Araştırmalarımın sonunda i5 le i7 arasında baya bi fark oldugu biraz daha fazla para verip i7 li bir model almaya karar verdim baya hız farkı olur dediler bana çünkü, hp'nin servisinde son zamanlarda iyiye doru bir gidiş varmış o yüzden ilk olarak bi hp modeline baktım yeni çıkıcak 3000 serisinden .. birde asusun bir modelini buldum çok bir fark yok gibi ama karar veremdim .. hangisini almalıyım ?
Başka Marka/model önerilerinizde olursa onlarıda yazarsanız sevinirim ..
bütçem : 1500-2200 TL amaç : günlük kullanım , 1-2 oyun oynarım arada .. beklediklerim : SERİ HIZLI TAKILMAYAN ISINMAYAN SORUNSUZ TEKKNİK SERVİSİ DE İYİ OLAN BİR MARKA/MODEL ..
oyun oynayackasan ekran kartı daha önemli bu noktadada asus daha iyi notebookcheek sitesinden cpu ve gpu sıralamalarına bakarsan anlarsın ben asus u seçmeni öneriyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Haşin Erkek
oyun oynayackasan ekran kartı daha önemli bu noktadada asus daha iyi notebookcheek sitesinden cpu ve gpu sıralamalarına bakarsan anlarsın ben asus u seçmeni öneriyorum
oyunlarla pek aram yok .. oynasam bile 2-3 tane strateji oyunu filan oynarım öyle pc yi kasıcak derecede degiller yani
quote:
Orijinalden alıntı: quatnatined
oyunlarla pek aram yok .. oynasam bile 2-3 tane strateji oyunu filan oynarım öyle pc yi kasıcak derecede degiller yani
Alıntıları Göster
asus u al en az sorun cıkaran marka sonucta
quote:
Orijinalden alıntı: NightGuardian
asus u al en az sorun cıkaran marka sonucta
Alıntıları Göster
aralarında hemen hemen 300 milyon var .. bi ekran kartı için 300 çok bence dedigim gib oyun oynayan biri degilim ben
quote:
aralarında hemen hemen 300 milyon var .. bi ekran kartı için 300 çok bence dedigim gib oyun oynayan biri degilim ben
İşine yaramayacak bir artı için 400 TL fark vermek mantıksız..
aynen öyle kardeş aralarında ki tek fark ekran kartı zaten degilmi ? hız performans acısından gözle görülür bir fark varmıdır aralarında? zaten bildigim kadarıyla 5650 kartta ortalamann üstü bir kart öyle kötü sayılabilicek degil ..
İşine yaramayacak bir artı için 400 TL fark vermek mantıksız..
aynen öyle kardeş aralarında ki tek fark ekran kartı zaten degilmi ? hız performans acısından gözle görülür bir fark varmıdır aralarında? zaten bildigim kadarıyla 5650 kartta ortalamann üstü bir kart öyle kötü sayılabilicek degil ..
Alıntıları Göster
5650 ile 5730 neredeyse aynı kart. Arada çok az fark var. Bu fark da seni etkilemez. Hız performans olarak HP daha üstün. Asus'un diski 5400 RPM , HP'ninki 7200 RPM. Bu fark günlük kullanımda kendini farkettirir. Kısacası senin açından her türlü HP daha mantıklı..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
5650 ile 5730 neredeyse aynı kart. Arada çok az fark var. Bu fark da seni etkilemez. Hız performans olarak HP daha üstün. Asus'un diski 5400 RPM , HP'ninki 7200 RPM. Bu fark günlük kullanımda kendini farkettirir. Kısacası senin açından her türlü HP daha mantıklı..
Alıntıları Göster
evet bende büyük ihtimalle hp den yana kullanıcam tercihimi tam olarak bi magazalarda yerlerini alsın bu 3000 serisi bir de canlı görmek lazım o zaman a kadar araştırmalara devam (:
quote:
evet bende büyük ihtimalle hp den yana kullanıcam tercihimi tam olarak bi magazalarda yerlerini alsın bu 3000 serisi bir de canlı görmek lazım o zaman a kadar araştırmalara devam (:
Alıntıları Göster
Ben de 3000 serisi almayı düşünüyorum. Ne zaman mağazalarda bulabileceğiz bilen var mı? Nereden almak lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: isimbulunamadı
Ben de 3000 serisi almayı düşünüyorum. Ne zaman mağazalarda bulabileceğiz bilen var mı? Nereden almak lazım?
bazı sitelerde satışı var ama daha öyle teknosaya darty e filan gelmedi sanırım
quote:
Mağazalara gelmesi uzun sürer , hem de fiyat olarak interneti yakalayamaz. İnternetten almak en iyisi..
quote:
quote:
Mağazalara gelmesi uzun sürer , hem de fiyat olarak interneti yakalayamaz. İnternetten almak en iyisi..
Alıntıları Göster
3000 serisinin tipi farklı arkadaşlar
klavyesi aydınlatmalı falan değşik bi tarz
quote:
Orijinalden alıntı: linksir
klavyesi aydınlatmalı mı nerden çıkardın onu benim bildiğim değil
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
Hala gülüyorsun bakıyorum
quote:
quote:
quote:
bugün çok neşeliyim ya bilgisayarın başında gülüyorum kendi kendime hala gülüyorum anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04
quote:
quote:
quote:
bugün çok neşeliyim ya bilgisayarın başında gülüyorum kendi kendime hala gülüyorum anlamadım
Alıntıları Göster
Şu adreste de klavyenin arkadan aydınlatmalı olduğu yazıyor:
"Yüksek performans odaklı tasarlanmış bu notebook PC; kullanışlı arkadan aydınlatmalı klavyesi, geniş bir toucpad yüzeyi ve daha birçok özelliği ile her an verimle çalışmanızı ve keyfili vakit geçirmenizi sağlar."
quote:
Şu adreste de klavyenin arkadan aydınlatmalı olduğu yazıyor:
"Yüksek performans odaklı tasarlanmış bu notebook PC; kullanışlı arkadan aydınlatmalı klavyesi, geniş bir toucpad yüzeyi ve daha birçok özelliği ile her an verimle çalışmanızı ve keyfili vakit geçirmenizi sağlar."