Şimdi Ara

Son tavsiyeler yarın alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi yarın vatan bilgisayar bornova şubesinden alacağım değiştirmem gereken bir şey var mı ?

Son tavsiyeler yarın alıyorum Son tavsiyeler yarın alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazak12345 -- 7 Mart 2015; 23:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam birde siz bakar mısınız ?

• Ben senin yerinde olsam sapphire r9 280 alırdım arti rami 8gb alirdim

• I5 4460
    MSI H97M-G43
    CORSAIR LOW PROFILE 4GB RAM
    SAPPHIRE R9 280 DUAL-X
    CORSAIR SPEC-01 KASA (PSU DAHIL)
    WD CAVIAR BLUE 1TB HDD

Bazi parcalardan kisip ekran karti modelini yukselttim

• düşünülebilir. 2300tl

sanırım resim görünmüyormuş;

gigabyte h81m-s2pv 201tl

i5-4460 586tl

corsair ven.lp.8gb(2x4gb) 259tl

seagate barracuda 1tb 177tl

sapphire r9 280 676tl

corsair 200r 205tl

corsair vs550 193tl

fiyatlar inventustan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 7 Mart 2015; 23:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir. 2300tl

sanırım resim görünmüyormuş;

gigabyte h81m-s2pv 201tl

i5-4460 586tl

corsair ven.lp.8gb(2x4gb) 259tl

seagate barracuda 1tb 177tl

sapphire r9 280 676tl

corsair 200r 205tl

corsair vs550 193tl

fiyatlar inventustan

Hocam 280 e param yetmez ama bir şey sormak isistiyorum.r9 270 ile r9 270x arasında fazla fark var mı ? aralarında 63 tl fark var vermeye değer mi sizce ?

• kazak12345 K kullanıcısına yanıt
    hocam r9 270 güzel karttır,yeterli olur. biraz oc ile 270x performansını yakalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam r9 270 güzel karttır,yeterli olur. biraz oc ile 270x performansını yakalar

Sağolun hocam peki asus r9 270 mi yoksa sapphire r9 270 mi almalıyım ? Asus un garantisi kötü diyorlar.

hocam garantisi değilde teknik servisi sıkıntılı asusun. aslında bunun en büyük sebebi de asusun istanbul altunizade de bulunan genel merkezi ile ataşehirde bulunan sms infocomm isimli teknik servis arasındaki iletişim kopukluğu. sapphire teknik servis desteği olarak şuan en iyi durumdaki markalardan. genelde bir sıkıntı olduğu zaman değişim yolunu tercih ediyorlar.
  • quote:

hocam garantisi değilde teknik servisi sıkıntılı asusun. aslında bunun en büyük sebebi de asusun istanbul altunizade de bulunan genel merkezi ile ataşehirde bulunan sms infocomm isimli teknik servis arasındaki iletişim kopukluğu. sapphire teknik servis desteği olarak şuan en iyi durumdaki markalardan. genelde bir sıkıntı olduğu zaman değişim yolunu tercih ediyorlar.

Sağolun hocam sapphire almaya karar verdim.Belki biraz daha zorlayıcı 270x de alabilirim.Hocam ayıp olmayacaksa bir soru daha sormak istiyorum.Vatandan daha önce pc topladınız mı? Bir soru sorucamda

vatandan daha önce sistem toplamadım.sadece parça bazında alışverişlerim oldu.açıkcası vatandan pc toplamanızı tavsiye etmem.eğer vatandan alma zorunluluğunz yok ise ilk tercihiniz inventus olmalı. inventus dışında eksen,exa,sinerji veya novanilgisayardan alınabilir.
  • quote:

vatandan daha önce sistem toplamadım.sadece parça bazında alışverişlerim oldu.açıkcası vatandan pc toplamanızı tavsiye etmem.eğer vatandan alma zorunluluğunz yok ise ilk tercihiniz inventus olmalı. inventus dışında eksen,exa,sinerji veya novanilgisayardan alınabilir.

İzmirde yaşıyorum ve burda diğer saydığınız şirketlerin mağazası bar mı bilmiyorum.İnternet üzerinden almak istemiyorum.

• quote:

Hocam peki r9 280 nasıldır ?

• Topladığınız sistemin bir tık ötesi olan şu sistem sinerji.gen.tr'de 2.166 TL (KDV dahil).

Bence tekrar düşünün...

Düzenleme: Çok kurcalamadım. Siz boş kasa içine 650W bir güç kaynağı ile daha ucuza da kapatabilirsiniz ama bu kasayı tavsiye ederim, bende de aynısından var. Dahili fan kontrolcüleri ile ekstra fanları oyun oynarken açıp devrini yükseltip daha iyi soğutma sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 8 Mart 2015; 1:13:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrerok_rc

Topladığınız sistemin bir tık ötesi olan şu sistem sinerji.gen.tr'de 2.166 TL (KDV dahil).

Bence tekrar düşünün...

Düzenleme: Çok kurcalamadım. Siz boş kasa içine 650W bir güç kaynağı ile daha ucuza da kapatabilirsiniz ama bu kasayı tavsiye ederim, bende de aynısından var. Dahili fan kontrolcüleri ile ekstra fanları oyun oynarken açıp devrini yükseltip daha iyi soğutma sağlayabilirsiniz.

Sinerji nin izmirde Şubesi var mı yoksa sadece internet üzerinden mi satış yapıyorlar ?

İstanbul merkezli bir firma. Ama internet üzerinden alabilirsin ben o şekilde aldım 20 lira kargo ücreti dışında gayet sorunsuzdu.
  • 01 - INTEL Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da İ. Core İ5 4590)

02 - GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
    . . . . H97 / Z97 yongalı anakart (ASUS veya GIGABYTE veya MSI'nin en ucuzu)

03 - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

04 - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

05 - GTX 960 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı (120W TDP), (AMD alternatifi, R9 285)

06 - PSU'suz Kasa + 450/500W 80+ PSU - veya - (bütçeye uygun) COOLER MASTER CMP-350 500W MidT ATX KASA
    . . . PSU'suz Kasa ile 80+ verimli 12v kanalından ~ 360W güç verebilen 450/500W PSU'yu ayrı ayrı alabilirsiniz.

http://www.teknofiyat.com/?search=gtx+960

Değiştirebilirsiniz (fiyat düşürmek için)
    02 - ASUS H81M-PLUS Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
    03 - GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)

Sistemi hızlandırmak için SSD ekleyebilirsiniz
    04 - Sandisk 120GB Ultra - veya - Samsung 120GB 840 EVO

• Necmi hocanın sistemini toplatabilirsin sorunsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.