Şimdi Ara

SON SÖZLERİ BU OLMUŞTU....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Onun için her gün olduğu ki gibi sıradan başlamıştı, işene doğru evden çıkıp minibüse durağına gidiyordu her sabah.,yaptığı işten zevk almasada para için katlanmak zorundaydı.

--Hafta sonları arkadaşları ile buluşuyordu,ama o 25 yaşında ve hiç kız arkadaşı ve ciddi bir ilişkiside yoktu,yine bu günlerden birinde bostancı sahilde tek başına yürüdü ve bir banka oturdu ve derindüşüncelere daldı,hayat,iş,yaptıkları ve bir karar verdi,bu düzeni değiştirecekti.

---İlk önce dil kursuna yazıldı,daha sonra çeşitli organizasyonlar ve yurtdışı işlere bakmaya başladı,gittiği kursata bir kızla çok iyi anlaşmaya başlamış ve ara sıra buluşmalar derken iş ciddiye binmişti,bu sırada yurtdışı iş için cevap gelmiş vede vizesini iş yeri karşılayacaktı.

----Eski işyerine hala devam ediyorduyine minübüste en arka koltuğa oturdu,ondan başka 2 kişi dah 3 koltuk ilerde yan yana oturuyordu, derin düşüncelere daldı,birden acı fren sesi ve kargaşa...

-----minübüse arkadan kamyon çarparak onu sıkıştırmış ve araç hurdaya dönmüştü,bir anlık telaştan sonra kendine geldi ve ayaklarını hissetmediğini farketti,aşağı doğru baktığında tek ayağı kopmuş diğerinin ise çok az bir kısmı tutmaktaydı olduğu yer kanla dolmuş bir şekilde durumu gördü.

------Kan kaybından öleceğini çoktan anlamıştı ve cep telefonunu çıkardı video özelliğini açarak kendini ve son sözlerini çekmeye başladı...

- tüm organlarımı hayır kurumuna bağışlıyorum,benim hayellerim yarım kaldı başkalarınında kalmasın

-öleceğimi bildiğimden korkmadan söylüyorum Aslı seni seviyorum!!

-hayatta yapabileceğim onca şeyin burda son bulması nasıl bir adalet, derken bu cümleyi bitiremeden daldı ve bir an ilkilerek uyandı yüzünün rengi solmuş elleri titremeye başlamıştı ve istem dışı gözlerinden yaşlar akmaya başlamış bir şekilde,

-Anne şu an canım hiç yanmıyor hakkını helal et!! dedi ve son kez gözlerini yumdu..

Ertesi gün kaza ve bu gencin videosu paylaşım rekorları kırdı ve 2 hafta sonra unutuldu,ama onun bağışladığı organlar 4 kişiyi hayata bağladı.

• etkili bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen etkili ama biraz fazla kısa. bu bir hikaye olarak çok sürükleyici olabilir oysa, okutur kendini aralara biraz detay serpmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.