha ilkokuldan mezun oldun diye belge alp ankara yollicm

• quote:

Orijinalden alıntı: mermaids

tebrik ederim inşallah bana da kısmet olur dershanede mezun grubuna geçme hakkında ne düşünüyosunuz?

mezun grubuna geçmen daha iyi olur.Hafta içi çok sıkılmazsın okulun yerini tutar bi nevi.

• quote:

diploma geç mi gelir? sınavda istediğim sonucu yapıp diploma alamazsam çıldırırım ben. siz diplomayı geç mi aldınız?

Diploma geç gelmez gelse bile geçici mezuniyet belgesi verirler gider onla kayıt yaptırırsın üniye daha sonra diplomanı yollarlar sana zaten gerekli açıklama açık öğretim tarafından yapılmışhttp://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=683

Not: Eğer gerçekten ders calısacaksan tabiki geç
  • 12. sınıf matematiğini yapan zaten lys matta iyi yapmış oluyor, limit türev integral de okul dışında çok zor öğreniliyor bence. ben okulunda kalman gerektiğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: handet.

12. sınıf matematiğini yapan zaten lys matta iyi yapmış oluyor, limit türev integral de okul dışında çok zor öğreniliyor bence. ben okulunda kalman gerektiğini düşünüyorum

he ögrenilmiyor o yüzden türev integral limit full çektim. özel ders almadım ha şu var temel olmalı mutlaka önceden. temeli olan adam video ve fasiküllerle halleder. dersanedede adam akıllı anlatılmıyor evet ama istenilirse yapılıyor sabah aksam calıstım yaptım cok sükür. okulda kalıp ne yapacak çocuk ? boş boş edebiyat mı dinleyecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkIndustries

quote:

12. sınıf matematiğini yapan zaten lys matta iyi yapmış oluyor, limit türev integral de okul dışında çok zor öğreniliyor bence. ben okulunda kalman gerektiğini düşünüyorum

he ögrenilmiyor o yüzden türev integral limit full çektim. özel ders almadım ha şu var temel olmalı mutlaka önceden. temeli olan adam video ve fasiküllerle halleder. dersanedede adam akıllı anlatılmıyor evet ama istenilirse yapılıyor sabah aksam calıstım yaptım cok sükür. okulda kalıp ne yapacak çocuk ? boş boş edebiyat mı dinleyecek ?

Öğrenilmiyor demedim zor öğrenildiğine inandığımı belirttim. Sana da helal olsun alt yapın da sağlammış kafa da basıyormuş. düşünülerek verilmesi gereken bir karar burda yazılan her şeyi kafasında tartması gerektiğine inanıyorum. tabi alt yapısı sağlamsa ve kendi yapacağına inanıyorsa o da başarabilir gayet tabii

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StarkIndustries

quote:

Öğrenilmiyor demedim zor öğrenildiğine inandığımı belirttim. Sana da helal olsun alt yapın da sağlammış kafa da basıyormuş. düşünülerek verilmesi gereken bir karar burda yazılan her şeyi kafasında tartması gerektiğine inanıyorum. tabi alt yapısı sağlamsa ve kendi yapacağına inanıyorsa o da başarabilir gayet tabii

çalışan her türlü yapar bence. okula gidipte 7-8 saat vakit kaybetmenin anlamı yok.

• quote:

Merhabalar, son sene açığa geçmek çok kararsız kaldığım bir konu.MF öğrencisiyim 3 sene beklenen performansta çalıştığım söylenemez Okulum iyi sayılacak bir anadolu lisesi yani sınıfta çalışamama gibi bir durum yok aslında. Hatta rekabet çok çok fazla -rakip eleme muhabbetleri dahil- geçen sene bu kadar negatif enerjinin beni kötü etkilediğini farkettim şu an açığa geçme taraftarıyım.
    Dersanemin açık lise için özel programı yok normal 12.sınıf programında devam edeceğim eğer geçersem ki, bu biraz beni tedirgin ediyor aslında kafamda soru işaretleri var önerisi olan paylaşırsa çok sevinirim

Ben fen lisesi mezunuyum. Bizim sınıftan orta düzeyde çalışkan bir kız arkadaşım kendine güvenip bıraktı son sene okulu. Aynı senin dediğin gibi. Hocalar çok yalvardı bu kıza gel gitme, bak biz tecrübeliyiz yapamazsın, sözümüzü dinle falan dediler. Kız dinlemedi ben yaparım hocam inanıyorum kendime dedi. LYS den sonra aradım kızı hayırdır nasıl sonuçlar diye cevap: 148 bin.. Ygs si iyi geçmiş aslında. Ama organik kimya limit türev integral gibi baba konuları adam akıllı öğrenememiş. Bak kardeşim 12. sınıf konuları LYS nin büyük bir bölümünü oluşturur ve en baba konuları barındırır. Sen tam da bunları güzelce öğreneceğin bir zamanda okulu bırakmayı düşünüyorsun. Biliyorum çok mantıklı gibi gözüküyor ama o iş sandıgın kadar basit değil. Mesela forumdan bak geçmişte açılan konulara hep şöyle konular göreceksin: '' Sistemler nasıl çalışılır? Türev integrali halledebilir miyim? Organik kimya kaç günde biter? Limit sorularımm..'' İşte bu konular çoğu kişinin zorlandıgı konular. Ayrıca okula gitsen bile bolca zamanın olacak merak etme. Hem okuldaki yazılılara çalışırken lys de çalışmış olacaksın. Bence geçme açık öğretime..

• Bu durum tamamen seninle alakalı okulda çalışman için motivasyon sağlıyor denebilir ancak açığa geçmen daha avantajlı
  • SELAMLAR ANADOLU LİSESİ FEN ALANINI 11.SINIF BİTİREN BİR ÖĞRENCİ 12.SINIFTA AÇIK LİSE +DERSHANE MEZUN GRUBUNA GEÇMEK İSTİYOR BİTİRMEK İÇİN 192 KREDİ LAZIM OLDUĞU SÖYLENİYOR BU KREDİLERE NE KADAR YAKLAŞIR 1 YILDA BİTİRİLEBİLİRMİ (ALTTAN DERSİ DEVAMSIZLIĞI YOK 3 YILLIK N.ORT:71) SAYGILAR.
  • Ben 12 sinif ikinci dönem geçtim direk 201 kredi verdi ;)

• mermaids kullanıcısına yanıt
    Hocam bende çok kararsızim geçip geçmemek arasında :(

• quote:

Ben 12 sinif ikinci dönem geçtim direk 201 kredi verdi ;)

Ortak dersleri verip mezun olursun benimde 202 idi 222 ile mezun oldum. Okuldan 51 puan gelmiş oldu.

• Hocam son sene ilk dönemi okulda kal ikinci dönem geç ben öyle yaptım. Bunu bana rehberlik hocam önermisti ki iyi ki de öyle yapmışım. Yarı dönem bile okul olmadığı için baya sıkılmıştım insanda ister istemez bi boşluk oluyor. Eger mat temelin iyiyse türev integralini halledersin ama organik kimya için aynı şeyi söyleyemem. Yani kendine güvenmen lazım eger boşlayip calismayacaksan o hırs yoksa içinde geçme ama yok ben yaparım daha verimli olur dersen kesinlikle geç derim.ben dersanede Mezunların sınıfına hafta ici geçmiştim 5 gün dersanedeydim haftasonu da evde ve o dersanenin en iyi mezun sinifindaydim ve bana çok katkısı oldu müthiş bi hırsla calismaya başladım çünkü o siniftakiler in kazanmama gibi bi ihtimali yoktu ve süper bi rekabet ortamıyla çok güzel çalışmıştım ama şunu da söyleyeyim eski sınıfım gibi tek tek islemediler konuları hemen üstünden gectiler teste falan daha ağırlık verdiler.benim hedefim tipti fizik yüzünden olmadı bu sene diyebilirim şu an tesadüf bi şekilde hukuga gittim bi sene daha hazırlanmayi gözüm yemedi ama eğer kendine guveniyorsan mutlaka geç kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Ortak dersleri verip mezun olursun benimde 202 idi 222 ile mezun oldum. Okuldan 51 puan gelmiş oldu.

Aynen ortakları verdim mezun oldum 58.3 verdi

• quote:

quote:

quote:

Bıldıgımız 60uzerınden 58mı verdı? Vay be. Usta normalde mezun olsan ortalaman kactı acık lıse olmasa not ortalaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

quote:

quote:

quote:

Bıldıgımız 60uzerınden 58mı verdı? Vay be. Usta normalde mezun olsan ortalaman kactı acık lıse olmasa not ortalaması

60 üzerinden verdi ama zaten okulda ortalamam hep yüksekti acikogretim kaçverdi bbilmiyorum. Diploma puanim 97.18 di. Eokulum silindiği için 9 10 11 ortalama bakamiom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

quote:

quote:

quote:

60 üzerinden verdi ama zaten okulda ortalamam hep yüksekti acikogretim kaçverdi bbilmiyorum. Diploma puanim 97.18 di. Eokulum silindiği için 9 10 11 ortalama bakamiom

Yanı normalde de 95ustuydu dıyorsun? Nereye yerlestın ss atabılır mısın rıca etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.