Şimdi Ara

Son Sürüm iTunes PC yetkilendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde son sürüm iTunes var uygulamaları iTunes'a yükledim iPhone'uma yüklemem için pc yetkilendirmesi gerekte ben bir türlü bulamadım o seçeneği bilen biri varsa SS atıp koyabilir mi Çok körüm yahu :D :D :D eski sürümlerin Mağaza>pc yetkilendir bunu yazmayın boşuna

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YARDIMA GEREK KALMADI KENDİM ÇÖZDÜM
    BUYURUN ÇÖZÜMDE SS DEhttp://j1307.hizliresim.com/1c/z/qz3pg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirky -- 31 Temmuz 2013; 21:43:09 >

• Mağaza>pcyi yetkilendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchUs

Mağaza>pcyi yetkilendir.

ya okumadı mı sen ha hazır cevap ulan biliyoruz o eski sürümlerde öyle son sürüm diyorum ben SS istedim ama sen okumadan entry kas
  • Son sürümdede durum aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Son sürümdede durum aynı şekilde.

ben niye yapamıyorum ve arkadaşım bi SS koysan çok mu olurdu o rütbene yazık
  • Kirky kullanıcısına yanıt
    http://goo.gl/MviUxI

bu kadar zor olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

http://goo.gl/MviUxI

bu kadar zor olmamalı

senin yaptığın şey çok kolay dalga geçiyorsun benle google'a yazamayı bizde biliyoruz ama sürümler örtüşüyor mu? ve lanet olası bi SS istedim ama sağolun valla yardıma gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bilgisayarımdaki halin birebir aynısı zaten ben ss alıp yükleyince ne farkı olacak onu anlamadım bende de son sürüm itunes var aynı google görsellerindeki menüden yaptım ben.

bence sen bizimle dalga geçiyorsun madem bi sıkıntın var sen ss koyda çözelim ...

tabi derdin çözüm değil galiba ...
  • quote:

bilgisayarımdaki halin birebir aynısı zaten ben ss alıp yükleyince ne farkı olacak onu anlamadım bende de son sürüm itunes var aynı google görsellerindeki menüden yaptım ben.

bence sen bizimle dalga geçiyorsun madem bi sıkıntın var sen ss koyda çözelim ...

Koydum ss'mi dostum al bir daha Google a girmeden yaparsın entry kasmak değildir konu açmam veya trollemem değildir anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirky

quote:

Koydum ss'mi dostum al bir daha Google a girmeden yaparsın entry kasmak değildir konu açmam veya trollemem değildir anla
    http://j1307.hizliresim.com/1c/z/qz3pg.jpg Burada insanlara yardım etmeyi senden daha çok istiyorum
  • şu kadar laf söyliyeceğine attığım görsellere baksan yani google da aratmış olsan sorunun çözümünü görürdün ctrl+b yap istersen önce.

demekki önce ss koyarsak sorun daha çabuk çözülürmüş ;)
  • quote:

şu kadar laf söyliyeceğine attığım görsellere baksan yani google da aratmış olsan sorunun çözümünü görürdün ctrl+b yap istersen önce.

demekki önce ss koyarsak sorun daha çabuk çözülürmüş ;)

ya hocam ben print tuşuna basmaktan zevk alıyorum hatta print tuşu fetişiyim var mı diyeceğin ve senin yapamadığın şeyi yaptım lanet bir SS koydum
    attığım linkteki binlerce resmin birebir aynısı kendi bilgisayarımdan çekip koymadım evet... kusura bakma yardımcı olduk...
  • quote:

attığım linkteki binlerce resmin birebir aynısı kendi bilgisayarımdan çekip koymadım evet... kusura bakma yardımcı olduk...

ya senin verdiğin linkten yapmadım ben anla şunu kendim şans eseri ona tıkladım aaa baktım ki ordaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.