Şimdi Ara

son zamanlarda ki kalite düşüşü.!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum âmâ son zamanlarda yapılan oyunlarda büyük bir hayal kırıklığına uğradım . oysaki çoğu firma,oyunları arkasında süper izler bırakarak yaptı.âmâ ne hikmetse eski oyunları arar duruma geldik.

düşünüyorum neden böyle oldu diye.aceba daha düşük bütçeler mi söz konusu. yoksa yeni nesil konsollara mı saklanıyor bu oyunlar.

call of duty black ops

adeta çorba gibi .grafikler hiç hoşuma gitmedi. her şey çok aceleye gelmiş sanki eski oyunları daha çok heyecan yaratmıştı bende

need for speed most wanted 2

abi böyle sürüş fiziği olurmu ismi başka olsa 5 dakika tahammul etmezdim. ismi hatırına halen ara sıra tekrar tekrar oynayarak aceba alışırmıyım diyorum âmâ yok bu oyun olmamış.

assesins creed 3

eski oyunların havası gitmiş. çok sıkıcı bir başlangıç çok bug çok büyük hayal kırıklığı. eski gizemi gitmiş.

bunlar kendi fikirlerim sizler ne düşünüyorsunuz. aceba neden çok iyi işler çıkmıyor .aksine oyun piyasasi sanki geriye gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reklamlar beklentileri normalden fazla yükseltiyor.
  • Tam tersi forza horizon ve halo 4 muhteşem,ac3 de mükemmel bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Kasım 2012; 13:01:19 >
  • resident evil 6 gayet güzel.
    insanlar biraz da eleştirmek için devamlı hata bulmak için yarışıyor gibi onun etkisi büyük.
  • fazla reklam beklentileri büyütüyor. rage için de yok şöyle olacak böyle olacak diye diye başımınızın etini yedilerç. borderlands bile ondan çok daha zengin bir post apocalyptic action rpg ydi.

ac3 ü maşallah her yerde kocaman puntolarla görüyoruz. elemanlar oyunun yapımına harcayacakları parayı daha çok reklama harcamışlar galiba. şirket dediğin mütevazi olacak arkadaş. sağlam bir trailer, bi de ufak bi gameplay. yetmez mi işte. adamlar daha oyun çıkmadan spoiler dolu hayvan gibi reklamlar veriyorlar. sırf bu yüzden soğudum şu oyun piyasasından
  • aynen söyledikleriniz gibi oyunlardan bizleri soğuttukları doğru. beklentilerde çok yüksek olunca hayal kırıklığı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzsincan1981 -- 8 Kasım 2012; 15:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

fazla reklam beklentileri büyütüyor. rage için de yok şöyle olacak böyle olacak diye diye başımınızın etini yedilerç. borderlands bile ondan çok daha zengin bir post apocalyptic action rpg ydi.

ac3 ü maşallah her yerde kocaman puntolarla görüyoruz. elemanlar oyunun yapımına harcayacakları parayı daha çok reklama harcamışlar galiba. şirket dediğin mütevazi olacak arkadaş. sağlam bir trailer, bi de ufak bi gameplay. yetmez mi işte. adamlar daha oyun çıkmadan spoiler dolu hayvan gibi reklamlar veriyorlar. sırf bu yüzden soğudum şu oyun piyasasından

sürekli basına bir şeyler sunup oyunlarının gündemde kalmasını istiyorlar.

oyun çıkmadan 80 tane gameplay video yayınlandı ac3'ün. black ops da aynı şekilde. sonra yok böyle olarak uçacak kaçacak oyunumz deniliyor. herkes kusursuz ve videolarda gösterilenden fazlasınıbekliyor.

en güzelini rockstar yapıyor. tek ekran görüntüsünde bile ortalık karışıyor. millet deli gibi merak ediyor. ama adamlar habire gameplay verse oyun çıkınca farklı bir şeyle karşılaşmayı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. oyunun çıkmasına aylar kaldı daha gameplay yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

fazla reklam beklentileri büyütüyor. rage için de yok şöyle olacak böyle olacak diye diye başımınızın etini yedilerç. borderlands bile ondan çok daha zengin bir post apocalyptic action rpg ydi.

sürekli basına bir şeyler sunup oyunlarının gündemde kalmasını istiyorlar.

oyun çıkmadan 80 tane gameplay video yayınlandı ac3'ün. black ops da aynı şekilde. sonra yok böyle olarak uçacak kaçacak oyunumz deniliyor. herkes kusursuz ve videolarda gösterilenden fazlasınıbekliyor.

en güzelini rockstar yapıyor. tek ekran görüntüsünde bile ortalık karışıyor. millet deli gibi merak ediyor. ama adamlar habire gameplay verse oyun çıkınca farklı bir şeyle karşılaşmayı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. oyunun çıkmasına aylar kaldı daha gameplay yok.

dediğin gibi rockstar bu işte on numara. bir kere adamlar her devam oyununda hep çıtayı yüksek tutuyor. diğerleri artık sadece maddi kaygı ile devam oyunu yapıyorlar bunu anladım.

eski serileri arar olduk

• İşin içinde elbette ki maddi kaygılar olacak, olmalı da. Sonuçta ortada bir ticaret var. Kimse kimseye amme hizmeti yapmıyor.

Ancak yanlış olan şey, oyun firmalarının da artık tüketim çılgınlığına uygun, kullan-at oyunlar yapıyor olması. Grafikler ile göz boyuyan, senaryodan, düşünceden, yetenekten yoksun oyunlar üretiyorlar. Haliyle eski oyunları arar olduk.
  • Bana göre kalite düşüşü falan yok.
  • Bu yıl çıkan oyunlar fazla iyi değildi. Asıl bombalar 2013'te geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Bu yıl çıkan oyunlar fazla iyi değildi. Asıl bombalar 2013'te geliyor.

Ayni seyi 2011 de 2012 oyunlari icin soyluyorlardi

• bence tam tersi bir durum var
    oyunlardan çok
    oyuncuların kalitesi düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

bence tam tersi bir durum var
    oyunlardan çok
    oyuncuların kalitesi düştü

bi bitmediniz ya .!!!!!

• arkadaşlar konsollar teknoloji olarak yetersiz en üst limitler zorlanarak yapılıyor oyunlar bu donanım la bu kadar artık ben zevk alamadığım için konsolu sattım yeni nesil konsolu bekliyorum, xbox360 çıkma arefesinde yine böyle soğuyup satmıştım konsolumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: okisevi

arkadaşlar konsollar teknoloji olarak yetersiz en üst limitler zorlanarak yapılıyor oyunlar bu donanım la bu kadar artık ben zevk alamadığım için konsolu sattım yeni nesil konsolu bekliyorum, xbox360 çıkma arefesinde yine böyle soğuyup satmıştım konsolumu

haklısın lakin ben son seviye oyunların bunlar olduğuna inanmiyorum. daha iyileri varken ,örnek oyunlar göz önünde iken git gide gerileyen bir işleyiş sergiliyorlar . belki bu da bir satış politikası

• Oyunun ismine bakıp değerlendirirseniz yanlış yaparsınız. Misal most wanted... Aslında rezalet ne idüğü belirsiz bi oyun. EA fazla satsın diye adını most wanted koymuş. Misal Resident evil o.r.c, resident eville uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bomb.k bi oyun. capcom fazla satsın diye başına resident evil eklemiş...

Her oyun güzel olucak diye bi kaide yok. Doğal olarak her nesilde vardı böyle b.ktan oyunlar ama isimlerinin başına çok satsın diye most wanted resident evil silent hill gibi popüler isimler eklememişlerdi. Buda işte DLC'den sonra bu nesideki oyun yapımcılarının oyunculara 2. kazığı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Oyunun ismine bakıp değerlendirirseniz yanlış yaparsınız. Misal most wanted... Aslında rezalet ne idüğü belirsiz bi oyun. EA fazla satsın diye adını most wanted koymuş. Misal Resident evil o.r.c, resident eville uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bomb.k bi oyun. capcom fazla satsın diye başına resident evil eklemiş...

Her oyun güzel olucak diye bi kaide yok. Doğal olarak her nesilde vardı böyle b.ktan oyunlar ama isimlerinin başına çok satsın diye most wanted resident evil silent hill gibi popüler isimler eklememişlerdi. Buda işte DLC'den sonra bu nesideki oyun yapımcılarının oyunculara 2. kazığı...

politikaların git gide değişim göstermesi oyuncular adına kötü bir durum.

• Arkadaşlar bunları değiştirecek olan bizleriz arz talep ile. Piyasalarda denge noktaları bulunmakta bu denge noktaları satıcı ile alıcının fiyat ve üretilen mal için anlaştıkları noktalardır. Bizler beğenmediğimiz bir oyunu veya gameplay'deki gerçeği yansıtmıyorsa almamalıyız ki piyasa arz edilen ürün ellerinde kalsın ve bir sonrakine daha iyi oyun alabilelim ben her oyun alışımda buna çok dikkat ederim. kusura bakmayın biraz ekonomi olarak açıkladım ama durum budur. denge noktalarında oluşmazsa bir ürün buda firmanın arzın altında satış yapar ve firma zarar eder. bu nedenle aslında hangi oyunun nasıl olması gerektiği biz yönlendirebiliriz. Oyunları ön sipariş olanlarını alarak değilde oyun çıkınca değerlendirelim ve oyunun alıp almayacağımızı karar verelim.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Arkadaşlar bunları değiştirecek olan bizleriz arz talep ile. Piyasalarda denge noktaları bulunmakta bu denge noktaları satıcı ile alıcının fiyat ve üretilen mal için anlaştıkları noktalardır. Bizler beğenmediğimiz bir oyunu veya gameplay'deki gerçeği yansıtmıyorsa almamalıyız ki piyasa arz edilen ürün ellerinde kalsın ve bir sonrakine daha iyi oyun alabilelim ben her oyun alışımda buna çok dikkat ederim. kusura bakmayın biraz ekonomi olarak açıkladım ama durum budur. denge noktalarında oluşmazsa bir ürün buda firmanın arzın altında satış yapar ve firma zarar eder. bu nedenle aslında hangi oyunun nasıl olması gerektiği biz yönlendirebiliriz. Oyunları ön sipariş olanlarını alarak değilde oyun çıkınca değerlendirelim ve oyunun alıp almayacağımızı karar verelim.

Saygılarımla.

haklısın en azından elit arkadaşların yanı bu işi bilen kişilerin belli bir ölçüde alınır ya da alınmaz konusunda insanları yönlendirmesi de gerekli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.