Şimdi Ara

Sona + Graves = gg wp easy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 oyunu arkadasımla atıyoruz 8 maç 2 lose 2 mac braum attım gerısını full graves sona attık bu 2 lı ıle kaybettıgımız oyun yok sona q pasif r graves q r saniyesinde eritiyoruz zaten sonanın muthıs dmg sı gravese sadece r basmak kalıyor öneririm

• bakalım bil ne oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çilingir oldum teşekkürler
  • Konuyu 2000 li ler basmış

• Aslında mantıklı bir kombinasyon, ama Leona Graves kadar iyi olabilir mi denemek lazım.

• annie-graveste iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Aslında mantıklı bir kombinasyon, ama Leona Graves kadar iyi olabilir mi denemek lazım.

leonaın tek yaptıgı stun atmak sona en az graves kadar dmg verebılıyor yanlıslıkla 4 kıll caldıgımı bılırım aşırı dmg vuruyo nerflendıgı halde duomla oynarken q pasif bırde duz vuruyodum arkadasım sadece r basıp kıll alıyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annie graves güzel oyun güzel oynandı kolay.

• Support lee deneyin

• Gecen sona aldıydım diğeride graves aldı (prem değil) gerçekten iyi oluyor deneyin derim

• Qamqi ')

@ayemmau5xd

• Graves thresh freelo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayemmau5xd -- 5 Şubat 2015; 21:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Annie graves güzel oyun güzel oynandı kolay.

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    leonanın tek yaptığı stun atmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

baska ne yapıyo solesene bana adc sınımı koruyo buffmu basıyo ne yanı e sını kacırdıgında hıc bır numarası kalmıyo

• İlk 10 oyunuma bot pre geldi ve Graves+Sona ikilisini aldılar.
    KAYBETTİK.

• quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

baska ne yapıyo solesene bana adc sınımı koruyo buffmu basıyo ne yanı e sını kacırdıgında hıc bır numarası kalmıyo

Kitle konntrol r si yada q su ile adc ye cullanan rengar yada başka bir süikastci şampiyonu engelliyor pozisyon değişikliğide adc ni korur kimsa sana ulaşamadan etki alanında kitliyor çok defansif bir leona istiyosan adc için mikael al cc yemesin diye. Ben şimdi burada elo tartışması yapmak istemiyorum... ama sen iyi oynan adama denk gelmemişsin bundan eminim leona öyle e yi adama atıp q ile 15 metre uzaktaki adamı stunlayan adc sini yanlız bırakan bir hero değil pozisyon almak önemli olan. Şuralarada bir gram lol bilgisi olmayan silver goldlar gelip yorum yazıyor bir tavsiye verecekseniz ne olduğunu bir öğrenin...

• quote:

Orijinalden alıntı: 7yaşındayım

quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Kitle konntrol r si yada q su ile adc ye cullanan rengar yada başka bir süikastci şampiyonu engelliyor pozisyon değişikliğide adc ni korur kimsa sana ulaşamadan etki alanında kitliyor çok defansif bir leona istiyosan adc için mikael al cc yemesin diye. Ben şimdi burada elo tartışması yapmak istemiyorum... ama sen iyi oynan adama denk gelmemişsin bundan eminim leona öyle e yi adama atıp q ile 15 metre uzaktaki adamı stunlayan adc sini yanlız bırakan bir hero değil pozisyon almak önemli olan. Şuralarada bir gram lol bilgisi olmayan silver goldlar gelip yorum yazıyor bir tavsiye verecekseniz ne olduğunu bir öğrenin...

Tmm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.