Daha alalı 1 ay olmayan asus x550v notebooka farcry3 yükledim oyunu açınca daha 10 sn olmadan fırın gibi ısınmaya başlıyor. oyun içinde haritalar karşımda yüklenirken grili grili olup yükleniyor ve yüklenirken etrafta bi kayma oluyor. ekranın ortasında parazit gibi çizgilenmede oluyor. oyunun tavsiye edilen sistemi i3 işlemciliyken benim sistemim i7 16gb ram ve gtx 950m 4 gb. kesinlikle kasmaması ısınmaması gerekirken daha 10. saniyede ısıyı veriyior ve 1 dk geçmeden alev alev yanıyor. ayrıca gta 4 yükledim ondada grafik ayarları değiştirilemiyor. warning grapihcs bilmem ne diye hata veriyor. bilseydim asustan uzak dururdum 3bin200 lira verdim. lütfen yardım edin
Ram işlemci tamam da ekran kartın kötü, grafik ayarlarını düşürmeniz gerek bu oyunları 1080p'de oynayacaksan. Isı problemini de kaliteli bir laptop soğutucu alarak çözmeye çalış.
f355 önerin için teşekkür ederim. ben daha kötü bilgisayarlarla daha iyi performanslar aldığım oyunlar oldu. Soğutucum işinin hakkını veren bir soğutucu ama laptopun ateşine oda dayanamıyor. ayrıca farcry3 lowda bile ısıtıyor bilgisayarı. bakın benim bilgiisayarım asus x550v aşağıdaki farcry 3 sisteminin tam 4 katı lowda dahi bu kadar ısınmaması lazım. şirketle görüşecem.
quote:
İşlemci: Intel Core i3-530 @ 2.9 GHz / AMD Phenom II X2 @ 3.1 GH İşletim Sistemi: Win XP & Win Vista ( Service Pack 2 ) – Win 7 & Win 8 ( Service Pack 1 ) RAM: 4 GB Ekran Kartı: (Nvidia GTX480 / (AMD) AMD Radeon HD5770) 1 GB ve Shader Model 5.0 Gerekli Boş Alan: 16 GB Direct X 9