Şimdi Ara

Sonax Nano Boya Koruma Yaptıracağım Fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ardaslar Honda Civic aracıma yarın Ankara Migros içindeki Sonax'ta Nano Boya koruma yaptıracağım. 200TL ye anlaştım. İlk kez aracıma boya koruma yaptıracağım. Daha önce uygulamayı yaptıran arkadaslar var ise Nano boya koruma hakkında bilgi verebilirlermi Teşekkürler

• ben geçen haziran ayında yaptırdım nano guard. aracı çok rahat güneşin altında bırakabilirsin en önemli özelliği bu. boyan matlaşmaz 7/24 güneş altında da olsan. onun dışında kuş pisliğini falan yine temizlemen gerekir ama daha uzun süre üzerinde durabilir. nano guardı elini boya üzerinde gezdirerek farkını anlayabilirsin, seramik bir tabaka oluşturmuş gibi hissediyorsun. onun dışında aracında yine kılcak çizikler oluşur fakat o tabakanın üzreinde oluşacağı için boyaya zarar vermez. derin çiziklerde yine işlem gerekir. dediğim gibi en önemli getirisi güneşin altına rahat rahat bırakabilmen, ancak kuş pisliğinden tamamen korusun tarzı beklentiler ilerde hayal kırıklığı yaratabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 7 Mart 2010; 0:01:43 >
  • www.nanoteknoloji.tv

Uygulamalara göz at arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.