Şimdi Ara

son zamanlarda ki kalite düşüşü.!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tarzsincan1981

quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Arkadaşlar bunları değiştirecek olan bizleriz arz talep ile. Piyasalarda denge noktaları bulunmakta bu denge noktaları satıcı ile alıcının fiyat ve üretilen mal için anlaştıkları noktalardır. Bizler beğenmediğimiz bir oyunu veya gameplay'deki gerçeği yansıtmıyorsa almamalıyız ki piyasa arz edilen ürün ellerinde kalsın ve bir sonrakine daha iyi oyun alabilelim ben her oyun alışımda buna çok dikkat ederim. kusura bakmayın biraz ekonomi olarak açıkladım ama durum budur. denge noktalarında oluşmazsa bir ürün buda firmanın arzın altında satış yapar ve firma zarar eder. bu nedenle aslında hangi oyunun nasıl olması gerektiği biz yönlendirebiliriz. Oyunları ön sipariş olanlarını alarak değilde oyun çıkınca değerlendirelim ve oyunun alıp almayacağımızı karar verelim.

Saygılarımla.

haklısın en azından elit arkadaşların yanı bu işi bilen kişilerin belli bir ölçüde alınır ya da alınmaz konusunda insanları yönlendirmesi de gerekli

Evet doğru söylüyorsunuz zaten Türkiye'nin oyun piyasası emin olun hiçte büyük firmalarının kuçumseyecek kadar az değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 11 Kasım 2012; 19:30:50 >

• Hitman harika olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

Hitman harika olmuş

iştahlandırma yahu şu an oynayamıyorum âmâ çoğunluk iyi olmuş diyor. inşallah son zamanlarda oynanabilecek bir oyun olmuştur.

• Oyunla beraber 7350 DLC çıktığı için bende yeni oyun piyasasından soğumuş bulunmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hassafe

Oyunla beraber 7350 DLC çıktığı için bende yeni oyun piyasasından soğumuş bulunmaktayım.

aynen öyle .firmalar artık oyunun yüzde ellisi ni kutulu versiyon için yüzde ellisini de dlc paketleriyle tamamlıyor.

• yeni bir oyun değil ama zamanın da biyerde indirimde diye almıştım nfs: hot pursit i 40 tl civarına oyunu cidden hiç sevmedim grafiklere lafım yok ama araba sürüş işkence ya nerde o most wanted , underground 2 , + yeni yarış oyunlarının hiç birinde free roam yok sanırım midnight club hariç
  • Artık çoğu firma isminden yararlanıp sadece senaryo harita falan değiştirip sunuyor oyunlarıda o yüzden. Spor oyunu çıkar gibi yıllık FPS yapıyorlar
    Aynı b.kun laciverti yani
  • AC3 black ops 2 hitman manyak oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.