Şimdi Ara

Son Windows 10 Güncellemesinden Sonra Olan Cızırtılı Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncellikle laptopu windows 10 olarak bir elektronik mağazasından aldım. Windows 10 güncellemesini kendim yapmadım. Gelelim probleme: Windows 10'a yaklaşık bir hafta önce bir güncelleme geldi bilen bilir (eylülün sonu) ve laptopu güncelledikten sonra youtube'dan video izlerken farkettim laptopun hoparlörlerinde ciddi sıkıntı var,ses cızırtılı geliyor , müzik dinlenmiyor doğru düzgün. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

• Aynı sorun benimde başıma geldi win7 sistem, ara sıra hoparlörden çıt diye bi ses geliyor sadece çıt yapıp geçiyor, neden kaynaklanıyor hala bulamadım. Güncelleme filan da yapmadım, sadece ses kartı sürücüsünü güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 4 Ekim 2016; 22:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    Laptopa kulaklık takınca ses düzgün bir şekilde geliyor yani ses kartı değil problem, hoparlörde bir sorun oluştu.
  • Çözdüm sorunu arkadaşlar gerek kalmadı, ses ayarlarında hoparlörü eski sürümüne döndür butonu varmış geç farkettim biraz. Halloldu.
  • benimde seste parazit gibi sesler geliyordu internetteki bir çok şeyi denedim olmadı
    AMA en son şunu yaptım ve düzeldi tesadüfenmi düzeldi onuda bilmiyorum

Andrei Ozarcheviciyoutube
    How to FIX Windows 10 Audio/Sound Problem (noise, sound parasite, crackling, popping)
    https://www.youtube.com/watch?v=zOWkzXRuQQI&fbclid=IwAR2uedoLpWGl9Kws7A9YJT94TMvLxSU5B5N5y-ApE9y-Mu18kMiCzpb-e7s

videodaki ayarı yaptım ses normale döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenx -- 11 Nisan 2020; 15:54:21 >

• kesin çözüm
    windows AYARLAR oradan GÜÇ VE UYKU sağ tarafta bulunan EK GÜÇ AYARLARI açılan sayfada seçili olan güç durumunun sağındaki PLAN AYARLARINI DEĞİŞTİR açılan sayfada GELİŞMİŞ GÜÇ AYARLARINI DEĞİŞTİR tıklayıp açılan sayfada listede İŞLEMCİ GÜÇ YÖNETİMİ ordaki + işarete tıklayıp EN DÜŞÜK İŞLEMCİ DURUMU ve yine ordaki + ya tıklayıp AYAR ı % 100 yapıyoruz uygula ve tamam deyip çıkıyoruz ve ses normalae dönüyor

yada uğraşmak istemiyorsanız güç ayarlarını YÜKSEK PERFORMANS YAPIN VE ÇIKIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncellemeden sonra ses yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.