Şimdi Ara

SON UMUT:MÜNİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakalım münih liverpool u gecebilecek mi, elenirse burda yandık."dünyanın en iyisi len" ler başlar artı

bayern liverpool un ilk 30 dakikadaki baskisini kaldirip oyunu kontrollu oynamalı.bu seneki performans düşüklüğü ve defansin kagni olmasi korkutuyor.

gönlümüz münih den yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barcelona'da görmüyor musun peki bu ruhu merak ettim? Barcelona ve Real Madrid + Bayern Münih bence en büyük 3 kulüptür. Türkiye'de nasıl 3 büyükler var, dünyada da bu üçü. Son zamanlarda Juventus da bu konuda zirveye oynuyor eğer Ronaldo'yla bu sene Şampiyonlar Ligi alabilirlerse yeni trend olurlar zaten Barça, RM eski gücünde değilken Juventus 1 numaraya yükselebilir Avrupa'da. Bazıları bu başarıyı Psg veya Manchester City'den bekliyor. Bayern ise çok büyük takım ama sonunu getiremiyor, belki ilerde yeniden 1 numara olurlar ama şu an için bence Bayern, Liverpool falan için Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk zor. Şamp. Ligi'ni ya Psg ya da Juventus alacak gibi duruyor bu sezon çünkü en güçlü bu takımlar şu an bence. Bunlardan başkası kazanırsa sürpriz olcak bu sene benim için. Rm, Barça, Bayern bence yazımın başında dediğim gibi en büyük 3 kulüp ama son dönemde eski güçlerinde değiller.
  • Forumda Liverpool konusunun tapınak şövalyeleri tarafından son kale gibi korunmasından sonra Liverpool'a olan düşmanlık çığ gibi büyümekte. Yılmayacağız son nefesimize kadar direneceğiz. Vurduğun gol olsun Münih.
  • Liverpool taraftarı her sene bir gazla başlıyor ama sezon sonu bir şekilde bahane bulabiliyorlar o yüzden çok kafaya takmayın.Belki bir iki şampiyonluk görseler olgunlaşırlar tabi bu şampiyonluk dönemlerinde de çekilmez olabilirler.Eskiden Bjkliler böyleydi 2009-2015 arası çok iyi başlayıp sonunu getiremiyolardı,2 yıllık şampiyonluk döneminde ligin ağası bizi modunda takılıyorlardı ama şimdi 2 sezondur gayet olgunlar,etliye sütlüye karışmıyorlar efendi gibi takılıyorlar
  • bayern orta sahası cok etkisiz james martinez thiago...

• münihlileerin de son ümidi livpool belki kovac cöpü kovulur
  • Eğer ki Real Madridli olmasaydım Bayern Münihli olurdum muhtemelen.

Bu büyük ruhu Real dışında bir tek Bayern de görüyorum.Herkes gider gelir ama Real Bayern bunlar farklı takımlar.
  • coman çok kotu oynuyor ikinci yari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Liverpool taraftarı her sene bir gazla başlıyor ama sezon sonu bir şekilde bahane bulabiliyorlar o yüzden çok kafaya takmayın.Belki bir iki şampiyonluk görseler olgunlaşırlar tabi bu şampiyonluk dönemlerinde de çekilmez olabilirler.Eskiden Bjkliler böyleydi 2009-2015 arası çok iyi başlayıp sonunu getiremiyolardı,2 yıllık şampiyonluk döneminde ligin ağası bizi modunda takılıyorlardı ama şimdi 2 sezondur gayet olgunlar,etliye sütlüye karışmıyorlar efendi gibi takılıyorlar
    bu sene liverpool şampiyon olacak kel pepi ve citylileri ağlatıcak. liverpool haterlarını anlayabiliyorum duygularını ama liverpool boş takım değildir bir tarihi vardır saygı duyulmayı hak eden bir takımdır. uzun süre arka planda kalmışlardı ama son dönemdeki çıkışlarını bu sene bir şampiyonlukla taçlandırabilirlerse yeniden İngiltere'nin en büyüğü Liverpool olur, United artık eskide kaldı, City zaten mevsimlik takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi objectivetr -- 20 Şubat 2019; 1:0:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Eğer ki Real Madridli olmasaydım Bayern Münihli olurdum muhtemelen.

Bu büyük ruhu Real dışında bir tek Bayern de görüyorum.Herkes gider gelir ama Real Bayern bunlar farklı takımlar.
    Barcelona'da görmüyor musun peki bu ruhu merak ettim? Barcelona ve Real Madrid + Bayern Münih bence en büyük 3 kulüptür. Türkiye'de nasıl 3 büyükler var, dünyada da bu üçü. Son zamanlarda Juventus da bu konuda zirveye oynuyor eğer Ronaldo'yla bu sene Şampiyonlar Ligi alabilirlerse yeni trend olurlar zaten Barça, RM eski gücünde değilken Juventus 1 numaraya yükselebilir Avrupa'da. Bazıları bu başarıyı Psg veya Manchester City'den bekliyor. Bayern ise çok büyük takım ama sonunu getiremiyor, belki ilerde yeniden 1 numara olurlar ama şu an için bence Bayern, Liverpool falan için Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk zor. Şamp. Ligi'ni ya Psg ya da Juventus alacak gibi duruyor bu sezon çünkü en güçlü bu takımlar şu an bence. Bunlardan başkası kazanırsa sürpriz olcak bu sene benim için. Rm, Barça, Bayern bence yazımın başında dediğim gibi en büyük 3 kulüp ama son dönemde eski güçlerinde değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi objectivetr -- 20 Şubat 2019; 1:11:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf şu Salah bile Liverpool'u sevmemek için bir neden bence. Bayern her zaman Liverpool'dan daha başarılı daha büyük bir turnuva takımıdır, inanıyorum ki Liverpool'u eleyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.