Şimdi Ara

SonEtiket /E-Ticaret / Alış veriş Sitesi / Prof. Tema/ SanalPos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siteyi Satmayı Düşünüyorum Fiyat 1.500 tldir

E-Ticaret Yazılımı Tasarımlarıdır.Tasarım E-Ticaret Sistemlerinde İsteğe Göre Sanalpos entegrasyonları da İstediğiniz Bankaya Göre Hazır Şekilde Gönderilmektedir. Şuan Sanalpos Entegrasyonlarında Çalışır Olan Bankalar : Garanti Bankası,İş Bankası,Yapıkredi Bankası ve Akbank Ortak Ödeme (EST) ve 3D Entegrasyonları Kurulu Şekildedir.

www.SonEtiket.com

İletişim: 0546 550 50 87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcan22 -- 23 Ağustos 2014; 19:29:52 >

• Konu Tekrar Günceldir.
  • Hocam 2 soru sormak istiyorum,

1= Böyle bir siteyi işletmenin aylık maliyeti ne kadardır? Kalem kalem bilgilendirirseniz sevinirim.
    Yani hosting aylık ücreti, ssl sertifikası aylık ücreti, pos makinası aylık ücreti, muhasebe, marketing vs vs.

2= Sattığımız ürünleri nereden sağlıyoruz? Stoğu tutan ve kargolayan biz miyiz? Ödemeyi ne zaman yapıyoruz?

Bu şekilde işleyişi anlatabilirseniz hem benim hem de forumdaki diğer ilgilenecek arkadaşların içerisinden ilgilenenler çıkacaktır.
  • general-net kullanıcısına yanıt
    1-şimdi Hosting Paketinizi Sitenizin Büyümesine göre Seciyorsunuz Ben Şuanlık 100 tlik bi hosting paketi kullanıyorum.
    2-Pos Makinesi sanal posta uygun olarak tasarlanmıştır sadece hesabınız oldugu bankadan sanal post başvurup siteye kurmanız yeter. ne kadar ücret aldıklarını bankanız belirliyor.
    3-sattığımız ürünleri benim calıştıgım bir e-ticaret firması vardı eticaretkiti.com bu stoklarım ve ürünlerim bu firmandan temin ediyordum 1500 2000 tl arası fiyatlarla
    eğer ilerde cok büyürseniz kendinize ait bir stok kurabilirsiniz bu sitenin aynı zamanda anlaşmalı oldugu kargo firmasıda vardır.
  • Hocam cevaplar için çok teşekkür ederim.

Şimdi bu Eticaretkiti sitesine baktım. Oradahttp://eticaretkiti.com/satin-al/ sayfasında alt alta fiyatlar listelenmiş. Bunları biz mi ödüyoruz?
    Yoksa sizin tarafınızdan ödenmiş mi?

Bir de burada tema olarak sizin verdiğinizi mi seçiyoruz, yoksa acaba tema değiştirme şansı olabiliyor mu?

Bilgilendrrseniz sevnirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.