Şimdi Ara

Soner Aydoğdu, KAP'a bildirildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve Haber61'net'in Türkiye'ye ilk olarak duyurduğu Soner Aydoğdu transferi bitti.

Trabzonspor Soner Aydoğdu'yu resmen KAP'a bildirildi.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcu Soner Aydoğdu'nun kulübümüze transferi konusunda, Gençlerbirliği Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

SONER AYDOĞDU KİMDİR ?

Gençlerbirliği altyapısında futbola başladı ve 2007 senesinde ilk defa Türkiye Genç Millî Takımlara davet edilmesiyle beraber Gençlerbirliği ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi.

Gençlerbirliği ilk Süper Lig karşılaşmasını 22 Kasım 2008 tarihinde Gaziantepspor'a karşı oynadı. Sezon kalan bölümünde 13 lig karşılaşmasına çıksa da daha çok oyun tecrübesi edinebilmesi için 2009-2010 sezonunda Gençlerbirliği'nin ara takımı olan Hacettepe'ye kiralandı.

2010-11 sezonun başlamasıyla beraber Gençlerbirliği'ne geri döndü ve burada düzenli oynama fırsatı buldu.

Kaynak : Haber61

• İyi Alper Potuk bize kaldı o zaman .
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

İyi Alper Potuk bize kaldı o zaman .

Alperide alacagız.Size piotr ve pawel brozeki verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

İyi Alper Potuk bize kaldı o zaman .

Alperide alacagız.Size piotr ve pawel brozeki verelim.

Sadri dün Alperi alamazsak Soner'e yöneleceğiz diyordu
  • iyi transfer hayırlı olsun fakat soner alper'in alternatifi bir oyuncu olarka niye düşünüldü anlamadım....alper selçuk inan gibi bir oyuncu...

soner ise adrian gibi ama her türlü adriandan iyi olacak bence
  • Soneri çok beğeniyordum, Trabzonun almasına sevindim. 2 sene sonra iyice geliştikten sonra bize gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Soneri çok beğeniyordum, Trabzonun almasına sevindim. 2 sene sonra iyice geliştikten sonra bize gelecektir.

• quote:

Soneri çok beğeniyordum, Trabzonun almasına sevindim. 2 sene sonra iyice geliştikten sonra bize gelecektir.

kötü alıştınız böyle.İnşallah bizim yönetim degişirde bizi düşünen bir yönetim gelir.
  • Pilot Takım Galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Pilot Takım Galatasaray

Tam tersi olmasın o ? Soner Aydoğdu çok iyi bir Fenerbahçe'lidir bu arada. İyi bir profesyonel de ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

quote:

Pilot Takım Galatasaray

Tam tersi olmasın o ? Soner Aydoğdu çok iyi bir Fenerbahçe'lidir bu arada. İyi bir profesyonel de ayrıca.

Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Selçuk İnan, Umut Bulut, Dany, Alper.. Bamba'ya nasıl teklif göndermediler inan aklım almıyor

• quote:

quote:

quote:

Pilot Takım Galatasaray

Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Selçuk İnan, Umut Bulut, Dany, Alper.. Bamba'ya nasıl teklif göndermediler inan aklım almıyor

Tamam dediklerin doğru da pilot takım kavramını biraz yanlış tanımlıyorsun zihninde bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pilot Takım Galatasaray

Tamam dediklerin doğru da pilot takım kavramını biraz yanlış tanımlıyorsun zihninde bence.

Olayın şakası işte

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

kötü alıştınız böyle.İnşallah bizim yönetim degişirde bizi düşünen bir yönetim gelir.

Bizi siz alıştırdınız Trabzona gitmesine cidden sevindim. Şenol hoca onu iyica parlatır, ülkeye yeni bir futbolcu kazandırır.

• Cavcav son anda Soner'i FB'ye verebilir. Şike sürecinde en fazla savunduğu takım FB, en fazla zıtlaştığı klüp TS idi.
  • Soner 5 yıllık imza atmış. Hayırlı olsun, çok sevindiğim bir transfer. Yasin, Soner geçen sene GB'ni sırtlayan isimlerdi, Bamba da umarım sağlıklı Glowacki'den iyidir. Artık iş Brozek kardeşlerin, Sapara'nın, Vittek'in, Alanzinho'nun, Cech'in gönderilmesine geliyor. Cech'in yerine iyi bir solbek, Burak'ın yerine hava toplarında etkli bir forvet, sağbeke Antep'ten S.Kurtuluş, forvete Cenk alınırsa, ve Adrian ve Henrique'nin patlama yaparsa çok çok iyi bir sezon geçirebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.