Şimdi Ara

ASUS TUF 3070 Ti oyunda 75 derece oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS TUF 3070 Ti ekran kartım oyunlarda %75 fan ayarında oyunlarda 72-75 derecelerde ve VRAM sıcaklığı ise 86-90'ları görüyor. Bir problem teşkil eder mi? 75 fan ayarında biraz fazla gibi geldi bana. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

• NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] | DonanımHaber Forum » Sayfa 187 (donanimhaber.com)

sayfa 187 deki mesajıma bakınız.

havalar asırı sıcak. kasa sogutmanız kotu ise kasa konumu kotu ise o değerlere ulaşabilir.

yukarda anlattığım yolu uygulayınız.

• yanıtınız için teşekkür ederim açıkçası bu işlerden hiç anlamıyorum iyice araştırıp voltaj düşürme işini öyle deneyeyim tecrübesizim yanlış bir işlem yapmak istemem açıkçası ilginiz içinde tekrar teşekkür ederim

• UV yapmanızı tavsiye ederim sanıldığı kadar zor ve karışık bir işlem değil internette bir cok video ve bilgi mevcut uv yaparsanız sıcaklık değerleriniz düşer özellikle yaz aylarında yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 21 Temmuz 2022; 7:49:0 >
  • mersinin temmuz sıcağında en zorlu ekran kartını yoran oyunda maximum 67 derece gördü asus tuf 3070ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 22 Temmuz 2022; 22:21:5 >
  • 3070 TI in yüksek güç tüketimi ve havaların sıcak olması gpu sıcaklığını yükselten faktörler, ayrıca kasa içi hava akışı, fan düzeni, oynanan çözünürlük ve grafik ayarlarıda etki eder ama %75 fan devrinde 75 C biraz yüksek. Bellekler ise gddr6x nedeniyle zaten bundan daha aşağı pek çalışmaz, zaten bu kartın bu kadar fazla güç çekmesinin temel nedenide bundan kaynaklı, undervolt deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.