Şimdi Ara

Son Tercihlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
2
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Son Tercihlerim

(En Son Oy Tarihi: 18.7.2014)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• hocam sakın moleküler biyoloji yazmak gibi bir hataya düşme.moleküler biyolojinin türkiyede çalışma alanı yok.mezun olduktan sonra yurtdışına gitmen zorunlu gibi birşey ve boğaziçi,bilkent,odtü gibi üniversitelerden mezun değilsen hiç şansın yok.puanın kötü gibi dursa da bir çok veterinerlik ve hemşireliğe girersin ve ilerde çok iyi koşullarda yaşarsın.eğer birazcık aklın varsa en üstlere veterinerlik ve hemşirelikleri yaz.moleküler biyoloji yazma bile

• Mbg mi okuyorsun ?

Veterinerlerde yıgılma oldugunu duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

Mbg mi okuyorsun ?

Veterinerlerde yıgılma oldugunu duydum

yok hocam diş hekimliği okuyorum.ama mbg okuyan çok arkadaşım var.sağlık bölümlerinde istediği kadar yığılma olsun bunlar ölecek meslekler değil.mbg aslında çok iyi bir bölüm ama türkiye şartlarında değil.o yüzden eğer hemşirelik veya veterinerlik okumaya sıcak bakıyorsan hiç mbg'ye bulaşma.en azından geleceğin garanti olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

hocam sakın moleküler biyoloji yazmak gibi bir hataya düşme.moleküler biyolojinin türkiyede çalışma alanı yok.mezun olduktan sonra yurtdışına gitmen zorunlu gibi birşey ve boğaziçi,bilkent,odtü gibi üniversitelerden mezun değilsen hiç şansın yok.puanın kötü gibi dursa da bir çok veterinerlik ve hemşireliğe girersin ve ilerde çok iyi koşullarda yaşarsın.eğer birazcık aklın varsa en üstlere veterinerlik ve hemşirelikleri yaz.moleküler biyoloji yazma bile

Bu bolumden mi mezunsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

hocam sakın moleküler biyoloji yazmak gibi bir hataya düşme.moleküler biyolojinin türkiyede çalışma alanı yok.mezun olduktan sonra yurtdışına gitmen zorunlu gibi birşey ve boğaziçi,bilkent,odtü gibi üniversitelerden mezun değilsen hiç şansın yok.puanın kötü gibi dursa da bir çok veterinerlik ve hemşireliğe girersin ve ilerde çok iyi koşullarda yaşarsın.eğer birazcık aklın varsa en üstlere veterinerlik ve hemşirelikleri yaz.moleküler biyoloji yazma bile

Bu bolumden mi mezunsun?

yukarıda da yazdım.diş hekimliği okuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba ben uzun bir süredir moleküler biyoloji istiyordum mf3 sıralaması okul puanıyla 2bin geri atmış haliyle 13 bin geldi. Moleküler biyolojide Odtü tutuyordu fakat vazgeçtim, çünkü Türkiyede çalışma alanı yok ve ben diş hekimliğine karar verdim, sağlık alanında her daim iş bulma olasılığn yüksek sende veterinerlik veya hemşirelik düşün bence önemli olan mezun olunca iş bulabilmek saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurtl

merhaba ben uzun bir süredir moleküler biyoloji istiyordum mf3 sıralaması okul puanıyla 2bin geri atmış haliyle 13 bin geldi. Moleküler biyolojide Odtü tutuyordu fakat vazgeçtim, çünkü Türkiyede çalışma alanı yok ve ben diş hekimliğine karar verdim, sağlık alanında her daim iş bulma olasılığn yüksek sende veterinerlik veya hemşirelik düşün bence önemli olan mezun olunca iş bulabilmek saygılar.

Universitede basarili olan ogrencileri universite burslu olarak yurt disina gonderiyormus.Turkiyede kalmak sacma ama inaniyorum ki gelisecek bu kadar bolum bosa mi aciliyor.Tesekkurler

• Up

• Up

• Beyler veteriner ve biyokimyacıların maası nasil?

• Up

• Bence hemşirelik

• quote:

Beyler veteriner ve biyokimyacıların maası nasil?

Maaşı için veteriner seçme ilk dönem bırakırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

quote:

Hemsireden daha fazla alır bence devlette

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

quote:

Hemsireden daha fazla alır bence devlette

Tam anlatamamışım galiba.Veteriner hekimin maaşı iyidir fakat sırf maaşı için yapılacak bir iş değil.Sevmek lazım.Okul eğitimi çok çok zor.İyi düşün taşın
  • Ben zaten hayvanları seviyorum.
    O kadar cok meslek var ki buna karar vermek güc sonucta hayatına yon veriyor ve bu meslekleri taniticak kimse yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.