Tv'de bol bol reklamını gördüğümüz Sonicblade şarjlı bıçak aldığımda meğer çok yanılmışım. Hiçbir işe yaramıyor, ekmek kesmeye kalktım 1 cm bile zor kestirdim. Bu ürünü alacaklara tavsiyem evde kullandığınız klasik bıçkların yanından bile geçemeyecek işlevsiz bir ürün. Sakın reklama kanıp da almayın paranıza yazık olur... Kullananların yorumlarını bekliyorum...
Bende aynı hatayı shopigtv den almakla yaptım reklamlarda aman aman şöyle ürün böyle ürün çok kullanışlı falan kesinlikle fiyasko ekmeği zor kesiyor Böyle kaba kullanışsız bir alet. Şarjlı olduğu için okadar güçsüzki ekmeği kesemezken nasıl olurda dondurulmuş gıdaları kestiğini iddaa ediyorlar anlamış değilim . yani sakın almayın kesinlikle tavsiye etmem paranıza yazık .O kadar kaba bir boyuttaki mutfakta koyacak yer bulamadık .hediye olsun annemize dedik ama bir sürü laf işittik.Kesinlikle alınmaması gereken bir ürün
Bir ürün tvden satılıyorsa bilin ki % 99 hiçbir işe yaramıyordur...
Halbuki reklamlarında şahane görüntüler sunuyorlar.Tanıtımından ben de etkilenmiştim ama tv satışıdır o yüzden bir işe yaramayabilir diye düşünmüştüm.Aslında bu yanıltıcı reklamlara bir resmi kuruluşun dur demesi lazım. Mesela şimdi de ayak törpüsü müdür nedir onun reklamı çıkıyor.Ayağa bir sürüyorlar bembeyaz toz çıkıyor.Eminim normalde ayağı haşat eder bu ürün. Konuyu açıp bizleri uyaran arkadaşa teşekkür ediyorum.
Bunların foyası benim gözümde yıllar önce günde 5 dakika ile göbek eriten (!) egzersiz aletlerini gördüğümde ortaya çıkmıştı....
Nasıl bir kandırmacaysa tv de görüpte aldığım hiç bir ürün doğru düzgün çıkmadı Anneme anneler gününde SHOPPİNG TV den Swivel sweeper şarjlı süpürge aldım. Annemde çok beğendi çünki televizyonda o kadar metediyorlardıki ama eve gelince on günde pilleri aktı servise yollayayım dedim servisi yok .SHOPPİNG TV yi aradım müşteri hizmetlerini servise yollayın dediler servivi yok değincede o zaman bize gönderin dediler zaman bulduğum bir ara yolladım on gün sonra süpürge geldiaçtık tam sinir harbi ne piller değişmiş nede yolladıkları süpürgenin sapıbirbirine mote edile biliyor gönderdikleri parçalar yanlış .MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ aradım o sinirle biz size döneriz dediler iki defa aradım ne arayan ne soran var süpürge elimizde kaldı .Aman malı görmeden almayın kesinlikle tv de görüldüğü gibi değil ama en önemlisi müşterisine önem vermeyen keriz yolunacak kaz gözüyle bakan firmalardan (SHOPPİNG TV ) Gibi firmalardan alış veriş yapmayın