Şimdi Ara

Sonda Saldırıları Yasağı Hakkındaki Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 Temmuz Cuma günü itibariyle oyunda Casus Sondaları ile saldırılara kısıtlama getirildi. Teşhir direklerine bakıldığında hatırı sayılır oyuncuların bu nedenle 3 gün tatil cezası aldıkları görülüyor. Bu konudaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Gerekli bilgiyi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.http://board.ogame.com.tr/thread.php?postid=2933398#post2933398

• Yerinde bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssaamm

Yerinde bir karar.
    günlük 3 milyonluk gelirim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ssaamm

Yerinde bir karar.
    quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Yerinde bir karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

Yerinde bir karar.

Alıntıları Göster
    Bence hiç ii olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Bence hiç ii olmadı

Alıntıları Göster
    Berbat bişe

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsalbock2

Berbat bişe

Alıntıları Göster
    benim 4000 sondam vuruldugu icin güzel bi karar olarak görüyorum

yukardada arkadas baya bi sallamiş 3 milyon gelirmiş

100000 tane sondan olsa zor toplarsin 3 milyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Alıntıları Göster
    8000 tane sonda ile günde yaklaşık 300 saldırı hesapla sana yalan borcummu var hem niye atıyım ben tek saldırıdamı alıyoruz o parayı

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence de yerinde bi karar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

benimde sondalarım yasak getirilmeden 1 gün önce vurulmuştu ama bence genede ii bi karar değil

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

benimde sondalarım yasak getirilmeden 1 gün önce vurulmuştu ama bence genede ii bi karar değil

Alıntıları Göster
    Çok Yerinde Bir Uygulama...!

• Bana karardan çok kararın alınış şekli garip geldi. Ogame oyun kurallarına (GİS) göre işletmeci oyun kuralları üzerinde yapacağı bir değişikliği en az 15 gün öncesinden oyun ana sayfasında ve ogame forumlarında ilan etmek zorundadır. Oysa yasak kararı 26 Temmuzda alındı yani sadece 2 gün önce. Üstelik dünyadaki hiçbir ogame server'inde böyle bir uygulama yok. Peki yarın "bu komutalar çok hızlı biraz yavaşlatalım" yada "plazmalar iyi vuruyor kaldıralım" derlerse ne yapacağız. Ben karara tepkimi koydum ve Commander üyeliğimi Ogame forumlarına da yazarak iptal ettim. Benim canımı sıkan oyun op'larının keyfi davranmaları stratejisini buna göre belirlemiş oyuncuların emeğini hiçe saymaları. İyi oyunlar.
  • bence hiç de adil diil adamın 10.000 sondası var nolcak o kadar harcadığı maden , hem milletde kek olmasın kardeşim 1 roket bassan savaş berabere bitio mal falan alamıo, oyunlarına girsinler i yada I olmasınlar yani 1 hafta oyuna girmio die bizmi cezalandırılıyoruz olmaz böle bişey saçma sapan kurallar getiriyorlar , bu arada yok bi sürü sondam patladı sondalarım yok oldu dien arkadaşlar kusra bakmayın ama buna katlancaksınız benimde 3000 sondam puff oldu bu şekilde malları toplarken iyi biri sizi indirince kötü uyanık olun kardeşim sizde patlatmayın sondalarınızı ben o yüzden bu kuralı protesto ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lazos

bence hiç de adil diil adamın 10.000 sondası var nolcak o kadar harcadığı maden , hem milletde kek olmasın kardeşim 1 roket bassan savaş berabere bitio mal falan alamıo, oyunlarına girsinler i yada I olmasınlar yani 1 hafta oyuna girmio die bizmi cezalandırılıyoruz olmaz böle bişey saçma sapan kurallar getiriyorlar , bu arada yok bi sürü sondam patladı sondalarım yok oldu dien arkadaşlar kusra bakmayın ama buna katlancaksınız benimde 3000 sondam puff oldu bu şekilde malları toplarken iyi biri sizi indirince kötü uyanık olun kardeşim sizde patlatmayın sondalarınızı ben o yüzden bu kuralı protesto ediyorum
    Gereksiz bir karar herkes istediği gemiyi istediği yerde kullanır buna kısıtlama getirmeleri çok saçma bişey

• quote:

Bence hiç ii olmadı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Bence hiç ii olmadı

bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Bence hiç ii olmadı

bencede

Alıntıları Göster
    iyi olmadı bence filo kullanımı konusunda herkes istediğini yapmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

iyi olmadı bence filo kullanımı konusunda herkes istediğini yapmalı

Alıntıları Göster
    konunun .tr deki geçmişini bilmiyorum ama .de de böyle birşey olamz diye umuyorum. deuteriumun önemli kısmı (günlük brüt 10-15milyon) buradan geliyordu gemiler buna ragmen savaşa istediklerinde gidemiyor.(3 günde şans ta iyi giderse 1 savaş) .tr dekiler biraz saçmalamış bu konuda. Sonuç olarak savaş olmazsa evren durağanlaşır ve gitgide küçülür uk serverları buna en güzel örnektir. (7. evrende 4000 küsür kişi var 16 da 4900 vs vs vs nedeni ise evrenin durağanlaşması ve ilk 100 ün yeni bir oyuncuya çok açık olmayışı) bence bunun yerine çok çok daha eski bir konu olan kademeli noobluğu getirebilirlerdi . (1. nin daha 5000 puanı yeni geçmiş birine saldırmasını engellemek : örnegin puanın 1/5 ine saldırı yasağı bu oyunu durgunlaştırır gibi görünse de aslında canlandırır ilk 100 deki adam noobtan çıkanla değil gerçek bir stratejiyle oynamaya yönelmek zorunda kalır plan kurar ve oyun üste çıkıldıkça kolaylaşmaz zorlaşır ve ilk 100 e veya ilk 50 ye gerçekten hakedenler gelmiş olur dahası multiler de çoğunlukla kullanım dışı kalmış olur.) .tr serverlarındaki bu olay tamamen başarısız bir karar ve oyundan anlamayanlar tarafından alınmış izlenimi veriyor ya da oyunun bundan 1 sene ,2 sene sonrasını düşünmüyorlar . Filo oyuncularını çok fazla zorlayacak bir karar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 2 Ağustos 2006; 15:08:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tkots

konunun .tr deki geçmişini bilmiyorum ama .de de böyle birşey olamz diye umuyorum. deuteriumun önemli kısmı (günlük brüt 10-15milyon) buradan geliyordu gemiler buna ragmen savaşa istediklerinde gidemiyor.(3 günde şans ta iyi giderse 1 savaş) .tr dekiler biraz saçmalamış bu konuda. Sonuç olarak savaş olmazsa evren durağanlaşır ve gitgide küçülür uk serverları buna en güzel örnektir. (7. evrende 4000 küsür kişi var 16 da 4900 vs vs vs nedeni ise evrenin durağanlaşması ve ilk 100 ün yeni bir oyuncuya çok açık olmayışı) bence bunun yerine çok çok daha eski bir konu olan kademeli noobluğu getirebilirlerdi . (1. nin daha 5000 puanı yeni geçmiş birine saldırmasını engellemek : örnegin puanın 1/5 ine saldırı yasağı bu oyunu durgunlaştırır gibi görünse de aslında canlandırır ilk 100 deki adam noobtan çıkanla değil gerçek bir stratejiyle oynamaya yönelmek zorunda kalır plan kurar ve oyun üste çıkıldıkça kolaylaşmaz zorlaşır ve ilk 100 e veya ilk 50 ye gerçekten hakedenler gelmiş olur dahası multiler de çoğunlukla kullanım dışı kalmış olur.) .tr serverlarındaki bu olay tamamen başarısız bir karar ve oyundan anlamayanlar tarafından alınmış izlenimi veriyor ya da oyunun bundan 1 sene ,2 sene sonrasını düşünmüyorlar . Filo oyuncularını çok fazla zorlayacak bir karar

Alıntıları Göster
    http://board.ogame.com.tr/thread.php?threadid=155062

bu acıklamıyı emınım bı cogunuz gormustur sonda saldırıları yasaklanmadan yaklasık 5 ay once alabanda tarafından sonda saldırılarının bı bug oldugu acıklanmıstı ( ozaman yasaklanmıyacaklarını soylemıslerdı gercı ve bu bug kullanımından ceza verılmeyecegını belırtmıslerdı )

umarım oyun zevkını artıracak bı karardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPIDERRRR

bu acıklamıyı emınım bı cogunuz gormustur sonda saldırıları yasaklanmadan yaklasık 5 ay once alabanda tarafından sonda saldırılarının bı bug oldugu acıklanmıstı ( ozaman yasaklanmıyacaklarını soylemıslerdı gercı ve bu bug kullanımından ceza verılmeyecegını belırtmıslerdı )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPIDERRRR

Bu alabanda arkadaşın dünyadan harbiden haberi yok bu 2003 (ya da o civarlar tam hatırlamıyorum) olayı. buna bug demiş yahu yuh derim ben bu adama. seçmece galiba bu admin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 3 Ağustos 2006; 16:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tkots

quote:

Orjinalden alıntı: SPIDERRRR

Bu alabanda arkadaşın dünyadan harbiden haberi yok bu 2003 (ya da o civarlar tam hatırlamıyorum) olayı. buna bug demiş yahu yuh derim ben bu adama. seçmece galiba bu admin

Alıntıları Göster
    bence haksızlığa son verdiler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.