Şimdi Ara

Sona geldikmi acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80 cap ile başlayan maceramda şimdi 110 ff warlock cleric charım var.Ama nedense 80 cap varken elle zar zor kastıgım ezik charların verdigi zevki yada heyecanı vermiyor.Dw south gate pvplerini izler bigün orda savaşmak için her gün aynı partyle taklamaknda niya sniper keserdik .sonra 80 lvl oldum.90,100,110 birbirini izledi.İlk 1-2 hafta pvp -baron goreviyle gecti.Daha sonra baktımki artık pvpde zevk vermiyo ve hunterlık yapark biraz egleneyim deidmi.1 ay boyunca haftada 4-5 gun trade yaptık fakat serverdaki thiefler ya kasmakla cok mesguldu yada artık job cavedeki ap yüzünden serverda thief kalmamıstı.Oyuna sadece guilddekilerle chat yapmak icin girmeye basladım.Etrafıma bakınca bu halde olan tek kişi olmadıgımı farketim.Silkroad msn yada facebooktan farkı kalmamıs gibi sadece chat yapmaya yarayan bi program oldu.Samarkand southtta 10 kişi bulursam sevinmeye basladım.Gmlerin yaptıgı dandik eventlerede 15-20 kisinin katılması aklıma acaba silkroadın sonu geldimi sorusunu getirdi.Her güzel şeyin bi sonu vardır derler(Güzel olup olmadığıda tartışılır).ve galiba o sona çok yaklaştık.çözüm olarak yeni serverlar yada yeni eventlerde yeterli değil gibime geliyo.Serverlar goldbotlarında bizi bırakmasıyla populated bile değil easy.Joymaxde bu tehlikenin farkında ve oyuncuları kaybetmemek için gmlerle oyuncular arasında bi bağ kurmaya çalışıyo.Siedeki gm longuede bunu bi göstergesi.Ne yaparlarsa yapsınlar oyunun çöküş dönemine girdiği gerçeğini değitiremiyorlar.Acaba silkroad 2mi gelcek yoksa yeni bi legendmi bilmem ama bence tek çözüm serverları birleştirmek.Bunu yaparkende lvllere göre yapmak.örneğin 105+ charları bi servera 100-105 arası charları bi servera koyabilirler.Bu sayede oyun daha güzel ve oynanabilir olur.Bu konuda joymaxe bi e mail gonderdim bile .Cevaın ne olacağını merakla bekliyorum.

• Dur lan! Farmın bitmesine az kaldı. Ne sonu?
  • Aynen bende sadece Guild de ki arkadaşlarla sohbet için giriom oyuna . . SP sıkıntım yok SP kasayım . . Job yapan yok , dediğin gibi Thief yok . . 105+ Cave de Unique kesmeye giden yok . . Boşş Boşş girip çıkıom , sıkıo artık . .

Serverleri birleştirmezler boşuna yazmışsın mail . . . Ama Event yapsalar güzel olur (Serverler arası savaş gibi)

Eskiden GoldB*tlara kızardık onlarda yok Oyun Easy oldu

Bakalım beklemekteyiz Lw 120 ya da büyük bi Update . .
  • geliyo geliyo...sro 2 geliyor bence..amerikada server açmışlar "maya" serveri gelmiş ne alaka bence oyunculara bi gönderi olmuş 2012 bekleyin der gibi.. bakalım bekleyip görücez...
  • Aynen Mesela Bi Ara Cabal Online Oynamıştır Her Server Farklıydı
    Job Server- Pvp Server-Exp Server Gibi :D Felan
    Öyle Birşey Yapabilirler Troy Server-Troy Pvp Server Gibi Mesela :P
    Ama Nasıl Olur Bilmiyorum :D
  • Eğer çok sıkıldıysanız charlarınızı ben alabilirim. Hiç de sıkılmam oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Eğer çok sıkıldıysanız charlarınızı ben alabilirim. Hiç de sıkılmam oyundan

bende alabilirim bak...zaten yeni serverlarda beni kasıcak birini arıyorum
  • sattım kurtuldum, darısı başınıza bu bölüme bile cok az giriyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 20 Ekim 2010; 21:30:52 >
  • Silkroad 2 yakın tarihte gelmez sanırım,gelcek olsa yeni serverleri açmazlardı...
    Oyunu yeniden toplamaya çalışıyorlar bakalım nasıl olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Eğer çok sıkıldıysanız charlarınızı ben alabilirim. Hiç de sıkılmam oyundan

bende alabilirim bak...zaten yeni serverlarda beni kasıcak birini arıyorum

+10

• @ kittyMiE

Günde 12 saat taxi yapmayı planlıyorum (Pc Laptop ) . . Senin Lw ' ine göre bi yerlerde taxi yaparız yavaş yavaş artarak , sende taxinin başında durursun . . Olur dersen PM at . . Server Ares , Build 107 Wizard - Bard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXi1o -- 21 Ekim 2010; 2:35:28 >
  • valla lwl olarak şuan için ortada bişey yok..olmaya olur..neden olmasın benim pcde laptop...bakalım oyunu indireli 2-3 gün oluyor...4-5 sefer girdim kısa süreler içinde durmadan dc yedik..ama genel bi sorun varmış galiba...eğer dc sorunu olmassa akşam 8~12 veya 9~1 taxinin başında dururum
  • bu oyun islamik karakterler gelip geçmeden bitmez
    rahat diyorum 2015 yılına kadar SRO 1 kapanmaz.
    2012 -2013 yıllarında tabi ki SRO 2 gelebilir.Lakin SRO 1 kapanmaz iki oyunda beraber devam eder.
    Korede bu şekilde devam eden bir sürü online oyun var.
  • evet lineage 2 galiba boyle devam oyunu gitmiş..koreli bi dost söylemişti
  • İslamik karakterlerler gelirse umarım yüksek lvl accountu olan oyunculara bi kıyak yapıp ana karakterini referans olarak göstererek char açanlara iyi bi sp ve lvlden başlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrilinnK -- 21 Ekim 2010; 17:52:56 >
  • İslamik karakter ne demek beyler ya,düşünme yeteğiniz de mi yok,valla üzülüyorum bu duruma...İslamı temsil eden karakterler diyemiyomusunuz...Aman başka yerde söylemeyinde dalga geçerler . :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.