< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
#SONDAKİKA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evlenecek gençlere faizsiz kredi müjdesi açıklandı! (2. sayfa)
-
-
işin komik yanı son dediğin 2 cenahın 1 tanesiyle can ciğerdiniz, diğeri ile de oluyorsunuz gibi
biz her zaman ikisinin de karşısındaydık çünkü kendi aklımız ve fikrimiz var, koyun değiliz.
-
Al benden de o kadar. Resmen kendi elleriyle yeni bir EYT kitlesi yarattılar: Evlilikte Yaşa Takılanlar
29 yaşı 39 yap, bir de 150 bin yerine 300 bin ver, o zaman 30'larındaki evlenmeye niyetli çoğu insan başvurur bu krediye.
-
Türkiye son yıllarda sosyal devlet olabilmenin bütün emarelerini
elinden geldiğince göstermeye çalışıyor diye düşünüyorum.
17 milyon insanımıza yaklaşan emeklimiz.
Askerlik yükümlülüğü olanlarımızın görece normal bir süreye indirlen zorunlu hizmetlerinde ki iyileştirme.
Şimdi açıklanan aile destekleri de ilave edilirse sanırım hanesine direk devletten maaş veya destek girmeyen kalmayacak gibi duruyor.
Daha iyisi "Şam'da kayısı" desek yeridir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline emeğine sağlık, bu müjdeli haberleri paylaşıp buraya yayman bu haberde ki gibi çok güzel.
Memleket için hayırlı olsun.
Çok güzel destekler bunlar.
Üniversite talebelerine verilen öğrenim kredisi hemen aklıma geldi tüm bu müjdeleri duyunca.
Bana göre bu bir devrim. Ülke tarihimizde daha önce böylesi hiç oldumu bilmiyorum.
Erkek birey 6 ay zorunlu askerliğini yapar, daha sonra hızlı bir şekilde evlenme rotasını oluşturabilme yolunda mesafe kat eder.
Daha dün 18 ay zorunlu askerlik yapan nesillerinşz çok taze.
Nereden nereye...
evet cumhuriyet hatta osmanlı döneminden beri açıklanan en büyük müjde bu sanırım
gabarı vs bile geçti hayırlı olsun
-
Osmanlı mı?
Ne haddimize onlar döneminin en büyük Türk imparatorluğu idi.
Sanırım biraz daha yol katedeceğiz gibi duruyor.
Öyle ne işimiz var Suriye'de, Kafkaslarda, Libya'da, Somali'de diyenlere bakma.
Oralar bizden başka herkese layık.
Örnek: ABD, Rusya...
Hazır Gabar demişken sanırım Rusya'da ki Gabar nahiyesinden bahsediliyor.
Şöyle ki tarihimizde sanırm ilk defa böylesine hacimli yine Rusya'nın Karadeniz Tuna nahiyesinden evlerimize gelen doğalgaz bahsi aklıma geliyor.
Öyle diyor bazıları da bende bilemedim.
Rusya evet Rusya nın bir nahiyesi (Tuna kuyuları)
150 bin faizsiz kredi de kendisinin olsun doğacak çocuğuma vereceği üç kuruşluk yardım da.İstemez.
Kısaca reis 77 inç tv ve ses sistemini sıfır faizle finanse ediyor kalanı evlnenlere kalmışşş gencooo
-
Şartlara bakınca anlaşıldı bu kampanya zaten en düşük gelirli dibin dibine yardımcı olur mu bence olur
150 bin TL ne oğlum. Yardımlar da ayrıca komik bu arada. Hiç yoktan iyidir tabii ama alım gücüne baktığında sadaka gibi bir şey. Haberi okumadım çünkü gerek duymadım ama yorumlarda yazıldığı gibi 29 yaş sınırı getirildiyse komik olmuş. Şaka gibi olmuş hatta. Böyle cücük gibi bir yardım yapacakken buna da yai sınırı getiriyorsan "sadece yapmış olmak için yapıyorsun", reklam için, göz boyamak için yapıyorsun demektir.
150 bin lira esenyurt'da falan değilse bir evin 5 metrekaresini yani tuvaletini bile alamaz
81 il için de değişen bir şey yok bu sefer de iş imkanı çok sınırlı, kiralar 15 bin liralara yaklaştı hatta geçiyor
yeni doğan bir çocuğu 18 yaşına getirmek milyon liraları geçmişken 3 çocuk yapın evlenin 150 bin lira verelim falan komedi olmuş :D
-
Eskiden 150 ye araba alınıyordu komedi rakam.
Evlenen insana lazımlar sırası
Ev-içini dizmek
Araba
Araba lüks değil ihtiyaçtır.
Mesela 150 ye araba alınabiliyor olsa gençler der ki aaa bak evlenelim arabamızı bu krediyle alırız sonra maaşlarla kiramızı öder geçiniriz.
Bu 150 kimseyi evliliğe itmez.
Kyk kredisini ödeyemeyenlere belki cazip gelir belki.
Hayatın gerçekliğinden çok uzaklar partiye kızmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X