Şimdi Ara

Sonda Saldırıları Yasağı Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alabanda ogame tr proje lideri değil miydi?
  • alabanda proje lideri ve hep oyle kalacak...

esas sorun bu taktiğin bir haksızsızlık olmadığının bir türlü anlaşılamaması.

sonda taktiği oyunun bir parçasıdır.

Neyse bunlar hikaye ISS gelsin evrenlere sonda gitse de olur.

Not 23000 sonda kaldi elimde sahibinde satılık
  • bende tam baslıcaktım sondacılıga 950 sonda yaptım hepsi elimde patladı ay denemesi yaptık ayda cıkmadı
  • ben karar veremedim
  • Güzel oldu bence... Biz savaşan kesim yırtınalım avlanmak için ... Herif 5-10k sondayla beni yetişsin puanda ;) Şimdi kassın filoda belki vururuz Sonda taktigi zaten rezil bişeydi kurtulduk hele şükür
  • hiç yerinde bir karar diiiiiiil

• quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

benim 4000 sondam vuruldugu icin güzel bi karar olarak görüyorum

yukardada arkadas baya bi sallamiş 3 milyon gelirmiş

100000 tane sondan olsa zor toplarsin 3 milyonu

onun sallayıp sallamadığını bilmem fakat ;
    100 000 >> tek gidiş te 166k metal 166k kristal 166k deut toplayabilir. 50k yakıt harcar >> 448k malzeme (net kar.)
    105 olsun 3 turda gönderdiğini düşün ; 60k // 30k // 15k gönderebilirsin >>3 tur sonunda(bir i de bu kadar bulunmaz ama örnek olsun diye bunu 9 slota bölersin aynı gelir aynı zamanda alınır) (2,5 dakikada) eline 450k gelir gelir.
    saatte yaklaşık 22 tur yapabilirsin (gecikmeler dahil)
    sömlerinin arasının 100 olduğunu düşün(+-50 senin alanın) -S--S--S--S--S--S--S--S-M- 800*15=12.000 gezegen tarayabilirsin i lerin yerlerini zaten bu taktiği kullanmışsan biliyorsundur ve sömlerinde biraz da gar vardır,yanmalı motor takımı yüksektir ve impulse+kruvaların iyidir her sömünde kruva vardır.(ufak filoları kruvayla yok edersin gerisini cs halleder)(server saati 00:05 te onsundur)
    450*22=9,900k malzeme/saat buna orta yaşta bir evren maksimum 10 saat/gün dayanır >> 9,900*10=99,000k günlük 99,000 k (yakıt hariç brüt) >> masraflardan sonra ~75kk net kar kalır. maksimum 6 slot gerekir. sen orduyla saldırı yaparken diğer taraftan da günlük 75kk malzeme toplayabilirsin.

deut toplamak için (örn ortalama bilgisayar teknigi 15 ile) 16 slotta cs kullanırsın ve gezegende bulunan deutun 3 katı malzeme kaldırabilecek kadar gemi yolarsın gelen sadece eşit deut kristal metal olur (normal şartlarda bir gezegende metal>>kristal>>deut stoğu olduğunu farzediyorum) ki bu da çok iyi deut getirir.hızı da düşürürsün (10-20 gibi)
    kristal sıkıntısı ise neredeyse hiç yaşanmaz bu taktikle (taktiği oluşturma dönemi dahil.)

ama adamın sinirini zıplatan bir taktik kesinlikle uyurken bile koordinatlar geçiyo adamın aklından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 4 Ağustos 2006; 3:01:33 >

• aHa Ne ZaMaN CıKMıS LaN Bu DaHa BeN BuGuN 30 SoNDaYLa DaLDıM aDaMa KaYDı BaNa uCuNDaN aCıK LaNeT oLSuN Ya uFFFF
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkots

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

benim 4000 sondam vuruldugu icin güzel bi karar olarak görüyorum

yukardada arkadas baya bi sallamiş 3 milyon gelirmiş

100000 tane sondan olsa zor toplarsin 3 milyonu

onun sallayıp sallamadığını bilmem fakat ;
    100 000 >> tek gidiş te 166k metal 166k kristal 166k deut toplayabilir. 50k yakıt harcar >> 448k malzeme (net kar.)
    105 olsun 3 turda gönderdiğini düşün ; 60k // 30k // 15k gönderebilirsin >>3 tur sonunda(bir i de bu kadar bulunmaz ama örnek olsun diye bunu 9 slota bölersin aynı gelir aynı zamanda alınır) (2,5 dakikada) eline 450k gelir gelir.
    saatte yaklaşık 22 tur yapabilirsin (gecikmeler dahil)
    sömlerinin arasının 100 olduğunu düşün(+-50 senin alanın) -S--S--S--S--S--S--S--S-M- 800*15=12.000 gezegen tarayabilirsin i lerin yerlerini zaten bu taktiği kullanmışsan biliyorsundur ve sömlerinde biraz da gar vardır,yanmalı motor takımı yüksektir ve impulse+kruvaların iyidir her sömünde kruva vardır.(ufak filoları kruvayla yok edersin gerisini cs halleder)(server saati 00:05 te onsundur)
    450*22=9,900k malzeme/saat buna orta yaşta bir evren maksimum 10 saat/gün dayanır >> 9,900*10=99,000k günlük 99,000 k (yakıt hariç brüt) >> masraflardan sonra ~75kk net kar kalır. maksimum 6 slot gerekir. sen orduyla saldırı yaparken diğer taraftan da günlük 75kk malzeme toplayabilirsin.

deut toplamak için (örn ortalama bilgisayar teknigi 15 ile) 16 slotta cs kullanırsın ve gezegende bulunan deutun 3 katı malzeme kaldırabilecek kadar gemi yolarsın gelen sadece eşit deut kristal metal olur (normal şartlarda bir gezegende metal>>kristal>>deut stoğu olduğunu farzediyorum) ki bu da çok iyi deut getirir.hızı da düşürürsün (10-20 gibi)
    kristal sıkıntısı ise neredeyse hiç yaşanmaz bu taktikle (taktiği oluşturma dönemi dahil.)

ama adamın sinirini zıplatan bir taktik kesinlikle uyurken bile koordinatlar geçiyo adamın aklından

valla 10000 casus sondamla gunde en az 3 mılyon topluyorum. istesem gunde 5 mılyonda toplarım ama o kadar kasmıyorum. sonda saldırısının yasaklanması hicde ii olmadı ... sacmasapan anlamsız bir yasak ....

• e peki şimdi ben sondayla saldırsam birine benim saldırdığımı nasıl anlayacaklar

biraz acemiyim kusura bakmayın
  • sadece turk serverlarinda yasaklandi.orgda ben saldiriom.cargo kapasitesini de dusurmediler 4000 casus var habire yanimdaki tarlaya daliom.bir de 24/6 kurali var ayrica bu kural oyuncuya deil gezegene gore.ama orayi biraktim italyadayim.ordaki kurallari bilmiom.italyanca da bilmiom.bana yardimci olabilecek biri var mi motordan aradim italyanca sozluk duzgun bisey cikmadi.kapasiteleri zayif.bilen varsa buraya yazarsa sevinirim kardeslerim.
    Saygilarimla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Güzel oldu bence... Biz savaşan kesim yırtınalım avlanmak için ... Herif 5-10k sondayla beni yetişsin puanda ;) Şimdi kassın filoda belki vururuz Sonda taktigi zaten rezil bişeydi kurtulduk hele şükür

eee nedir yani, herkes filo yapıp savaşa mı girsin,herkes aynı taktigi uygularsa ne zevki kaldı o zaman oyunun?

cocukca dü$ünceler bunlar
  • quote:

Güzel oldu bence... Biz savaşan kesim yırtınalım avlanmak için ... Herif 5-10k sondayla beni yetişsin puanda ;) Şimdi kassın filoda belki vururuz Sonda taktigi zaten rezil bişeydi kurtulduk hele şükür

Adam gibi oynayın kardeşim sondayla sinsi sinsi saldırmak ne oluyo? yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoo

quote:

Adam gibi oynayın kardeşim sondayla sinsi sinsi saldırmak ne oluyo? yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.

kesinlikle sonda saldırısı rezil bir taktikdi ha sokakda kap kaç yapmıssın ha sondayla adama dalmıssın ortalama 56-180 saniye sürede ne saldırının farkına varılır nede o ürede mal kaldırırılır bence haince bi saldırı teknigi varsa atarın yaparsın 500 kom onla dalarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

e peki şimdi ben sondayla saldırsam birine benim saldırdığımı nasıl anlayacaklar

biraz acemiyim kusura bakmayın

tekrar sorayım bari cewaplayan olmadı
  • evren operatoru herseyi gorur.IP adresini.filo hareketlerini oyun ici herseyi gorur yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peradur

quote:

eee nedir yani, herkes filo yapıp savaşa mı girsin,herkes aynı taktigi uygularsa ne zevki kaldı o zaman oyunun?

cocukca dü$ünceler bunlar

bencede sonda taktigi oyuna en azindan hareket katiodu bole cok hareketsiz oldu o sayede kısa zamanda sondalarla iyi kar ediodun simdi kalktı ama

• quote:

Orjinalden alıntı: IiI

evren operatoru herseyi gorur.IP adresini.filo hareketlerini oyun ici herseyi gorur yani.

az önce 13 sonda attı adamın biri ama dağıldı niye yaptı acaba ilginç bakalım bunuda görecekmi oplar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNiA_WhirLWinD

bende tam baslıcaktım sondacılıga 950 sonda yaptım hepsi elimde patladı ay denemesi yaptık ayda cıkmadı

bende tam nıyetlendım :)

kı 800 sonda bastım tam bırgun kullanabıldım :))

ama temız mal kaldırılıyor bea :)

ben artık onları acil naklıyelerde kullanıyom :))

3000 e yakın kapasıte ıle 1 dakıkada naklıye :)))
  • hem iyi hem kötü bence.

örneğin bugün 1. evrene kayıt olmuş birini tarla yapıolar.10k sondalar halinde yiyolar.

bi yandanda sonuçta o da gemi.ister 10000 hafif avcı yollar.ister 10000 casus sondası.

ama bence yanlış bi karar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.