Şimdi Ara

BURASI HAKKINDAKİ GENEL DÜŞÜNCELERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 40k dan mezuna bıraktım.Şuan bir dershaneye devam ediyorum . tg geneli denemelere girmedim fotokopi olarak çözdüm. töder tyt 97 ayt 66 . limit tyt 96 ayt 67 . hedefim ilk 10k. Burayı pdf ararken keşfettim.bu hesap abimin. burdaki insanlar instagramın fosforlu sayfalarındaki insanlardan daha gayretli lakin burda biraz işi bilip işe gitmeme taraftarı olan insanlar var.Ve ben burdaki çoğu kişinin deneme netlerini doğru söylediğini sanmıyorum. burda millete danışmaktansa ders çalışın. kaybedecek bir sene daha yok hemen kitabını al çalış .hadi eyvallah

• şuan yine netlerini çok abartan pek yok. Bi mayıs başı gelsin 110+ 75+ lar havalarda uçuşacak
  • Neyini abartıyoruz ya? 160 aytde 155 yapıyoruz diyorsak 155 yapıyoruzdur.(herhalde)
  • Abartanlar olabilir ama bu forumda cok basarılı insanlar da var.
    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-dershaneleri-2017-18-gurur-tablosu--134482732-1
    İnceleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene de aynisini dediler ilk 5kta tonlaadam cikti

• Abartmak mı ?

Sırf buradaki forumdaşlarım endişeye kapılıp üzülmesinler diye denemeleri fullediğim halde 110 tyt 75 ayt yapıyorum diyorum. Ehem ehem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartan illa vardır ama burda 3 senedir takılan biri olarak benim ders çalışmamı sağlayan bilinç oturtan yerdir burası 10.sinifta çok etkilendim burdan her sene çok iyi başarılar çıkıyor çoğu öğrenci bilinçli ne istediğini bilen tipte insanlar bu yüzden doğal karşılamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emin ol en az troller kadar gerçekten bu netleri yapanlar da var ki önceki sene forumda ilk 20kda bayağı kişi vardı. Bunun yanında o troller pek yok ortada 2 3 ay sonra deneme vakti gelsin trollerin netleri 110-70den aşağı düşmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahhha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.