Şimdi Ara

SON VERSİYONLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son oyunları oynamaya imkan sağlayan 5.50 b-c-d gibi süregelen versiyonları kullanan varmı...brn bursada nereye gittiysem henüz yok diyorlar nette ise yabancı sitelerde millet şakır şakır oynuyor...ayrıntılar nelerdir..gene standby da bekletmek gerekiyormu...vs...ayrıntıları paylaşırsanız sevinirim...

• Forumda illegal konular yasak.

Fakat 5.50 gen c ve d ile 5.51 ve üstü versiyon isteyen oyunlar fixlenmeden oynanıyor.

3000 konusunda bilgim yok.Birçok sitede bulabilirsin ayrıntıları.(emsipiespi gibi )
  • bunun neresi illegal..Bursa dayım ve maalesef bu konu hakkında hiçbir psp ci de de bilgi yok...millete bakıyorum şakır şakır gt oynuyor ve bunu bu versiyonlarla yaptığını söylüyor...herhalde atladın sen...ama bunu nasıl yaptıklarını daha doğrusu kendimi yüklemiş yükletmiş mi onu merak ediyorum...şurada baksan yüzde 90 zaten illegal olarak psp yi oynuyor...burada yanlış birşey yok...
  • Benimde anlamadığım iphone için jailbreak konuları serbestken psp için cfw neden illegal bu forumda.
  • Ben Gen 5.50 D2 kullanıyorum. Cumartesi yeni bir tane daha çıkacak söylentileri var. Bende Bursa da otururyorum, sana yardımcı olmaya çalışırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibr-g

bunun neresi illegal..Bursa dayım ve maalesef bu konu hakkında hiçbir psp ci de de bilgi yok...millete bakıyorum şakır şakır gt oynuyor ve bunu bu versiyonlarla yaptığını söylüyor...herhalde atladın sen...ama bunu nasıl yaptıklarını daha doğrusu kendimi yüklemiş yükletmiş mi onu merak ediyorum...şurada baksan yüzde 90 zaten illegal olarak psp yi oynuyor...burada yanlış birşey yok...

Onu yönetimle konuşacaksın.Iphone bölümünde serbesttir.Nokia bölümünde programlar verilir.Ama buradada kural böyle.
  • Valla benimki 5.50GEN-D vede çok rahatlıkla fixlemeden GT oynuyorum.Oyun açılırken Yorisho(kesinlikle yanlış yazdım)'nun bir programının çalıştığını gösteren bir yazı çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denonitros

Valla benimki 5.50GEN-D vede çok rahatlıkla fixlemeden GT oynuyorum.Oyun açılırken Yorisho(kesinlikle yanlış yazdım)'nun bir programının çalıştığını gösteren bir yazı çıkıyor

peki dostum bende 3.71 m-33 var..daha sonradan öğrendimki..diğer yüksek versiyonlarda psp yi şarjda bırakacaksın gibi cinslikler varmış yoksa ilgili program siliniyormuş...benimkinde asla böyle bir durum yok...demek istediğim aslen bu topici de bu nedenle açtım bu yeni versiyonlarda bu kapama cinsliği-şarjı bitirmeyeceksin gibi zorunluluk varmı...

not:bu arada uyaran arkadaşa teşekkürler yönetim uygun bulmuyorsa topici kapatabilir...ama! (....rapid share ....) sonradan aradaki boşluğu kaldır, gibi salaklıklar eğer illegal değilse burada bu versiyonda şarj durumu nedir diye sormak yasak ise ........ anlayan anlamıştır....birde bırak beni yönetim nedeniyle uyarsın istersen...

• Valla bende o tür cinslikler yok
  • Bugün inegöl çarşısına gittim....5,50 gen diye versiyon gelmiş..yüklediler ama makine ile uyumsuz çıktı dediler...gösterdiler gerçektende kabul etmedi..anakarttan kaynaklanıyor daha sonra bu makineler içinde üretilir dediler .. neyse 3.71 m-33 versiyonları standby da kalma zorunluluğu olmadığı için bunlarında gerek olmaz dediler...neyse bekleyeceğiz...
    arkadaşlar genede bu versiyonlar için bir bildiği olan burada paylaşsın..ayrıca denonitros senin bir önceki versiyonun neydi..yazarmısın..ayrıca yapım aşamasında ne yaptılar biliyorsan paylaşırsan sevinirim dostum...
  • psp 1005 fat sahibiyim 5.50 GEN-B (Full) versiyon yüklettim şuan hiçbir problem yok.Gta,GT oyunlarını ve diğer yeni oyunları oynuyorum
  • evet şanslısın fat lerde çalışıyor...bizler daha bekleyeceğiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.